Samsung u boşwerin.s700i ondan 1000 kat daha güzel yaw.Samsung u alınca çok pişman olursunzu.Ama fiyatı çok pahalı değil.
alıcağın telefon 500 milyonu geçmiycekse kesinlikle d500 derim ama symbian yok onda bilirsin yani ama o telin karizması yeter diorum ben şuan 520 tllerde dolaşıyo tel
Ya samsung la filan kafanı karıştıma.S700 i al sen .
quote:
Orjinalden alıntı: serkan1216
sx1 al sen hersey mevcut bu telde
yani hakkaten inanamıyorum ya SX1 alsın he yani size sorsak 6630 mu SX1 mi desek çok merak ediyom onadamı sx1 dersiniz ??? gülüyorum ya sadece
arkadasım bence d500 de tum ozellıkler var ama böyle bir telefon için artırılmayan hafıza bir eksik olarak gözüküyo.bence hafıza çok yetersiz ama yınede karar senin
Saygılar
yahu 90 mb hafiza neyine yetmiyor
symbian olmaması tek kötü yanı geri kalan HER yeri mükemmel ötesi bir telefon samsungun şu an için en beğendiğim telefonu
boyut olarak s700 ve d500 karşılaştırılamaz bile. ee s700'de olan bütün özellikler d500'de olduğuna göre (ek hafıza hariç, zaten s700'de de 128mb sınırı var o da niyeyse ????)
doğru seçim d500. hem fiyat, hem görüntü olarak. özellikler zaten aynı.
mmc yuvası olmaması kötü.
hepsi burada com da 800 den fazla dogubank ta 600 milyon a satılıyormuş...
quote:
Orjinalden alıntı: ç@KAL
alıcağın telefon 500 milyonu geçmiycekse kesinlikle d500 derim ama symbian yok onda bilirsin yani ama o telin karizması yeter diorum ben şuan 520 tllerde dolaşıyo tel
yani bir fiyat öğrenemedik burda...
quote:
Orjinalden alıntı: hwllocabbar
hepsi burada com da 800 den fazla dogubank ta 600 milyon a satılıyormuş...
quote:
Orjinalden alıntı: ç@KAL
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme