Şimdi Ara

D3 ROS Kutulu satın alma ucuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben kutulu d3 almak istiyorum ucuza kutulu satılan bir site biliyor musunuz?

şuan piyasada 104 lira civarı 70 80 civarı bakıyorum.

• Google'da anahtar kelimeleri yan yana dizip başlık açmışsın güzel kardeşim.

Kendi içerisinde özne yüklem ihtiva eden, anlamlı bir soru cümle kuraydın ya?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Google'da anahtar kelimeleri yan yana dizip başlık açmışsın güzel kardeşim.

Kendi içerisinde özne yüklem ihtiva eden, anlamlı bir soru cümle kuraydın ya?

burasida google gibi, ondan karışıklık olmuştur

• Artık müfredattan türkçeyi kaldırdılar sanırım.

• Beynin almıyorsa soruyu cevaplamana gerek yok Nicholai Hel? ben ne soruyorum siz neyle ilgileniyorsunuz? donanımhaber çoluk çocuk yuvası olmuş anlaşılan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CRaZYGaMeR -- 16 Temmuz 2014; 14:22:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CRaZYGaMeR

Beynin almıyorsa soruyu cevaplamana gerek yok Nicholai Hel? ben ne soruyorum siz neyle ilgileniyorsunuz? donanımhaber çoluk çocuk yuvası olmuş anlaşılan.

Kimse okuyacağı şeyin yazılırken düşünüldüğü süreden daha fazlasını okumak için harcamaz. Sen beynin almıyor mu dersin, ben sana eğitimsiz beynin normal beyinlerin algılayabileceği şeyler üretemiyor derim.

Ama çoluk çocuk yuvası olmuş burası, di mi? Daha yaşımızı bilmeden yapılan bu yorumu sakin kafayla okursan ne kadar aşağılık bir yöntem izlediğini anlarsın. Şimdi odana çık, sana bugün televizyon yasak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Beynin almıyorsa soruyu cevaplamana gerek yok Nicholai Hel? ben ne soruyorum siz neyle ilgileniyorsunuz? donanımhaber çoluk çocuk yuvası olmuş anlaşılan.

Kimse okuyacağı şeyin yazılırken düşünüldüğü süreden daha fazlasını okumak için harcamaz. Sen beynin almıyor mu dersin, ben sana eğitimsiz beynin normal beyinlerin algılayabileceği şeyler üretemiyor derim.

Ama çoluk çocuk yuvası olmuş burası, di mi? Daha yaşımızı bilmeden yapılan bu yorumu sakin kafayla okursan ne kadar aşağılık bir yöntem izlediğini anlarsın. Şimdi odana çık, sana bugün televizyon yasak.

post kasma artık bir soru sordum ona cevap arıyorum. forum ortamında entel olmaya çalışarak kendini kanıtlayabileğini sanıyorsan devam et.

• d&r da 69.90 liraya kampanya vardı hala devam ediyorsa
    edit: ROSu göremedim yalış oldu kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozguneren -- 18 Temmuz 2014; 0:59:16 >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_94820966/tm.htm

ilgilenirsen konuya bakarsın.
  • quote:

quote:

iyi güldüm sabah sabah :) tv yasak :)

• bende kutulu istiyorum, acaba nerden alabilirim?

bana kutulu ros ve sc2 hos diablo ve dioblo 2 +exp lazım.

blizzard seti tamamlamak bana bunlar lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar

D&R işinizi görür diye düşünüyorum.
  • Aranızda oyunu oynayıp bırakan veya kutu koleksiyonu yapmayan varsa bana sadece içeriğiyle beraber (CD KEY HARİÇ) ROS kutu satabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FA20E9562 -- 19 Temmuz 2014; 12:11:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.