Şimdi Ara

D-Smart Turkish Airlines Euroleague hangi kanal bilmecesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar D-smart giriş paketi sahibi idim.. izlediğim tek kanal da ntv smart spor 76. kanal
    yıl başında hediye paketim bitiyor 76. kanalımı iki yıl uzatmak istedim 232 peşin istediler, ama sorun şurada

şu an d-smart ın sayfasında fener in ve gs ın maçlarının 77. kanal da olduğu yazıyor... nasıl bir ikilem, 76. kanalı ne için satıyorlar,
    hangi kanalı alacağız hangi pakette, her hafta farklı bir kanal dan mı yayın yapacaklar

iş iyice bilmeceye döndü,

• Maçlar ntv spor smart ve ntv sporda oluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu da link , https://www.dsmart.com.tr/Servisler/Spor

maçların 77.kanalda olduğunu yazıyor.. o zaman yeni kanalımız hayırlı uğurlu olsun, artık 76. kanala 5 tl de fark sadece messi için sanırım oda zorunlu
  • silinebilir aynı cevap..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akıllıdeli06 -- 29 Aralık 2013; 21:01:49 >
  • bu ikilem çözülene kadar, euroleague den aylık tüm maçları almak en iyisi sanırım...
    aylık 6 euro veririm tüm maçları canlı izlerim, d-smart lada uğraşmam bu hafta hangi pakete ne kadar ödeyeceğiz diye
  • Yanlış yazılmış. Hem sitesinin hem de televizyonun Tv rehberine girdiğinizde maçın ntvspor smart'ta olduğu görülebilir. Gecen haftadan beri bu kanalda reklam yapılıyor zaten. Herhangi bir değişiklik olacağını sanmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ntvsmartspor ve NTVSpor yayınlıyor sadece.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.