Şimdi Ara

D3 Barbarian Toplanma Noktası (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.615
Cevap
13
Favori
116.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Barbar ile monk arasinda cok kaldim ama smasher olarak barbarla yola devam etmek daha mantikli geliyor ama ortada pek kalan yok..

Ehh neyse bizde denemeye devam edelim
  • Wrath of Berseker dehşet bir şey çok hşuma gitti
  • Barbar lar neredesiniz?

İblis kesmekten fırsat bulan yok anlaşılan
  • Konuyu açan arkadaşın eline sağlık barbar akar herkes bakar
  • lvl 42 nightmare act 2 deyim biraz yavaş ilerliyoruz hayırlısı
  • diğer sınıfların olduğu konular daha canlı. burayı da canlandırmak gerek. herkes oyuna gömülmüş halde sanırım
  • Barbar buildleri şekillenmeye başlamıştır.Millet ne yaptnız??
  • Arkadaşlar LVL 27 barbarım var.İlk 2 acti rahat rahat geçtim.Hatta o kadar rahat geçtim ki bir sonraki act'e geçmek ister misiniz sorusu hayal kırıklığı oldu. :D Ancak Act 3'te rezil oluyorum.Gohmal mıydı neydi en az 10 kere ölerek kesebildim.Tamam oyun tek oynanacak oyun değil artık çok zorlaştırmışlar ama bu bariz düşüşün nedeni nedir?Çeşitli skill kombinasyonları denedim düşüş yaşadım ama olumlu bir artış göremedim.Ayrıca Act 3'teki o dil atan zıplayıp duran adi yaratıkların tek dil uzatmasıyla nasıl 2000 canımın 1500 küsürünü götürebiliyor? Deli oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 19 Mayıs 2012; 1:07:14 >
  • Valla oyuna gömüldük hocam söylediğin gibi.
    Belki herkes Barbarian'ının resmini kor buraya.
    Biraz şenlenir ortalık.
  •  D3 Barbarian Toplanma Noktası

Mümkün olduğunca dps ağırlıklı gitmeye çalıştım ama NM Act 2-3 de eliteler kağıt gibi yere serdiğinden biraz daha defansif moda geçmeye karar verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xaioyu

D3 Barbarian Toplanma Noktası

Mümkün olduğunca dps ağırlıklı gitmeye çalıştım ama NM Act 2-3 de eliteler kağıt gibi yere serdiğinden biraz daha defansif moda geçmeye karar verdim.

Hocam guzel olmusta o pembe pabuclarin rengini degistirsen ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Barbar LvL 45

Yavaş yavaş toparlanmaya başlıyorum.
  • İyi gidiyor şimdilik çoğunluğa tek atıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bensatanistdegilim

Hocam guzel olmusta o pembe pabuclarin rengini degistirsen ?

LV le okadar odaklanıyorki insan öyle şeyleri pek gözü görmüo
  • Bende SS koyacağımda 15 lvl Barbarın nesini koyayım buraya
    Henüz Normal seviyede Act I'i bitirdim sadece,2 haftaya 60 olmam lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC Kırıklar

Arkadaşlar LVL 27 barbarım var.İlk 2 acti rahat rahat geçtim.Hatta o kadar rahat geçtim ki bir sonraki act'e geçmek ister misiniz sorusu hayal kırıklığı oldu. :D Ancak Act 3'te rezil oluyorum.Gohmal mıydı neydi en az 10 kere ölerek kesebildim.Tamam oyun tek oynanacak oyun değil artık çok zorlaştırmışlar ama bu bariz düşüşün nedeni nedir?Çeşitli skill kombinasyonları denedim düşüş yaşadım ama olumlu bir artış göremedim.Ayrıca Act 3'teki o dil atan zıplayıp duran adi yaratıkların tek dil uzatmasıyla nasıl 2000 canımın 1500 küsürünü götürebiliyor? Deli oldum.

Dostlarım grup hailinde mob geldiği zaman ve Diablo 2 oynyanlar hatırlarlar ellerine yerin içine sokup menzilli saldırılar yapmak suretiyle ellerini yerin altından çıkarıp saldıran mobların tek vuruşu canımın 4 te 1 ini alıyor.Oluşturdukları yeşil halkanın içinde 1-2 sn daha kalırsam ki stun yapıyor mecbur kalıyorum.Canımın bir yarısı daha yeşil halkada kaldığım için gidiyor.Hele ki bu ellerini yere sokup saldıranlar grup halindeyse hayatta kalma ihtimalim yok.Dostlar bir yardımcı olun.Lvl 45 nightmaredeyim diyen arkadaş tamamen kendisi oynayarak mı geçti nightmare e yoksa party mi kurdunuz?İlk 2 actta rahat rahat oynuyordum ama Act 3'te grup halinde gelen moblar canımı çok yakıyor. :) Lvl 30 oldum.Bıraktım.Bıktım ölmekten...

Ekleme:Öncelikle maul u bıraktım.Çok yavaştı.Çift el kılıca geçtim.37 damage i var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 19 Mayıs 2012; 10:58:56 >

• Inferno'da kasaba tek dalmış Barb, SS'i vardı us.forum'da.
    Darısı tüm Barb kardeşliğinin başına

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://us.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#bZYSVQ!ZdY!aZZaZa

Buda benim buildim lvl 30~ şuan karakter.

Yorumlarınızı alabilirim.
  • http://www.youtube.com/watch?v=BAw9mHfLjv0

Benim 20lvl barb buna tek atar gibi geliyo
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.