Şimdi Ara

D500 satip 6230i aldim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cok iyi yapmissin diyemiycem... keske 6630 alsaydin..
  • haklisn tabiki ama o boyutta tel kullanmak istemiyorum artik hele samsung'dan sonra ,, sagolun arkadaslar yinede ama sizede tavsiye ederim symbian disi en iyi tel bence
    quote:

Orjinalden alıntı: Rottweiler

cok iyi yapmissin diyemiycem... keske 6630 alsaydin..
  • tercih senin tercihin degistirmek istemisin degistirmisin...

amma ben sana genede bazi kisilere dedigim gibi..

allah akil fikir versin diyorum.

saygilar
  • d600 rulazz
  • quote:

Orjinalden alıntı: aTTra

208*208 ekran var sonuçta. İyi olmasını bekliyordum bende açıkçası senden duyunca iyi oldu.

Bakalım benimkisi gelsin ..

Bu arada ne renk aldın ?

Ben siyah aldım? Ha birde ortaya koydukları seçme tuşu ( joystick ) nasıl? Kullanışlı mı? Basması felan kolay mı?

208*208 ekrran olsa ne yazar o ufacık ekrana ne resim sığar anlamıyorum benim sagem x-7nin ekran genişliğinde futbol macı bile doya doya izlersin
  • mcfly yeni telefonun hayırlı olsun küçük telefon daha iyi oluyor. adı üstünde cep telefonu, cep telefonu cepte rahat taşınmalı,
  • ARKADAŞIM İÇİNDEN NE KADARLIK HAFIZA KARTI ÇIKTI
  • quote:

Orjinalden alıntı: gren

mcfly yeni telefonun hayırlı olsun küçük telefon daha iyi oluyor. adı üstünde cep telefonu, cep telefonu cepte rahat taşınmalı,

tamam arkadaşım cep tel küçük olmalıda ekrandamı küçük olmalı.kameralı cep tel dendimi hem küçük olcak hemde resmi ii görebileceğin geniş bi ekranı olcak işte bu ekran benim sagem x-7 de var
  • sagem x-7 zaten o kadar boyutu büyük bir tel değilki ekranı geniş . ben ekran olarak demedim boyut olarak büyük telefonlardan bahsettim
  • yuh be o zaman P serisinin ekranıyla sinemada seyrediyomuş gibi filmde seyredilir
    quote:

Orjinalden alıntı: buzkan

quote:

Orjinalden alıntı: aTTra

208*208 ekran var sonuçta. İyi olmasını bekliyordum bende açıkçası senden duyunca iyi oldu.

Bakalım benimkisi gelsin ..

Bu arada ne renk aldın ?

Ben siyah aldım? Ha birde ortaya koydukları seçme tuşu ( joystick ) nasıl? Kullanışlı mı? Basması felan kolay mı?

208*208 ekrran olsa ne yazar o ufacık ekrana ne resim sığar anlamıyorum benim sagem x-7nin ekran genişliğinde futbol macı bile doya doya izlersin

• quote:

Orjinalden alıntı: gren

sagem x-7 zaten o kadar boyutu büyük bir tel değilki ekranı geniş . ben ekran olarak demedim boyut olarak büyük telefonlardan bahsettim

sagem x-7 ekranın geniş olması bile 208*208 den daha ii resim gösteririr pikselilk ii olmuş ekran küçük olduktan sonra bi b.. yaramaz 6230i.. hele siz sagem x-8 bi gelsin ccd camerasıyla 6230i verdiğiniz paraların nasıl heba olduğunu göreceksiniz
  • kötü karar
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcfly

garantili d500 ustune 200 ytl verip 512 rsmmc li genpa 6230i aldim ilk dusuncelerim
    ekran cok daha parlak ve kaliteli 65k olmasina ragmen, ses bende beklemiyordum ama 6230i de cok daha iyi ayni anda mp3leri dinledim ve d500 de gelmeyen bircok ses 6230i de var.. memnunum ve tavsiye ederim ayrica 6230 da teli bilgisayarda tak ve calistir memory stick ler gibi baglanti yapiyor ayri diskmis gibi teli goruyor..

abi hayirli olsunda bence biraz sacma bi karar d500 gibi karizma tel verilip 6230 i gibi ekrani kiç kadar olan bi tel alinmaz bide üstüne 200 kagit bayilmişsin nedim abi sizliyomu puahahahah saka saka

• Hayırlı olsun ama bencede kötü bir karar.
  • KARDEŞ GÜLE GÜLE KULLAN ZEVKLERLE RENKLER TARTIŞILMAZ DERLERYA .......
    quote:

Orjinalden alıntı: MORGAN

quote:

garantili d500 ustune 200 ytl verip 512 rsmmc li genpa 6230i aldim ilk dusuncelerim
    ekran cok daha parlak ve kaliteli 65k olmasina ragmen, ses bende beklemiyordum ama 6230i de cok daha iyi ayni anda mp3leri dinledim ve d500 de gelmeyen bircok ses 6230i de var.. memnunum ve tavsiye ederim ayrica 6230 da teli bilgisayarda tak ve calistir memory stick ler gibi baglanti yapiyor ayri diskmis gibi teli goruyor..

abi hayirli olsunda bence biraz sacma bi karar d500 gibi karizma tel verilip 6230 i gibi ekrani kiç kadar olan bi tel alinmaz bide üstüne 200 kagit bayilmişsin nedim abi sizliyomu puahahahah saka saka

• d500 den 6230i ye geçmek pek mantıklı değil.çünkü her ikiside kaliteli telefonlar.telefon değiştirirken kalite farkı olsun derim.
  • 6230 dan 1.3 mp kamerasindan baska önemli bi özeligi varmi?
  • icnden 32mmc cikti
    ekrani ... gibi diyenler cekilen fotolari ve videolari iki telde ayni boyutta gosteriyo ekranda, nokia da goruntuyu zoomlayip cok net buyutebiliyorsunda cok bildiginizi zannediyosunuz
    ikisini gorup oyle konusun
  • quote:

icnden 32mmc cikti
    ekrani ... gibi diyenler cekilen fotolari ve videolari iki telde ayni boyutta gosteriyo ekranda, nokia da goruntuyu zoomlayip cok net buyutebiliyorsunda cok bildiginizi zannediyosunuz
    ikisini gorup oyle konusun

iyi kanka hayirli olsun dedik niye kiziyon ama sansen ben de d500 olsa 200 milyon verip 6230 i almam onu sölüyorum sadece güle güle kullan baba nedim
  • saol arkadasim ama telin ekrani buyuk diye kanmayin kullanilabilirligi onemli olan,,d500 u kullanin gorun ayrica bu vermem dedigin 200 ytl nin icinde 90 ytl degerinde 512 rs-mmc de dahil esas cevabida su sagem falan bahseden elemana 2cm ekranda mac izlemeye bile calisan tipler var
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.