zamanında ben bunu eklemişltim ama o beni kabul etmemişti
quote:
Orjinalden alıntı: :::Banner:::
Ya bunları kim başlatıyo çok merak ediyorum
Ben de bir mail hazırlıcam. ''Dikkat!!! MSN'de, forum sitelerinde, chat sitelerinde Rusların saldırısı hakkında konuşmayın virüs sokarlar bilgisayarınıza.'' Bıktım be! Bu ne böyle 2 yıldır saldıramadılar
bu forward maillerden zaten gına gelmişti bi ara....neyseki kurtuldum sayılır...
belki çoğunuz biliyodur ama bu aşağıdaki maili size forward mail yollayanalara gönderin derim bi....benim listede de vardı bi kaçtane habire forward mail yollayan...aşağıdaki maili gönderdim onlara....sonra kestiler forward mail göndermeyi
evet inanılmaz bir haber ! klavyemizdeki "w" ,"h" , "k" ve "ğ" tuşları paralı oluyor ! (inanmıyorsanızwww.klavye.com 'a bakın) eğer şimdi ayağa kalkıp , sağa bakıp oturduktan sonra ekrana 40 kez üfleyip bu maili de 26 kişiye göndermezseniz klavyenizdeki "scroll lock" işığı sönecek ve bundan sonra adı geçen harflere her basışınızda ücret ödeyeceksiniz .
klavyenizdeki tuşlarin parali olmamasini istiyorsaniz bu maili hemen 26 kişiye gönderin ! gönderdiğiniz anda caps lock isigi 2 kez yanip sonecek ve tum dunya mutlu olacak .
ayrıca
bugun uyandığımda camdan bakıp güneşi süzdüğüm anda bir sıcaklık hissettim içimde . ve sevdiğim herkese bu maili atmak istedim . sen de gel sevdiklerine , sevmediklerine , tanımadıklarına bu maili at titan zincirine bir faydan olsun .
eğer bu maili 2 kişye gönderirsen mutlu olacaksın 6 kişiye gönderirsen bugun içersinde minibüsçü iki kez para üstü verecek . 15 kişiye yollarsan şans seninle olacak ve yağmurlu havalarda üstüne çamur sıçramayacak 20 kişiye gönderirsen dolar düşecek 150 kişiye yollarsan borsadaki kağıtların yükselecek 10.000 kişiye yollarsan türk telekom ihalesi sana kalacak . 100.000 kişiye atarsan da büyük ihtimalle mail serveri kitlenecek ve kimse mail atamaz olacak .
eğer bu mail zincirini kırarsan türkiye avrupa birliğine giremeyecek! (senin suçun!) allah belanı verecek alem sana gülecek . tavlada sürekli 2-1 atacaksın . güneş doğudan batacak .
bomba haber!!
türkiyenin dünyanın en zengin ununbiyum kaynaklarına sahip olduğu belirlendi . antalyanın kuzeyindeki karstik arazide yapılan çalışmalarda , labaratuarlarda saçmsapan deneylerden başka hiçbir işe yaramayan ununbiyum elementinden 42.000 ton rezerv olduğu saptandı . bu element sayesinde türkiyenin diş borcu sıfırlanacak hatta kara geçmeye başlayacak . ama gelin görün ki alçak zimbabveliler bu madenin üzerini cıva ile kapattıklarından bu kaynakları çıkarmamız çok zor . bu maili 653 kişiye forward edersen türk hükümeti gerekli çalışmalara başlayacak ve ununbiyumumuz özgür olacak .
türkiye saçmasapan forward maillerden kafayi yemiş insanlar dernegi .
Tekrar hortlatılmaması için bunun gibi işe yaramayan, gereksiz eski topiklerin yöneticiler tarafından veritabanından silinmesini öneriyorum...
Kedidir o kedi
Saldırcaklarsa saldırsınlar kardeşim artık baydılar harbiden yaaSaldırsınlarda bizde saralım bizede eğlence çıksın
quote:
Orjinalden alıntı: WiFihsan
Saldırcaklarsa saldırsınlar kardeşim artık baydılar harbiden yaaSaldırsınlarda bizde saralım bizede eğlence çıksın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme