Şimdi Ara

D3 Barbarian Toplanma Noktası (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.615
Cevap
13
Favori
116.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • champion mob lari hemen oldurmek icin once freenzy nin damage arttiran rune kullanarak 5 charge yapin sonra berserk acin ardindan earth quake yapin 30k damage e ulasiyorsunuz ve 20 kati earth ile championlar aninda yerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgdincer

champion mob lari hemen oldurmek icin once freenzy nin damage arttiran rune kullanarak 5 charge yapin sonra berserk acin ardindan earth quake yapin 30k damage e ulasiyorsunuz ve 20 kati earth ile championlar aninda yerde

Atkadaşlar hangi champiyon yerde ya :D yahu Arkadaşım battle tag verseme bi cidden itemalrına ve oyundaki oynayışını izlemek istiyorum :D 25k dps gördüm ham yatıyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: NER0

Act 1 infernoyu bitirebildim dün akşam. Açıkcası gayet kolay geçdi. Wizard bir arkadaş ile oynuyordum ve gayet iyi tanklayabiliyorum yani elite/champion ları.

490-520 Resistance
    5.4k Armor
    %19 Block chance
    44k HP
    3k damage(resist için bayağı strength feda ettim)
    (değerler warcry impunity aktifken)
    Hell i bitirdikten sonra bu statları elde etmek için 300k civarı harcadım.
    http://eu.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#WkSYVR!bVU!accZcb

Dostum bu build ile elite lere karşı nasıl yaşıyorsun merak ettim .Çünkü imkansız bu buildle infernoda yaşaman .Kendi başına oynuyorsan tabii..Battle tag pm dan atarsan eklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiLoN -- 24 Mayıs 2012; 16:31:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DiLoN

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Barbarian is yapamaz diyerek miralimi bozdunuz simdi yeni karakter mi acayim ki

Şuan infernonun başlarındayım henüz. İş yapıyor yapmasınada, full tank gitmeniz lazım. İyi block şansı olan bir kalkan şart birkere. İtem seçimi yaparken all resist verenleri tercih edin çünkü armordan daha önemli. HP yüksek olmalı.
    Benim gözlemlerime dayanarak en garanti kasma yöntemi bu. İkinci yöntem ise bildiğiniz ranged olmak. Uzaktan balta sallayarak kite yapacaksınız. Ben denemedim ama işe yaradığını söyleyenler var. build bu
    http://eu.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#fSXYdk!YfW!ZccZbZ
    http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/4210102758

Bu arada arkaşlar kendim bir fark görmedim ama forumlarda dönen bilgiye göre barbarian ve monkların diğer classlardan %30 daha az damage alması gerekirken eşit miktarda damage almaları. Bu olay bugün hotfix ile düzeltişmiş diyorlar.

Dediğini denedim ..Daha önce biliyordum ama malesef o dediğinle biryerde tıkanıp kalıyorlarsun.Fury yetmiyor bir süre sonra.Youtube videoalrına aldanmayın.İnferno da solo kendi başına yürüyebiliyormusun o önemli takım arkadaşı olması önemli değil.Ben resistleri 450-500 arasına çekdim .45k life,25k ya düştü 16k dps 9800lerde felan yaşamak zor elitlere karşı.Arkanıza monk veya wizard almadan yürümeyi deneyin ..

Not : Önemli olan act 1 bitirmek değil.Önemli olan senin nasıl elite kestiğin.Kendine başına elitlere giriyormusun bu önemli.Kaç kere ölüyorsun buda önemli.3k demişsin damage için ..3k nedir ? 3000damage mi ?

3000 damage evet. Başka türlü başa çıkamadım çünkü eliteler ile. Ayrıca wizard ile oynadığımı yazdım zaten. Ben uzun süre eliteleri tanklayıp kontrol altında tutmaya çalışırken oda uzaktan yardırıyor işte klasik yöntem.
    Siz çok fazla hp kaybetmişsiniz yanlız. Benim önceliğim All resist ve vitality. Eğer bu ikisi var ise strength ekstra oluyor. Kaldıki şuan gold sıkıntısı çekiyorum ve 3 statında olduğu itemler çok yüksek miktarlara satılıyor.

Solo act 1 ve 2 deniyorum az az. Damage çok az olduğu için çok uzun sürüyor doğal olarak ama dediğim gibi çoğunlukla wizard ile oynadığım için tek amacım ölmemek.

Youtube videolarıylada alakası yok bu arada. Resist abanınca ciddi fark yaşadım. Öyle ölüp ölüp geri gitme gibi bir durumuda act 1 de yaşamadım yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: DiLoN

quote:

Act 1 infernoyu bitirebildim dün akşam. Açıkcası gayet kolay geçdi. Wizard bir arkadaş ile oynuyordum ve gayet iyi tanklayabiliyorum yani elite/champion ları.

490-520 Resistance
    5.4k Armor
    %19 Block chance
    44k HP
    3k damage(resist için bayağı strength feda ettim)
    (değerler warcry impunity aktifken)
    Hell i bitirdikten sonra bu statları elde etmek için 300k civarı harcadım.
    http://eu.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#WkSYVR!bVU!accZcb

Dostum bu build ile elite lere karşı nasıl yaşıyorsun merak ettim .Çünkü imkansız bu buildle infernoda yaşaman .Kendi başına oynuyorsan tabii..Battle tag pm dan atarsan eklerim.

Barbar için yabancı hardcore arkadaşlarımdan infernoda herşeyin dps değil resistin belirlediğini söylediler.Ortalama dpsleri 4000-5000 sırf resist için.Bilginiz olsun.Birde vitalitynin armordan çok daha önemli olduğu söyleniyor.

Bense hala hellde sürünüyorum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altairstar -- 24 Mayıs 2012; 16:51:14 >

• DiLoN ile beraber act 1 denedik demin. Monk ve Wizard da vardı. Daracık mağarada hem champion hem elite grubu çekince arcane+molten+poison+freeze e resist filan dayanmadı
  • Benim barbar level 57 ve Hell ACT 3 oynuyorum, bir kaç elite yaratık hariç hiç zorlanmadım, ama bu resist olayını öğrenmem iyi oldu yeni alacağım eşyalarda buna dikkat edeceğim.
  • quote:

DiLoN ile beraber act 1 denedik demin. Monk ve Wizard da vardı. Daracık mağarada hem champion hem elite grubu çekince arcane+molten+poison+freeze e resist filan dayanmadı

Kesemedik ama olsun güzeldi ..Elbet kesicez birgün
  • 2.5 saaattir 5 stack valor ile act 1 farmladım. Benim için hiçbir halt çıkmadı, benimle kasan wizard yaşadı...
    Şimdi butcher yapıyoruz 3 kişi, bundanda birşey düşmezse oynamıyorum arkadaş.
  • tavsiye ederim
    1h+shield inferno build:
    http://eu.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#WPkgjV!VSb!cZYbZc
    deneyimlerime göre actI için 40k HP 10k dps'niz olması lazım farmlamak için minimum
    elite görürseniz tüm cd leri açıp nuke yapmanız gerekiyor
    revenge her doldugunda özellikle kalabalık yerlerde kullanılması gerekiyor sıfır hp den dolduruyor çogu zaman 40k hp'yi
  • o değilde barbar'ın verdiği "kodummu oturturum" hazzı başka hiç bir class'ta yok. yukarıda yazılanlara bakınca inferno'da aynı hazzı elite gruplara yaşatacağım düşünesi biraz can sıkıcı.
  • http://eu.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#WkXYVP!bVg!cbcbcZ

Bu build ile infernoda Butcher'a kadar geldim,butcherı kesmek için ufak değişiklikler yaptım ve 5 level valor'u kaybettim :( Act 1 çok rahat geçti elitler dahil,sadece bir kaç saçma kombolu elit zorlamıştır.Fakat 2. actte daha baştaki normal mobların tek vuruşta yarı hp mi götürmesiyle itemları baştan aşağı yenilemem gerektiğini anladım. Act 1 ile 2 arasında bu kadar fark olması şaşırttı biraz.
    Bu arada 50k hp 8k armor ve 7500 civarı dps ile act 1 rahat bitti...
  • Ek olarak tag-Naturalshit#2574 . İnfernoda act 2 oynamak isteyen ekleyebilir.Ne kadar yardımcı olarak monk istesemde başka bir barbarlada deneyebiliriz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suraz

Şu an Inferno Barbarian Solo deniyor adam.
    http://tr.twitch.tv/nl_kripp?utm_campaign=frontpage_player_click&utm_source=http://tr.twitch.tv/&utm_content=nl_kripp

Diabloyu yarıya getirdi..
  • 2 handed silahlada inferno yapılıyor. Ancak elinizdeki silahın dps yüksek olması gerekıyor.Defansif ve burst skilleri harmanladıgınızda fazla zorlanmdan ilerlersiniz. Farm şart üzerinizdeki 50 küsür lvl itemlerle 61,62 lvl mob kesmeye kalkarsanız tek yemeniz kaçınılmaz.
    Tabi zevk meselesi ben elimde 2 handedle ile ortalıgı dagıtma olayından haz alıyorum. Sonuçta hardcore oynamıyorsunuz, öldüğünüzde tekrar aynı yere geleceksiniz o yuzden 1 handed shield ile sırf def gıdıp oyanıyş zevkımı kısmamam gerek yok.
  • Arkadaş için solo butcher kesip videoya almıştım. Sizede göstereyim.

D3 Barbarian Toplanma Noktası
     D3 Barbarian Toplanma Noktası

Video bilgisayarımda gayet iyi kalitede ama youtube a upload edince kalite çökmüş, nedeni hakkında bilgim yok.

Speller gördüğünüz gibi boss fight için hazırlanmış değil 2 kişi farm yaparken kullandıklarım.

• enrage mi olmuş bana mı öyle geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Josh

enrage mi olmuş bana mı öyle geldi.

Evet. Belli bir süre sonra her taraf yanmaya başlıyor.
  • Earthquake buglu mu? Bölüm sonu bosslarından bile hayvan gibi hp alıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.