Selamlar arkadaşlar, Beylikdüzünde oturup gigafiber kullanan arkadaş varsa mahallesini yazabilir mi? |
Beylikdüzünde GigaFiber Kullanan Var Mı?
-
-
Merhaba, sayfamızdan adresinizi talep olarak iletebilirsiniz.
-
Beylikdüzü'nde hem yaşadığım hem de sıkça geçtiğim bölgelerde yıllardır en ufak bir çalışma görmedim GigaFiber için.
-
Aslinda cok yakinda var altyapi 700mt kadar ama getiremediler 1 yildir doldurmadigim form mail atmadigim kisi kalmadi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam her gun 3 posta dolduruyorum merak etme :)
Her talep proje ekipleri tarafından değerlendirilmektedir -
Tam olarak ne tarafta kalıyor bu bahsettiğiniz yer?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Toryumun karşısında var gözüküyo haritada bende hasırcıların arkasındayım (yakuplu mah)
Esenyurt ve Beylikdüzün'de Atlantis.net kendi alt yapısı ile gigafiber veriyor. Alt yapı sorgulaman lazım.
-
aylık 1000 lira diyor :D ben şuan 400 ödüyorum türk telekoma
-
Hocam ne kadarını ne kadar veriyor muhabbetine girmedim ben sadece Atlantis net var Şuanda türknet gibi kendi alt yapısı ile hizmet veren ben kullanıyorum baya stabil veriyor. 50-6up netflix 4k hdr film dizi açıyor yeter bana hanımla akşamları 2-3 bişi izlediğimizde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Second sister -- 31 Temmuz 2022; 11:47:25 > -
doğrudur hocam bende sol ve turktelekom var atlantisde varmış sanırım baktım şimdi ben turknet gelene kadar turk telekomu tercih ettim
-
Türknet ve Türktelekom port sorunum çözülene kadar atlantis net deyim umarım en kısa zamanda gelirde geçerim.
-
Wifiniz ne durumda speedtest paylaşabilir misiniz kullandığınız cihaz modeliye beraber? @Second sister
-
Hiç bir çalışma görmedim ben de
Wifi İle 49-6up veriyor stabil işte evin neresinde olursa olsun. Modem de Tenda HG6 n300
35 ile 50mb paketlere bu modem veriyorlarmış. +100Mb paketler için Ac6 destekli 4 Antenli 5Ghz modem veriyorlarmış.
-
Çok pahalımış bide fiyatlar
ha ben siz gigabit paket kullanıyosunuz sanmıştım. bende turk telekomun verdiği routerla 300-400 alabildim xiaomi ac2350 ile 600 alabildim ondan sordum
-
Zaten şuanda 50lik paket kullanıyorum ya Sırf 5ghz kullanmak için 100Mb çıkartıcım paketimi o zaman elimdeki modemi alıp bana Ac destekli Xiaomi verecekler o modem Wifi İle 500 600 arası alıyor.
-
O kadar kisiye form doldurdum sonuc elde var 0. Iyiki bunlari beklemeyip SoL ile taahut yapmisim. Gigabit paketi aylardir kullaniyorum turknetcilerde tik yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X