Şimdi Ara

398. Dönem (Şubat Celbi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
8
Favori
13.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tabiki hocam ben birşey demiyorum, şans faktörü önemli, sizde elinizden geldiğince yardımcı olmaya calisiyorsunuz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tr2cky T kullanıcısına yanıt

YDS:95 biraz ekstrem olmuş hocam IELTS 8 gibi bir şeye denk gelir heralde :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • spike spieqel kullanıcısına yanıt

Sağolun hocam, boğaziçi mezunuyum, İngilizce okumalar da yapıyorum. YDS de baya akademik olduğundan faydasını görmüş oldum :) Ielts'e girmedim, yazma kısmı sorun olmazdı ama konuşma kısmından belki çok iyi yapamayabilirdim bilemiyorum.

• N3F3S kullanıcısına yanıt

Ben o kadar emin olamıyorum hocam ama bakalım hayırlısı umarım dediğiniz gibi olur :D

• tr2cky T kullanıcısına yanıt

hocam Boğaziçi psikoloji de uzun dönem kovalıyorsa vay bu memleketin haline. umarım çıkar hepimize.

• Gıda mühendisine yedek subaylık çıkma şansını ne görüyorsunuz ? Çevrenizde yedek subay olmuş herhangi bir tandığınız gıda mühendisi var mıydı ? Cevaplarsanız çok sevinirim teşekkür ederim.

• zeken1g1 Z kullanıcısına yanıt

Bizim bölükte 4 5 tane vardı diye hatırlıyorum kardeşim. Ben şansının yüksek olduğunu düşünüyorum.

• merhaba şubat celbi için;
    yedek astsubay: evet
    ikinci 6 ay: evet
    komando: evet
    bölüm acil durum ve afet yönetimi gano 3.21 benim bölümden hiç yedek astsubay göreniniz var mı şuan yedek olarak görev yapanlar bilgilendirirse çok sevinirim hakkımızda hayırlısı olsun beklentim er

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,

Tecilim 2028' idi iş bulamama olasılığına karşın tecilimi bozdurup şubat celbine başvurmuştum kasım'da.

Şimdi iyi bir iş buldum. Tekrar tecil ettirmek istiyorum böyle bir şey mümkün müdür ?

• Dodoronal D kullanıcısına yanıt

Evet e-devlet üzerinden tecil ettirebilirsin. Orada tecil hakkınız bulunmaktadır yazar. Linkten iptal ettir. Olmazsa şubeyle görüş.

• spike spieqel kullanıcısına yanıt

Evet tecil hakkınız bulunmaktadır yazıyor çok teşekkürler. Celp yerleri belli olduktan sonra tecil ettirebiliyor muyum peki ?

• Dodoronal D kullanıcısına yanıt

Kardeşim ben ettirebiliyorsun diye biliyorum ama en sağlıklı bilgiyi askerlik şubesinden edinirsin.

• Arkadaşlar, şubat celbi için sonuçlar 29 ocakta açıklanıyor sanırım. Çok geç değil mi? Şubat da gidecek biri için sadece 1 hafta kalıyor. Hep bu kadar geç mi açıklanıyordu sonuçlar?

Ayrıca 6 şubat ilk gidecek grup için başlangıç sanırım. Son gün 6 şubat perşembe mi yani? Yol süresiyle vs. haftasonuna sarkabilir mi yoksa?

• Mr_Ahmet kullanıcısına yanıt

Bu ay bedelli yerleri de açıklanacağı için bir hafta ötelemişler.

6 şubat sevk tarihi, yol izni üstüne eklenecek. Cumartesi - pazar katılış yapılacaktır.

• Mr_Ahmet kullanıcısına yanıt
    Gecen sene 1 subatta aciklanmis , 8 subat sevk tarihi idi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende 6 şubat'a kadar askerlikle ilişiği yoktur yazıyor,bu 6 şubat sevk tarihim mi demek?

• mrhasnn M kullanıcısına yanıt

29 ocakta belli olacak.

https://www.msb.gov.tr/Askeralma/Duyuru/e05d687b52114bd682c27f7264bc4838

6 şubat

6 mart

3 nisan

Birinde gidersiniz

• takvim yaklaştıkca heyecan yükseliyor var mı sizde de heyecan

• smtgoksu57 S kullanıcısına yanıt

Beklemedeyiz hocam, iyisiyle kötüsüyle kaldı 19 gün, atarsa Çorum artık :D

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.