Şimdi Ara

D-Smart TRT 'den golü yedi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yarabbi şükür bir tane de olsa maç izleyebileceğiz umarım devamı gelir. meydanı doğan grubuna bırakmazlar
  • Oh be süper oldu .sağolsun TRT bizi şımarttı. :D
  • Verdiğimiz vergiler anlaşılan TRT aracılıgyla gidiyor Belçika'ya. Ben daha ne diyeyim arkadaş yuh diyorum, bu kadar kendi içinde rakip olup birbirine zarar veren hangi millet vardır bizim dışımızda acaba
  • Arkadaşlar, D-smart maçı aynı zamanda Kanal D veya Star'dan açık olarak vermeyi düşünüyormuş. Ama ben D-Smart a tepki olarak maçın TRT'den izleyeceğim. Ayrıca evlerinde ölçüm cihazı olanlarında reytingler için maçı TRT'den izlemelerini rica ediyorum.
  • bu süperpoligon sitesi haricinde başka bir yerde görmedim bu haberi..

doğruluğu nedir acaba başka kaynak var mı ?

daha güvenilir bir kaynak yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: porino

Arkadaşlar, D-smart maçı aynı zamanda Kanal D veya Star'dan açık olarak vermeyi düşünüyormuş. Ama ben D-Smart a tepki olarak maçın TRT'den izleyeceğim. Ayrıca evlerinde ölçüm cihazı olanlarında reytingler için maçı TRT'den izlemelerini rica ediyorum.

bende trtden izlemeyi düşünüyorum . ölçüm cihazı kimde varki yahu
  • eğer doğruysa trt iyi gol atmış.helal olsun
  • Zaten bu D-smarta ikinci goll. İlkini digitürk atmıştı galatasaray maçında ve devamıda gelecektir UEFA maçlarında ev sahibi takımın yayıncı kuruluşu yayını parayı basan her yabancı kanala satmakla yükümlü. Yani UEFA kupası deplasman maçlarında genelde bu tabloları görecez. İnşallah her iki kulübümüzde şampiyonlar ligine katılırda doğan'ın elinde pek fazla koz kalmaz. Tek Galatasaray maçı oda içerdeki maçlarda yayın hakkı kendisinde deplasmanda genelde diğer kanallarda satın alacaktır bu şekilde zaten olur ya çeyrek finale kalırsa Galatasaray o zamanda maçlar UEFA'nın havuzuna girecek otomatikman ve yayın haklarıda ShowTV'de olacak. O andan itibaren D-smart kendini ağlat!!!!
  • gerçekten harika bir haber.

bende trt de izleyeceğim.dsmarta da kapak olsun
  • Beyler bana biri trt1 in son frekansını verebilecek mi? Çünkü bendeki sürekli donma takılma yapıyor başka bi frekans buldum oda aynı şeyi yapıyor. Lütfen biri bana frekansı versin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: esenlik

D-smart kendini ağlat!!!!

slogan müthiş olmuş müthişşş
  • quote:

Orjinalden alıntı: team_mclaren

quote:

Orjinalden alıntı: esenlik

D-smart kendini ağlat!!!!

slogan müthiş olmuş müthişşş

• trt ye tebrikler baba kanal ne varsa eskilerde
  • Çok saçma ya maçı yayınlayabilmek için hem d-smart hemde trt tonla para vermiş belçikalılara
    Bir maçı neden 3 ayrı kanal yayınlar ki hemde 2 si şifresiz yayınlıycak bu kadar olur ... Unutmayın d-smart bu maç için vereceği paraları abonelerine kazıklayarak sattığı receaverlar sayesinde kazanıyor . trt'yse verdiğimiz vergilerden .. Yani olan bizim paralarımıza oluyor elin belçikalısı bizden aldığı paralarla refah içinde yaşıyor..

Hep bu doğan (doğduğu güne lanet olsun ) grubu yüzünden adamlar yediler milletimizi hala doymadılar bide yabancıları zengin ediyolar. .

• quote:

Orjinalden alıntı: sert_kaya

Çok saçma ya maçı yayınlayabilmek için hem d-smart hemde trt tonla para vermiş belçikalılara
    Bir maçı neden 3 ayrı kanal yayınlar ki hemde 2 si şifresiz yayınlıycak bu kadar olur ... Unutmayın d-smart bu maç için vereceği paraları abonelerine kazıklayarak sattığı receaverlar sayesinde kazanıyor . trt'yse verdiğimiz vergilerden .. Yani olan bizim paralarımıza oluyor elin belçikalısı bizden aldığı paralarla refah içinde yaşıyor..

Hep bu doğan (doğduğu güne lanet olsun ) grubu yüzünden adamlar yediler milletimizi hala doymadılar bide yabancıları zengin ediyolar. .

çok haklısın kardeş ama buda rekabet trt güçünü gösterdi doganların üc kagıdını ortaya cıkardı ben bunu en başından beri biliyordum.. e ben d smart a para verene kadar gider gavur kanalından beleşe seyrederim neden revevırımı çöpe atıyım ki ..3 kuruş paramızla gidip eve uydu alıyoz onuda d smart sacmalıgı ile çöpe atıp millete paramı yedirelim ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminoktay -- 25 Ağustos 2007; 0:54:42 >

• Belçikalılar digitürke de satsalarmış bari.O zaman belki şöyle bir silkelenirdik ne yapıyoruz biz diye.
    Hele bi de Türkmeneli tv de verirse tam olur
  • İyi oldu boşverin d smartn sonu belli değil zaten ;)
  • dogan'a girdi
  • ara sıra bu gibi yayınlamalar bazılarının aklını başına getirmeli...
  • zaten olabilecek olan bir sey gerceklesmis
    alinacak ders, imkansiz seylere inanmamak lazim
    selamlar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.