Şimdi Ara

D0KKAT RUSLAR SALDIRACAKMIS!!(öle diyolar) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu haberi buraya yazanda bunlarla uğraşanda çocuk
  • aman be bu ruslarda bi saldıramadı gitti. 2 senedir bu palavra dolaşıyor. amma korkuyomuşuz şu ruslardan. tüm kekler atlıyo hemen habere
  • quote:

Orjinalden alıntı: i90tekmen

bu haberi buraya yazanda bunlarla uğraşanda çocuk

doğru valla hepsi bebe bunların mesela ben 4+7=11 yaşındayım galiba bu yaşta olunca cocuk oluyo dimi

• 11 olunca bebe-cocuk karışımı bişey oluyor.
  • her an saldırabilirler.
  • baktım onlar eklemedi ben ekledim ama kbul eden yok demekki tırstılar he
    Boşverin ya arkadaşlar bakın korkak bunlar..... Hem ne demişler;
    MADEM TÜRK'SÜN GÖSTER ÜRKSÜN....
    çıtırları hariç, Ruslara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esenlik -- 8 Ocak 2006 23:49:00 >

• bizim bu lamer.larımız oldukça kimse dokunmaz valla bize... İllallah geliyodur adamlara

• quote:

Orjinalden alıntı: esenlik

baktım onlar eklemedi ben ekledim ama kbul eden yok demekki tırstılar he
    Boşverin ya arkadaşlar bakın korkak bunlar..... Hem ne demişler;
    MADEM TÜRK'SÜN GÖSTER ÜRKSÜN....
    çıtırları hariç, Ruslara

• onlar ancak nataşalarla saldırırlar
    amma da etkili olurlar he
  • kimler ruslarmı ya dünya osmanlıdan korkar be cesaret etsinlerde austuryayı aldığımız gibi rusyayı da sanal alemde alırız bekliyoz gelsinler

• bole asilsiz haberlerle bir yere varilmaz hem durduk yere neden ruslari kotuluyorsunuzki
    yalan bi haber

ayrica arkadaslar koca osmanliyi cokerten ruslardir ama kafalariyla degil citir hanimlariyla

ricam olacak madem alinti yapiyorsun bunu arastirmadan buraya koyma arkadasim

saygilarimla
  • force666 tam onu dicektim ha. asıl onlar bizi çökertti sonrada biz onları çökerttik ( çanakkale savaşı ).. böyle birbirimizi çökertip durmuşuz ya
  • Acharad Nerede Acaba Onun Yorumunu Çok MeraK Ediyorum
  • yaw burda iyi balık avlanıyor bilhassa oltaya sazan daha çok takılıyor gerçi karagöz kızılkanat aynalı sazanda var ama sazan daha çok
  • acharadın şu zamana kadar yaptıgı hiçbir yorumu anlamadım adamı anlamak için dahi filan olmak gerekio herhalde yada çok sağlam bi elektronikçi
  • quote:

Orjinalden alıntı: tibi

acharadın şu zamana kadar yaptıgı hiçbir yorumu anlamadım adamı anlamak için dahi filan olmak gerekio herhalde yada çok sağlam bi elektronikçi

Nedenki En Net Açıklama Yapan Arkadaşlarımızdan Birisidir Kendisi
  • net ama benim bilgi düzeyimin baya üzerinde olduğuna inanıyorum yada araya teknik terimler sokuşturuyor iki türlüde dediklerini anlamıyorum bu arkadaşın. acharda lafım yok tabi bi ara gelip ses sistemleri forumunda z5500 e oyuncak demişti çok sinirimi bozmuştu ama olsun sonucta bilgili biri ve bildiklerini paylaşıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: bykanca

ben bu haberi 1 sene önce kadar duymuştum... ve hala duymaya devam ediyorum....ve forumdaki yeni arkadaşlar sayesinde ilerdede duymaya devam edicem

evet bende yaklaşık bir yıl önce duymaya başlamıştım adamlar adamlar bir saldırmadı gitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::SpyNet:::

:::SpyNet::: sen hortlattın galiba konuyu...Bu haber birara internet'in meşhurlarındandı, ama eskidi artık...Yalnız Ruslar'ın bu konularda iyi olduklarını biliyorum, çok iyi uygulayıcılardır...1000' de 1 ihtimalde olsa onu denemekten asla vazgeçmezler...

Ama böyle ufak işlerden çok büyüklerini kovalamayı daha çok severler...Bizim hack sitelerinin bulaşmaktan en çekindikleri hacker grupları Ruslar'dır, bunuda anti parantez hatırlatayım...Son senelerde yazılım ve proğramlama konularında ilk iki sırayı hep Ruslar alıyor, buda bu konulara ne kadar önem verdiklerinin bir kanıtı sanırım...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.