kızağı açtıktan sonra telefon sağa sola 1mm ounuyo belki daha ufak ama çıt çıt ses çıkartıyo budasinir bozucu sizce bunun olması normalmi sizdede ufakta olsa böle bişey yokmu yani telefonunuzun kızağı hiçmi sallanmıyo bunun olması normalmi acaba arkdaşlar nasıl tarif etsem aslında önemsenmicek kadar küçük ama 700 milyon verdim bide bu açıdan bakmak gerek yardım ederseniz sevinirim acaba servise götürsemmi daha alalı 2 hafta oldu bu arada bu sallanmanın olması için hafif zorlamak gerekiyo
o kadar da olacak artık ilk aldığımda benimde canımı sıkmıltı ama 6 ay geçti hala aynı seviyede yani zorlayınca 1-2 mm.hiçbirşey olmaz aç kapa aç kapa.
Arkadaşlar hani bazı insanlar vardır.Kendini dinler sürekli hastalık üretir.Yok şuram ağrıyo,buramda bişey var.Telefon sahipleri de öyledir.sabah kalkar telefonu eline alır,yok şurdan ses geliyo,yok burası oynamaya başladı,şu düğme sertleşti sanki.Ya arkadaşlar telefonu o kadar dinlemeyin.En nihayetinde elektronik bir cihazdır.Gittiği yere kadar kulanın.Kendi vücudunuzda bi organmış gözüyle bakmayın telefona.
Sağlamlığına sağlam ama bir müddet sonra gerginliğini kaybediyor ve boşluğa neden oluyor. (Ben sıfır aldım ve 20 gün kullandım.)
ya arkadaslar bırakalım su kayan kızaklı kapak muhabbetini yahu sanki ilk kızaklı cihazı samsung yapmış ilk piyasaya cıkarmış onu burda tartısıyoruz yapmayın bence d600 kapak oldukca kalıtelı ve sağlam ama insana göre değişir bu afedersiniz hayvan gibi acıp kapatırsanız tabiki cihaz ne kadar sağlam olursa olsun kabak çiçeği gibi ayrılır kullanıcıların kullanma insifiyetine kalmıs buu saygılarımla....
sürtünmeye maruz kalan canlı cansız her olgu yıpranmaya mahkumdur. sert sürttürmemek lazım...
salpyılmaz sürtünme konusunda ki görüşlerine katılıyorum.Canlı olsun cansız olsun.sürtünme sonucunda ısı açığa çıkar.bu ısı sürtünen yüzeylerde tahribata neden olur.arada yağlamak lazım.
Evet ben bunu düşünemedim. Keşke satarken yağlasaydım. Neyse arkadaşı görürsem söyleyim. Teşekkürler pisagorean.
rica ederim duman kardeş.biz çözüm için burdayız.
benim telde kızağı kaydırdığın zaman aşağıda tuş takımına sürtüyodu bide en sonunda telefoncuya götürdüm normal değil dedi şimdi aldığım yere götürdüm tel şimdi servise gitti daha 2 hafta oldu yaw
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme