< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
REZZZZ |
Hayırlısı |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 13 Ocak 2025; 11:0:13 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba Yedek Subay: Evet Yedek Astsubay: Evet Komando: Hayır Bölüm: İnşaat Mühendisliği Not Ortalaması: 2.80 3 yıllık da mesleki tecrübem var. Meslekçi çıkmasını istiyorum. Çıkması muhtemel gibi ama emin olmamak lazım tabi. 2025 yedek subay maaşları ne olur bilginiz var mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yarın belli oluyor sanırım. |
Nerede gördünüz tarihi? Benim sayfam boş. |
Sınıflandırılmış yükümlü yazısından sonra mı yazması lazım? ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr_Ahmet -- 28 Ocak 2025; 16:40:44 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erryan55 -- 28 Ocak 2025; 16:45:7 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Anladım. Hayırlısı bakalım. Uzun dönem başvurusu yapmıştım. Umarım çıkar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr_Ahmet -- 28 Ocak 2025; 16:49:54 > |
Matematik Öğretmenliği, 3.25 ortalama. Dil puanı yok. Meslekçi olmuyormuş bizden. Ama bi ihtimal takım komutanlığı çıkar diye ümit ediyorum bakalım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr_Ahmet -- 28 Ocak 2025; 16:53:12 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erryan55 -- 28 Ocak 2025; 16:53:32 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İnşallah çıkar hocam. Askerliğe daha bir istekli giderim çıkarsa. Er çıkarsa da vatan borcu olarak yapacağız. |