arkadaslar yeni D500 aldim ve numaralarimi simkartima kopyalamadan silmisim maalesef. bilgisayarda excel formatinda yedegi var acaba bunu telefona atmanin bi kisayolu varmi??? bi de seyi merak ediyorum telefonun tanitiminda PC senkronizasyonu yaziyordu bunu nasil sagliyoruz bi programa felan ihtiyac yok muki bu adamlar bi cd bilenem vermiyorlar?
cd vermeleri lazım senin telefon kaçakmı yoksa kutusunda cd sinide veriyolar
ben yurtdisindayim tel.'ide burdan aldim. hepsiburada'da kutu iceriginde cd yazmiyor. sen emin misin cd'si olduguna??
evet eminim vermemişler sana zaten online alışverişlerde birşeyleri muhakkak eksik veriyorlar benim arkadaşım aldı kvk dan içinde cd side çıktı
Ben direk distribütöründen aldım ama cd falan vermediler + hiç biyerde cd diye bişi belirtmiyorlar...
arkadaslar distribütörü biziz ve maalesef paketten cd çıkmıyor... yazilimini telpa.com.tr den veya samsungmobile.com dan indirmen gerekiyor.ve data kablosuna ihiyacın var.
quote:
Orjinalden alıntı: birebirdeetkili
arkadaslar distribütörü biziz ve maalesef paketten cd çıkmıyor... yazilimini telpa.com.tr den veya samsungmobile.com dan indirmen gerekiyor.ve data kablosuna ihiyacın var.
Yok arkadaşım yaa... Manuel'e bakarsan da olmadığını görürsün... Easy pc studio adlı programla oluyo dediğin iş... Data ya da bluetooth la da oluyo... Adsl lazım,samsung.com.tr'den indirirsen 115 Mb. Samsung.com'dan indirirsen küçük dosyalar halinde indirebiliyosun....
quote:
Orjinalden alıntı: levelfive
quote:
Orjinalden alıntı: birebirdeetkili
ya yapma gözünü seveyeyim var cd si içinde
cd orjinal mi peki? alt kısmının rengi nedir?
şöyle bir ihtimalde olmuş olabilir bir parti mala cd koymuşlardır belki önceleri?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme