Şimdi Ara

398. Dönem (Şubat Celbi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kasım celbi yerleri de belli olduğuna göre yavaştan Şubat celbi düşünenler için bölümleri ve ortalamaları alalım beyler.

Askerlik şubeden öğrendiğim kadarıyla Kasım sonuna kadar işlemler halledilirse Şubat celbiyle gidersin denildi.

Bölüm: Sağlık Yönetimi

Ortalama: 2,45

YÖKDİL: 50 Puan (işe yararsa :D)

• Merhaba,

Yedek Subay: Evet

Yedek Astsubay: Evet

Komando: Evet

Bölüm: Bilgisayar Mühendisliği

Not Ortalaması: 3.01

Heyecanla bekliyorum bakalım.

• Dodoronal D kullanıcısına yanıt
    Bende ay ortasına kalmadan yoklama işlemlerine başlayacağım hocam ne olur ne olmaz.
  • Merhaba arkadaşlar.

Şubat celbinde görüşürüz.

Bölüm: Uluslararası Ticaret

Memleket : Ankara

Ortalama : 3.6

Sınıflandırma : Yedek Subay, İkmal (Kasım)

Yer : Kenan Evren Kışlası İstanbul/Maltepe (İkmal eğitim okulu)

Yerim ve sınıfım belli kasım celbine çıktım bazı nedenlerden var olan tecil hakkımı kullanarak tecil ettirdim ve Ocakta bozduracağım aksilik olmazsa yani Şubat celbiyle vatani görevi yapmak için yola çıkacağız. Zaten sınıflandırıldığım için statüm değişmeyecek benim.

Aynı yer çıkan olursa bana mesaj atabilir, gitmeden birbirimize yardımcı oluruz. Herkese hayırlı olsun.

• Merhaba arkadaşlar, ay sonuna doğru tecil bozduracağım şubat celbiyle inşallah yedek subay çıkar da gideriz.

Bölüm: Hukuk

Not Ortalaması: 3.15

• Yedek Astsubay: Evet

Komando: Evet

Bölüm: Sosyal Hizmetler önlisans

Not Ortalaması: 2.24 (açık öğretim okumak için okundu lisans bölümü devam ederken tecil bozdum hayırlısı)
  • Ben de tecil bozup yoklama başvurusu yaptım fakat 3 gündür hala 2026 yılına kadar erteleme gözüküyor.
    Başvuru ne zaman işleme alınıyor acaba?
  • DramaYoLLaRI D kullanıcısına yanıt
    Hocam tecili bozup aile hekiminde muayene oldunuz mu ve ondan sonra sınıflandırma yaptınız mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N3F3S -- 7 Kasım 2024; 13:27:12 >
  • N3F3S kullanıcısına yanıt

Hayır hocam yoklama başvurusu yaptım, onaylanmasını bekliyorum. Süreç öyle islemiyor mu? Ondan sonra aile hekimine gideceğim.

Yoklama başvurusunu yapın eğer hafta içi ise 2-3 saat içerisinde onaylıyorlar zaten (ama onayladıkları anlaşılmıyor) sonrasında aile hekimine giden muayene olun en sonunda da yerleştirme tercihi yapın.
    Zaten eğer onaylamadılarsa aile hekiminin sistemine de düşmüyor.
  • N3F3S kullanıcısına yanıt

O zaman aile hekimine gidip bir sorayim hocam, tesekkurler.

• Yedek subay olarak başvuru nasıl yapılıyor
  • Neil Patrick Harris kullanıcısına yanıt

İlk 2 dksını seyrediniz. Sonrası sınıflandırmada ne çıkarsa şansınıza...

CB Dijital Dönüşüm Ofisiyoutube
    Tüm Askerlik İşlemlerini Tek Ekranda Toplayan #Askerliğim Bütünleşik Hizmeti Nasıl Kullanılır? Yoklama Dönemi ile ilgili tüm işlemlerinizi askerlik şubelerine gitmeden @ekapi'da tek ekran üzerinden nasıl gerçekleştirebileceğiniz ile ilgili detaylar videomuzda.
    https://www.youtube.com/watch?si=CAb35veT_y6f5NCh&v=EpZGVUYFgko&feature=youtu.be
  • lise mezunuyum ne subay ne astsubay düz er
  • Merhaba Arkadaşlar

Yedek Astsubay: Evet

Komando: Hayır

Bölüm / Ortalama: Tıbbi Dökümantasyon ve sekreterlik (Önlisans) / 2.81

Bölüm / Ortalama: Elektronik Teknolojisi (Önlisans) / 3.29

Şubat celbine tabii olmak isteyen arkadaşlar 30.11.2024 tarihine kadar yoklama ve celp tercih işlemlerini tamamlamış olması gerekmektedir.

Şimdiden Şubat celp tercihlerini tamamlamış tamamlayacak olan arkadaşlara hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Allah anlımızın akıyla görevimizi ifa edebilmeyi nasip eylesin

• smtgoksu57 S kullanıcısına yanıt
    Hangi bölümden verdiniz hocam seçme imkanınız var mıydı?
  • Merhaba E devlette iki bölümde gözüküyor şubeye sorduğumda da sorun olmadığını iki bölümünde göründüğünü ilettiler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.