398. Dönem (Şubat Celbi)
-
-
Merhaba,
Yedek Subay: Evet
Yedek Astsubay: Evet
Komando: Evet
Bölüm: Bilgisayar Mühendisliği
Not Ortalaması: 3.01
Heyecanla bekliyorum bakalım.
-
Bende ay ortasına kalmadan yoklama işlemlerine başlayacağım hocam ne olur ne olmaz. -
Merhaba arkadaşlar.
Şubat celbinde görüşürüz.
Bölüm: Uluslararası Ticaret
Memleket : Ankara
Ortalama : 3.6
Sınıflandırma : Yedek Subay, İkmal (Kasım)
Yer : Kenan Evren Kışlası İstanbul/Maltepe (İkmal eğitim okulu)
Yerim ve sınıfım belli kasım celbine çıktım bazı nedenlerden var olan tecil hakkımı kullanarak tecil ettirdim ve Ocakta bozduracağım aksilik olmazsa yani Şubat celbiyle vatani görevi yapmak için yola çıkacağız. Zaten sınıflandırıldığım için statüm değişmeyecek benim.
Aynı yer çıkan olursa bana mesaj atabilir, gitmeden birbirimize yardımcı oluruz. Herkese hayırlı olsun.
-
Merhaba arkadaşlar, ay sonuna doğru tecil bozduracağım şubat celbiyle inşallah yedek subay çıkar da gideriz.
Bölüm: Hukuk
Not Ortalaması: 3.15
-
Komando: Evet
Bölüm: Sosyal Hizmetler önlisans
Not Ortalaması: 2.24 (açık öğretim okumak için okundu lisans bölümü devam ederken tecil bozdum hayırlısı) -
Ben de tecil bozup yoklama başvurusu yaptım fakat 3 gündür hala 2026 yılına kadar erteleme gözüküyor.
Başvuru ne zaman işleme alınıyor acaba? -
Hocam tecili bozup aile hekiminde muayene oldunuz mu ve ondan sonra sınıflandırma yaptınız mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N3F3S -- 7 Kasım 2024; 13:27:12 > -
Hayır hocam yoklama başvurusu yaptım, onaylanmasını bekliyorum. Süreç öyle islemiyor mu? Ondan sonra aile hekimine gideceğim.
-
Yoklama başvurusunu yapın eğer hafta içi ise 2-3 saat içerisinde onaylıyorlar zaten (ama onayladıkları anlaşılmıyor) sonrasında aile hekimine giden muayene olun en sonunda da yerleştirme tercihi yapın. -
Zaten eğer onaylamadılarsa aile hekiminin sistemine de düşmüyor. -
O zaman aile hekimine gidip bir sorayim hocam, tesekkurler.
-
Yedek subay olarak başvuru nasıl yapılıyor -
İlk 2 dksını seyrediniz. Sonrası sınıflandırmada ne çıkarsa şansınıza...
CB Dijital Dönüşüm OfisiyoutubeTüm Askerlik İşlemlerini Tek Ekranda Toplayan #Askerliğim Bütünleşik Hizmeti Nasıl Kullanılır? Yoklama Dönemi ile ilgili tüm işlemlerinizi askerlik şubelerine gitmeden @ekapi'da tek ekran üzerinden nasıl gerçekleştirebileceğiniz ile ilgili detaylar videomuzda.https://www.youtube.com/watch?si=CAb35veT_y6f5NCh&v=EpZGVUYFgko&feature=youtu.be -
lise mezunuyum ne subay ne astsubay düz er -
Merhaba Arkadaşlar
Komando: Hayır
Bölüm / Ortalama: Tıbbi Dökümantasyon ve sekreterlik (Önlisans) / 2.81
Bölüm / Ortalama: Elektronik Teknolojisi (Önlisans) / 3.29
Şubat celbine tabii olmak isteyen arkadaşlar 30.11.2024 tarihine kadar yoklama ve celp tercih işlemlerini tamamlamış olması gerekmektedir.
Şimdiden Şubat celp tercihlerini tamamlamış tamamlayacak olan arkadaşlara hayırlara vesile olmasını diliyorum.
Allah anlımızın akıyla görevimizi ifa edebilmeyi nasip eylesin
-
Hangi bölümden verdiniz hocam seçme imkanınız var mıydı? -
Merhaba E devlette iki bölümde gözüküyor şubeye sorduğumda da sorun olmadığını iki bölümünde göründüğünü ilettiler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X