Şimdi Ara

D5100 Şarjı çok az gidiyor ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
2.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MIKROP DOGAN

şarj cihazı vartanın kendi 4lü sarı şarj edicisi

arkasında yazıyordu o kadar saatte tam dolar diye

12 saatte 15 saatte kaç mah dolar gibisinden bir tablo vardı

@MIKROP DOGAN
    İyiki sarı demişsiniz. 1. sayfaya göz atıp alsaydınız keşke. Benimde belki 20 adet var bu şarj cihazlarından. KİPA'da 4 adet 2500 mA power pillerle birlikte 16.90 ve 19.90 TL' ye sattılar 2007 ve 2008 yılında bende her gördüğümde sırf pillerine tamah edip aldım. Yaklaşık şarj cihazlarından 5 adedini acaba ben mi yanılıyorum diyerek defalarca test ettim.Bu şarj cihazları garip bir çekilde pilleri doğru dürüst şarj edemediği gibi anormal ısıtıyordu. Elimde farklı şarj cihazları olmasa pillerde sakat diyecektim ki sakatlık bu şarj cihazında olduğunu gördüm. Attım bir kenarda duruyor.Kimseyede bedavada versem olmayacak arkamdan kalaylayacakları kesin. verdiklerimde pillerinden olacaklar. Lütfen markaya takılmayın gidin 15-20 TL' ye Ataba AT-508 veya 908 alın ve elinizdeki o pilleri 2-3 defa ardı ardına şarj deşarj edin.Göreceksiniz pilleriniz kendine gelecek.Kusura bakmayın Varta'nın ölü piline bile evet ama şarj cihazları kocaman bir ?

• demeki ki varta pil al, şarj cihazı alma

yardımların ve değerli bilgileriniz için bir kez daha teşekkür ederim

pil, batarya vs. birşey alacak olursam sizden mutlaka bilgi alacağım
  • Merhaba,

D5100 ile video kaydı yaparken şarj yarım saat kadar sürüyor, resimdeyse 400 küsür fotodan sonra pil uyarı veriyor.

Benim sorum şu; Videoyu şarjlı bir şekilde nasıl çekebilirim? Yani hazfıza kartım bitse bile diğerini taktığım videoya devam edeceğim fakat şarj bittiğinden bir türlü istediğim durumu gerçekleştiremiyorum?

Bunun için hangi aparatı veya kabloyu kullanmalıyım?
  • Arkadaşlar fotoğraf makinasında kamera kaydı yapmak hem jarzı hemde makinaya zarar verir diye düşünüyorum çünkü adı üstünde FOTOĞRAF makinası ,video kaydı ısındırıyor makinayı ...çok bildiğimden değil sadece bir düşünce :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.