Arkadaşlar selamlar, geçen sene bu zamanlarda binbir zorluklarla apartmanıma getirttiğim Gigafiber'i rezaletlerden ötürü bırakmak zorunda kalmıştım (kısa kesecek olursam evimde hali hazırda var olan SO, FTTH bağlantının fiberini keserek Turknet fiber kutusuna ek yapmaları, günde 2 saate varan kesintiler vb.) bu sene tekrar şans vermek istiyorum ama yaşadığım sorunlar başıma tekrar gelir mi diye korkuyorum bu yüzden özellikle Ankara'da Gigafiber kullananlar için ve genel kullanıcıları için bir iki sorum olacak; 1-) Ankara genelinde ki kullanıcılar son zamanlarda çok kesinti yaşıyor mu, bildiğime göre Gigafiber şu sıralar Etlik, Aşağı Eğlence ve yeni yeni de Mamak taraflarına yayılmaya başladı bu bölgelerde ki kullanıcılar kesinti yaşıyor mu? 2-) Bu sorum genel olacak, evimde ki SO fiber bağlantıma hiçbir şekilde ek yapılmasını istemiyorum, bir süre evimde hem SO hem de Gigafiber FTTH bağlantılarımı kullanacağım, geçen sene yaşadığım durum gibi yaşayan oldu mu, yoksa 600tl olarak almaya çalıştıkları kurulum ücretini bu şekilde SO'da olduğu gibi evimin içine kadar FTTH fiber kablo döşemeye kullandırabiliyor muyum? |
Bildirim