E-Devlet Yoklama Kısmına Yanlış Bilgi Girmek
Arkadaşlar selamlar, nasip olursa bu hafta Şubat celbi için tecilimi bozacağım ama kafama bir durum takıldı, şu anda gözlerim 3,75'er derece miyop ve gözlük kullanıyorum, yoklama esnasında sağlık bölümünde çıkan "Geçmişte veya halen devam eden görme veya işitme sorununuz var mı" kısmına hayırı işaretlesem sağlık ocağında muayenede problem olur mu yoksa e-devlet'te ki kısımda ne dediğimiz pek önemli değil mi (doktorun yanına da lens ile gitmeyi düşünüyorum belki kayıtlara bakmaz ise kod yazmadan geçerim diye)?
Ayrıca 2022'nin başında kulağımda akıntı ve boğukluk sebebiyle vakıf üniversitesi hastanesine gitmiştim hekim tetkike kod olarak "İşitme kaybı, tanımlanmamış" girmiş acaba bu aile hekiminin dikkatini çeker mi bunun için hastaneye sevk verir mi (herhangi bir işitme kaybım yok hastanede muhtemelen kod almadan geçeceğim ama uğraşmak istemiyorum)?
398. Dönem (Şubat Celbi)
Kapı kapanınca ezilen fiber kablolar için ne yapabilirim?
Arkadaşlar merhaba, geçen günlerde evime FTTH Superonline fiberin yanına ek olarak GigaFiber bağlattırdım ama görüldüğü üzere ev içi kablolamayı gözüken yerlerden yapmak zorunda kaldık.
Evimde 4 yıldır SO'nun fiber kabloları var ve fotoğrafta görüldüğü üzere mutfak kapısı kapandığı zaman kabloya baskı oluyor ve kabloyu eziyor bundan dolayısıyla yuvarlak olan kablo ezilen yerden düzleşti (ten rengi olan kablo).
GigaFiber kablosunun üreticisiyle konuştuğum zaman pek bir zarar gelmeyeceğini belirtti ama yine de aynı durumun bu kabloya da olmasını istemiyorum. Sizce delik delmeden kapı eşiğine nasıl bir çözüm yapabilirim? Kapının da kapanması şartıyla(kapatmamaya özen göstersem de nadir de olsa kapatıyorum kapıyı)?
Kablonun Hali: https://r.resimlink.com/ncbaL9.jpg
Ankara'da Gigafiber Kullananlar İçin Sorularım
Arkadaşlar selamlar, geçen sene bu zamanlarda binbir zorluklarla apartmanıma getirttiğim Gigafiber'i rezaletlerden ötürü bırakmak zorunda kalmıştım (kısa kesecek olursam evimde hali hazırda var olan SO, FTTH bağlantının fiberini keserek Turknet fiber kutusuna ek yapmaları, günde 2 saate varan kesintiler vb.) bu sene tekrar şans vermek istiyorum ama yaşadığım sorunlar başıma tekrar gelir mi diye korkuyorum bu yüzden özellikle Ankara'da Gigafiber kullananlar için ve genel kullanıcıları için bir iki sorum olacak;
1-) Ankara genelinde ki kullanıcılar son zamanlarda çok kesinti yaşıyor mu, bildiğime göre Gigafiber şu sıralar Etlik, Aşağı Eğlence ve yeni yeni de Mamak taraflarına yayılmaya başladı bu bölgelerde ki kullanıcılar kesinti yaşıyor mu?
2-) Bu sorum genel olacak, evimde ki SO fiber bağlantıma hiçbir şekilde ek yapılmasını istemiyorum, bir süre evimde hem SO hem de Gigafiber FTTH bağlantılarımı kullanacağım, geçen sene yaşadığım durum gibi yaşayan oldu mu, yoksa 600tl olarak almaya çalıştıkları kurulum ücretini bu şekilde SO'da olduğu gibi evimin içine kadar FTTH fiber kablo döşemeye kullandırabiliyor muyum?
SilverStone Seta H1 Alınır mı?
Arkadaşlar merhabalar, elimde şu anda Powerboost vk-p3305b kasa var ve bu kasa bana boyut olarak küçük ve fan yapısı olarak kötü gelmeye başladı, aklımda bu kasayı satıp üzerine biraz nakit ekleyerek bu linkte ki kasayı almak istiyorum ama sizce bu kasa nasıldır Türkiye'de pek kullanan görmedim yurtdışında da sac inceliğinden biraz yorum kırılmış ama onun haricinde soğutma durumu olsun başarılı olduğunu belirtiyorlar.
Eğer bu kasa güzel değilse 2700tl'ye kadar bu boyutlarda kasa önerebilir misiniz?
Superonline Ankara Keçiören Kesinti
|
X Evim firmalarında çalışmak mantıklı mı?
|
Galaxy A34 satılıp Realme 11 Pro alınır mı?
Merhaba arkadaşlar, şu anda A34 kullanıyorum ama kullandığım telefondan sıkıldım. Alalı 7-8 ay oldu ve aklımda telefonumu satıp üzerine biraz daha koyup Realme 11 Pro almak var.
Sizce bu model yükseltmeden ziyade değişim için iyi mi olur yoksa tamamen model düşürme mi olur?
Yurt dışından RAM mi getirtilmeli işlemci mi?
|
Numara Taşıma İçin Hat Sahibi Gerekli Mi?
Kullandığım hattın sahibi oturduğum yerden uzağa taşındı, sizce numara taşıma için Vodafone'a başvursam (Turkcell kullanıyorum) hat sahibini isterler mi (online ya da şubeden başvurma ile)?
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 844
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 41.487 (Bu ay: 1.632)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 156 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar