Şimdi Ara

D3 Barbarian Toplanma Noktası (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.615
Cevap
13
Favori
116.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

resistans+vit+str olmassa olmaz hocam.
  • Şu an Hell'deyim, Dex ne kadar önemli barbar için yoksa onun yerine resistance mı kasmalı?
  • arkadas cildirdim ya ulan 42 K life 10K dps var inferno da elite kesemiyorum, kafadan yanar top firlatiyorlar duvar orup lazer atiyorlar sksp kaliyorum life saka gibi eriyor. AH den tek item almadim kendim kastim hep ama olacak is degil goldlar repair ve pota gidiyor. Ustelik elitte kesemiyorum. Infernoda kestigim elite ve champion sayisi 1 elin parmaklarini gecmez hep pas geciyorum anca normal moblari alabiliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamcream

Şu an Hell'deyim, Dex ne kadar önemli barbar için yoksa onun yerine resistance mı kasmalı?

Dex dodge şansını arttırır.Ama revenge skillini kullanıyorsan bence dodgeun olmaması daha bile iyi.Kesinlikle ama kesinlikle resistance kas.Bulabiliyorsan veya satın alacaksan vitality+strength+resistance+has sockets olsun.Çok mu şey istedim ne :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihancndn

arkadas cildirdim ya ulan 42 K life 10K dps var inferno da elite kesemiyorum, kafadan yanar top firlatiyorlar duvar orup lazer atiyorlar sksp kaliyorum life saka gibi eriyor. AH den tek item almadim kendim kastim hep ama olacak is degil goldlar repair ve pota gidiyor. Ustelik elitte kesemiyorum. Infernoda kestigim elite ve champion sayisi 1 elin parmaklarini gecmez hep pas geciyorum anca normal moblari alabiliyorum.

Dostum 25k dps olan barbar çatır çatır seriliyor.Resistance gearlara önem verirsen en azından act 1 de rahat ediyormuşsun.Ama act 2 hakkaten imkansıza yakın.Act 2 de full herşeyi kesip(kaçmadan) belialıda kesen barbar varsa aranızda onunla oynamkatan büyük gurur duyarım .:D
  • Bu arada arkadaslar sprint + run like the wind skillini denemeyen arkadaşlar denesin.İlk bakışta hızlı koşunca ne işime yarayacak leap kaçarım diyorsanızda yinede deneyin.En azından alternatif bir taktik olabilir.Nedir derseniz şöle açıklayayım.Siz hızla koşarken arkanıza küçük tornadocuklar bırakıyorsunuz.Tornado döndükçe %60 weapon damage veriyor arkanızdan kovalayan moblara.Ben elitelerin ya da mob sürüsünün çevresinde fıldır fıldır dönüyorum.O sırada arkada bıraktığınız tornadolar whirlwind tarzı damage veriyor.(eğer damage display açıksa ne kadar çok vuruş yaptığını gözlemleyebilirsiniz)Canı azalıncada bir bash ya da seismic slam vuruyorum ve sonuçta elite mob knockout.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coddy -- 27 Mayıs 2012; 3:38:08 >
  • inferno act 2 de barbar patlıyor ya, varmı bir mümkünatı bilmiyorum. All-Res kıyafet kasacaz ama fayda eder mi emin değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: altairstar

quote:

arkadas cildirdim ya ulan 42 K life 10K dps var inferno da elite kesemiyorum, kafadan yanar top firlatiyorlar duvar orup lazer atiyorlar sksp kaliyorum life saka gibi eriyor. AH den tek item almadim kendim kastim hep ama olacak is degil goldlar repair ve pota gidiyor. Ustelik elitte kesemiyorum. Infernoda kestigim elite ve champion sayisi 1 elin parmaklarini gecmez hep pas geciyorum anca normal moblari alabiliyorum.

Dostum 25k dps olan barbar çatır çatır seriliyor.Resistance gearlara önem verirsen en azından act 1 de rahat ediyormuşsun.Ama act 2 hakkaten imkansıza yakın.Act 2 de full herşeyi kesip(kaçmadan) belialıda kesen barbar varsa aranızda onunla oynamkatan büyük gurur duyarım .:D

Act 2 nin ortasındayım (zoltun kullenin leşini arıyorum) 26k dps im var hiç bi elite/champion pack i geçmedim bütün haritayı açarak gidiyorum yani şu an için rahatım diyebilirim yani hell den zor ama imkansız değil gibi. Bakalım yarın belial'a kadar gelirim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: éomer

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: éomer

Arkadaşlar şuan lvl 49 um. str 868 dex 179 int 195 vit 565 armor 1983 damage 2110 statların durumu nedir. Olması gereken seviyedemidir, geride kalmış bir durum varmıdır ? ayrıca primary de BASH, CLEVE, FRENZY skilleri var bunların hangisini kullanmalıyım ? secondary de HAMMER OF THE ANCİENTS, REND, SEİSMİC SLAM, WHİRLWİND var ben genelde SEİSMİC SLAM, WHİRLWİND bu ikisini kullanıyorum. 1 de LEAP 2 DE REVENGE 3 DE WEAPON THROW 4 DE EARTHQUAKE var. Doğru skilleri mi kullanıyorum ? Hangi skilleri kullanmalıyım ? Her tuştaki skill penceri sabit mesela 1 dekini 3e 4 dekini 2 ye alabilirmiyim ? yanlış yaptığım bir şey varsa yardımlarınızı istiyorum.

Şu an bu değerler hell için çok yetersiz.Vitality arttır.Dps 3k 4k arası yakalamya çalış.Benim armor 7k hellde bazı elite packler çok zorluyor.Biraz resistance yapabilirsen tadından yenmez.Bence bir auction house uğra.

Priamry kesinllikle frenzy kullan.Secondary firenzy kukllandığın için whirlwind iyi gider.Bosslarda ve güçlü elite packlerde leapten ignore paine geç.Revenge olmazssa olmaz zaten.Warcry muhakkak kullan.Earthquake yerine call of ancients kullanman senin için daha iyi olur.Kaçma şansın artar ve ölen arkadaşın olursa onu da diriltebilirsin o sırada.

DPS 3K - 4K nasıl olacak yada armor 7K nasıl olacak ? İtem alarak olacaksa o kadar altınım yok. AH de itemlerim satılmıyor nedense çözmüş değilim. zaten o konuda da yardım istiyorum.

Blacksmithe para yatırma kesinlikle.Auction house çok daha ucuza geliyor.Elindeki itemların piyasasını araştır.Örneğin 41 level monk fist weapon buldun.Ona göre piyasayı araştır aratıp ve ortlama fiyatın altında ve itemın özelliklereine göre sat.Ben Böyle satışlarla 400k para yaptım.Dps 7000lerde benim mesela.Item düşmesi nephalor valor yani level 60dan önce çok zor.Genelde çoğu çöp çıkıyor eğer pek bir şansın yoksa.Ticaret yapman lazım biraz.

Ticaret nasıl yapacaz ya bende var en fazla 160 dps axe ah deki fiyatı zaten yerlerde sürünüyo ben onu nasıl satacamda gold biriktiricem. aynı şekilde armorlarda öyle. bana düşen itemler ah listesinde en son sayfadakilerden bile düşük kalmış. vendor a satsamda ah ye koyup satabileceğim altınla aynı olacak :)

Screenshoot almayı halen bulamadım. Fraps denilen programı kurdum ama shareware ayrıca sadece ana ekranın görüntüsünü alıyo açtığın pencereleri almıyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: snaking

inferno act 2 de barbar patlıyor ya, varmı bir mümkünatı bilmiyorum. All-Res kıyafet kasacaz ama fayda eder mi emin değilim.

600-700 res var. 8k armor 42 k hp ile act 2 girişte moblara yatıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darcyn

quote:

quote:

Act 2 nin ortasındayım (zoltun kullenin leşini arıyorum) 26k dps im var hiç bi elite/champion pack i geçmedim bütün haritayı açarak gidiyorum yani şu an için rahatım diyebilirim yani hell den zor ama imkansız değil gibi. Bakalım yarın belial'a kadar gelirim.

Hocam charın statlarını gösteren bir ss koyarmısın ?

• Su ss gelse bizde bilgilensek. Barbar hell de yatiyor baska class yolu gozukuyor
  •  D3 Barbarian Toplanma Noktası

fury spender kullanmıyorum berserkers rage de var yani çoğu zaman +%25 daha geliyor dps e.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darcyn -- 27 Mayıs 2012; 11:01:16 >
  • quote:

D3 Barbarian Toplanma Noktası

fury spender kullanmıyorum berserkers rage de var yani çoğu zaman +%25 daha geliyor dps e.

Arkadaşım biz 60 lvl a kadar bütün skilleri açabiliyormuyuz.Ben bu skill olayını pek bilmiyorum Diablo da ona göre yanlış birşey yapmayayım diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IronyOfFate

quote:

Arkadaşım biz 60 lvl a kadar bütün skilleri açabiliyormuyuz.Ben bu skill olayını pek bilmiyorum Diablo da ona göre yanlış birşey yapmayayım diyorum.

Evet açabiliyorsun. Ayrıca diablo 2 gibi değil istediğin gibi değiştirebilirsin skill leri yani yanlış birşey yapsanda sorun olmaz.

• quote:

Valla biz boşuna oynuyoruz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: IronyOfFate

quote:

Evet açabiliyorsun. Ayrıca diablo 2 gibi değil istediğin gibi değiştirebilirsin skill leri yani yanlış birşey yapsanda sorun olmaz.

Hele şükür biri cevap verdi sağol

• beyler bu oyun türkçe deilmi türkçesi çıkmazmı
  • quote:

quote:

quote:

Çok iyi gidiyormuşsunuz.Build ve resistance durumunuz nedir?Shoutlardan kaç tane kullanıyorsunuz.Warcry +threatining mi?Passivlerde neler açık ve ne için detaylı açıklarsanız sevinirim.

• Beyler ölünce direk kalkarsak dayanıklılık kaybeder itemin %10 falan gibi birşey diyor çok önemli mi sizce?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.