Şimdi Ara

D-smart sinema kanallarında ne var günün filmi (Güncel)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda boyle bir konu olmadigini gördüm güncel olarak günün filmlerini burada paylaşıcağım.

D smartta 30 Ocak saat 02:25te Testere 7 3 boyutlu olarak moviesmart premium 2 de benim televizyonum 3 boyutlu değil diyorsanız 30 Ocak saat 00.55te Testere 7 2 boyutlu olarak moviesmart premium da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Emirayk2

Forumda boyle bir konu olmadigini gördüm güncel olarak günün filmlerini burada paylaşıcağım.

D smartta 30 Ocak saat 02:25te Testere 7 3 boyutlu olarak moviesmart premium 2 de benim televizyonum 3 boyutlu değil diyorsanız 30 Ocak saat 00.55te Testere 7 2 boyutlu olarak moviesmart premium da.

Bi konu açtın gittin bugün film yokmuydu

• quote:

Orijinalden alıntı: ahwet79

quote:

Forumda boyle bir konu olmadigini gördüm güncel olarak günün filmlerini burada paylaşıcağım.

Siz değerli üyelerimizde konuya katkı yapabilir.
    Unutmayın birlikten kuvvet doğar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahwet79

quote:

Siz değerli üyelerimizde konuya katkı yapabilir.
    Unutmayın birlikten kuvvet doğar

Hiç epgye bakmadan hobbit,zincirsiz,bulut atlası,hayat ağacı,rüya takım ve bir kaç dandirik filmi çevirip duruyo 31 ocak oldu şubat filmlerinden haber yok

• ahwet79 kullanıcısına yanıt
    Şubat ayı fimlerinden bir tek Recep İvedik 2 yi biliyorum :((

• Sinema kanalları değişince sevinmistim ama daha beter oldu.hala bir Türk sinema kanalı hd değil çamur gibi izliyorum

• D-smart Şubat promosmart ta yayınlanıyo ancak hala ocak ayı fimlerini şubat ayında yayınlayacaklar.

Movie Smart Action da yeni filmler var

• D-smartta bugün
    Suikast Movie Premium 21.00 kaçırırsanız 22.30da Premium 2de

• quote:

D-smart Şubat promosmart ta yayınlanıyo ancak hala ocak ayı fimlerini şubat ayında yayınlayacaklar.

Movie Smart Action da yeni filmler var

Zaten bir tek moviesmart action kanalını seyrediyorum 1 ocaktan berigerçekten actionda seyrettiğim film sayısı 10-12 iken premimumda 4-5dir platinde daha film izlemedim zaten
    Şubat ayında recep ivedik 2 varsa oda sinema türktedir beni ilgilendirmiyo zaten biliyodum böyle olacağını ama üyeliğim 21 ocakta bitti şubat fragmanını göreyimde devam edip etmeme kararı alayım dedim 21inde teklifi kabul etmedim yayını kestirdim bütün hd kanallarıda kapattılar kanald hd star hd dahil üç gün kapalı kaldı 24ünde aradılar ıkına sıkıla kabul ettim ama çok pişmanım çookkk

• EMPİRE STATE

Yönetmen :Dito Montiel Oyuncular :Dwayne Johnson,Liam Hemsworth,Emma Roberts,Nikki Reed ,Michael Angarano Yapım:2013 Tür:Aksiyon-dram TV'DE İLK KEZ

İki çocukluk arkadaşın zırhlı arabayı soyma planıyla başlayan olayların konu anlatıldığı film.

1 Şubat Cumartesi saat 21.00'de MovieSmart Premium'da ve 22.30'da Premium 2'de

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler üç boyutlu olan yani ekranın ikiye bölündüğü yayınları nasıl tek olarak görebilirim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.