Şimdi Ara

D-Smart ücret iadesi yapıyor link var kontrol edin (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
5
Favori
10.535
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 14 TL çıktı. Haber veren arkadaşa teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • parayı ne kadar sürede yatırıyorlar benımde 509 tl var
  • Hort olacak ama başka başlık açmayayım dedim.
    Daha önceden D-Smart'tan 4 liralık bir iade almıştım ama bugün mesaj geldi 24 liralık bir alacağınız var, başvuru yapabilirsiniz diye. Sorgulama sayfasına bir girdim 74 lira yazıyor. Üyeliği iptal etmeden önce BTK'ya şikayet etmiştim sözleşmeyle ilgili onunla ilgili olabilir diye düşündüm ama 500 küsür alacağı olanlar varmış. 72 saat içinde yatıyormuş sanırım, önceden almış olanlar da tekrar kontrol etsin derim ben.
  • 45 lira çıktı sağolasın konuyu açan arkadaş.
  • 4 TL çıktı
  • tam 100 tl alacağımız çıktı. teşekkürler konuyu açan arkadaş için.
  • Bugün sms ile 45 TL alacağım olduğu mesajı geldi, siteden gerekli formu doldurup gönderdim. Konuyu açan arkadaşa teşekkürler
  • Üyelik babamın üzerine ve 74 TL iade çıktı. Babamın kredi kartı bende, onun numarasını versem acaba kredi kartına yatarmı yoksa illlana bir hesap numarasımı vermek gerek?
  • bende geçen gün e devleti kurcalarken şirketler bölümünden tek tek şirketlere girip baktım 29.41 tl alacak çıktı , telefon ettim sonra sitesine girdim 31 küsür alacak çıktı formu doldurup gönderdim

şimdi bunlar bu parayı veripte önümüze daha büyük borç çıkarmasınlar :)
  • bu alacak nereden kaynaklı arkadaşlar bilen var mı? neden ödeme yapıyor dsmart?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.