Şimdi Ara

D500 satip 6230i aldim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • garantili d500 ustune 200 ytl verip 512 rsmmc li genpa 6230i aldim ilk dusuncelerim
    ekran cok daha parlak ve kaliteli 65k olmasina ragmen, ses bende beklemiyordum ama 6230i de cok daha iyi ayni anda mp3leri dinledim ve d500 de gelmeyen bircok ses 6230i de var.. memnunum ve tavsiye ederim ayrica 6230 da teli bilgisayarda tak ve calistir memory stick ler gibi baglanti yapiyor ayri diskmis gibi teli goruyor..

• hayırlı olsun diyelim....

D500 kişesel fikir tabii bambaşka bir telefon...

6230i ise bilmiyorum
  • tak çalıştır olayı nasıl usb girişi bilindik usb mi n-gage te olduğu gibi

birde bende de d500 var satıp 6230i alabilirim sende ki garantilimiydi takas ettin üstüne 200 verdin senin teli kaç a saydı sen kaçpara ya 6230i yi aldın çok soru sordum ama cevaplarsan sevinirim

birde bu tak çalıştır olayı nasıl ayrıntılı yazarsan sevinirim usb gibi hızlımı yoksa yavaş mı
  • Evet 6230i gerçekten güzel telefon.

09.05.05 Pazartesi günü de bana geliyor.

Telefon hakkında ilk izlenimlerini yazarmısın ? Ekran gerçektende dedikleri kadar güzel mi ? Fotoğraf çekerken 3 X zoom yeterli mi ve güzel mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolf1907

tak çalıştır olayı nasıl usb girişi bilindik usb mi n-gage te olduğu gibi

birde bende de d500 var satıp 6230i alabilirim sende ki garantilimiydi takas ettin üstüne 200 verdin senin teli kaç a saydı sen kaçpara ya 6230i yi aldın çok soru sordum ama cevaplarsan sevinirim

birde bu tak çalıştır olayı nasıl ayrıntılı yazarsan sevinirim usb gibi hızlımı yoksa yavaş mı

Evet N-Gage ' deki gibi. Tak çalıştır USB. Bence çok iyi birşey bunun olması ..
  • n gage de nasil bilmiyorum ama usb ara kablosunu baglayinca xp G surucusu olarak goruyor direk copy paste yapiyosun icine her dosya uzantisini tasiyabiliyorsun
    d500 evet garantiliydi 550 ye aldi geri sanirim ben 800e almistim 5 hafta once,, 6230i tavsiye ederim ekran 65k ama gorunce farki anlarsin cok daha parlak ve kaliteli kamera samsung da birazdaha iyiydi ama
  • 208*208 ekran var sonuçta. İyi olmasını bekliyordum bende açıkçası senden duyunca iyi oldu.

Bakalım benimkisi gelsin ..

Bu arada ne renk aldın ?

Ben siyah aldım? Ha birde ortaya koydukları seçme tuşu ( joystick ) nasıl? Kullanışlı mı? Basması felan kolay mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia 6510 araniyor.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beyler bende daha yeni gordum 6230i yi.normal 6230 la karıstırıyodum valla bence tam alıncak telefon kamerasıda ii sarjıda fazla gidiyo symbian yok heralde ama bence ii yapmişsin ben bile simdi düsünmeye basladım bende mi alsam diye.biraz daha eksilerini anlatırsan sevinirim.
  • 3x zoom cekmiyor sadece cekmeden once zoomlayabiliyorsun bakiyosun ama cektiginde normal cekiyor,, amacini pek anlamadim
  • daha eksisini gormedim diyebilirim menuler 3d temalar eklenmis ses kalitesi cok iyi ,,,
    ben silver aldim ,
    orta tus cok iyi olmus bi donem 6230 kullanmistim cok zordu oda duzeltilmis tuslar cok rahat sorunsuz
    hareketli gif dosyalarini wallpaper yapabiliyorsun
  • d500 ile 6230i arasındaki en belirgin farklar nedir sence 2 telefonuda bilen biri olarak farklı yönlerini söyleyebilirmisin
  • d500 de mem.kart yok,,ama foto cekimi daha iyi, yukarida bahsettiklerimeda bakabilirsin
  • tamam inceledikçe yeni farklar gördükce ilerde yine yazarsın sağol
  • usb giriş yeri 6230i de kulakluk takıldığı yer mi yoksa farklı biyer mi var n-gage deki gibi derken foto makinelride aynı bağlantıyı kullanıyor mutlaka görmüşsündür
  • Güle güle kullan mcfly. Ben de almayı düşünüyorum. Ama görüşmeyi sesli kaydetme süresi benim için önemli. Görüşme yaparken Seçenekler-Kaydet tıklarsan, o görüşmeyi kaydediyor ya hani. Bir arkadaş sadece 3 dakika kayıt yapabildiğini söylemişti. Ama her görüşme için mi ayrı 3 dakika, yoksa toplam kayıt süresi mi 3 dakika?
    Sen görüşme yaptığında bir deneyebilir misin acaba kayıt yapıp. Birinci kaydında, muhtemelen, ekranda 3 dakikadan geriye sayacaktır. İkinci görüşme kaydında yine yeni bir 3 dakikadan mı geri sayıyor, yoksa kalan süreyi mi kaydedip, üç dakikayı dolduruyor, diye bakabilir misin?
  • ya şu usb nin hızı bildiğimiz hızdamı yoksa bi mp3 ü 1-2 dk damı atıyor

birde kutu içeriğinden usb bağlantı kablosu çıktımı
  • takilan yer ayni evet pop port yeri, hizina bakmadim malesef bluetooth la bagliyorum ama kontrol edip yazarim kablo kutudan cikmiyor malesef onceden 6670 im vardi onun kablosunu vermemistim geriye onunla baglamistim
    konusma kaydinida deniycem yazarim enkisa zamanda zorzorro
  • o kaboyla sanırım yavaş olur ama denediğin zaman yazarsan çünkü bu çok önemli bi olay normal usb gibi kullanabilirsen çok çok iyi
  • kablo usb2.0 degil biliyosun ama okadarda yavas degildir sanmam rahat atarsin herseyi
  • d500 satmasaydın keske bence hos bı telefon. . . saglık olsn artık yenı telınde hayırlı ugurlu olsn
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.