Şimdi Ara

d600 kızağı nekdar sağlam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben yeni d600 aldım kızaktan çıt çıt sesler geliyo sanki boşluk oluştu gibi bunun ileriki zamanlarda artıp artmıyacağını merak ediyorum gerçi çok fazla değil ama gittikçe artıcakmış gibi duruyo ben uzun zamandır d600 kullanan arkadaşlara sormak istiyorum bu soruyu sizdede böyle bi problem varmı d600ün kızağı ne kadar sağlam bana her an daha çok sallanıcakmış gibi geliyo yardımcı olursanız sevinirim

• Valla arkadaşım aldığım duyumlara göre D600 ün kapak problemi varmış. Nedense D500 gibi sağlam değilmiş, biraz nazik kullanmak gerek benden söylemesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Valla arkadaşım aldığım duyumlara göre D600 ün kapak problemi varmış. Nedense D500 gibi sağlam değilmiş, biraz nazik kullanmak gerek benden söylemesi.
    Gayet sağlam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz196

Gayet sağlam.

Alıntıları Göster
    saglamdır ama.teli şak şuk diye sırf şekil olsun diye hep hızlı bir şekilde açıp kapama yaparsan sorun oluyor.buna dikkat et.ekran soketinde sorun

çıkabilir.cihazı nazik kullanmaya çalış.

• quote:

Orijinalden alıntı: farukkk

saglamdır ama.teli şak şuk diye sırf şekil olsun diye hep hızlı bir şekilde açıp kapama yaparsan sorun oluyor.buna dikkat et.ekran soketinde sorun

çıkabilir.cihazı nazik kullanmaya çalış.

Alıntıları Göster
    bende öyle bisey yok her türlü kullandım cebime atıcam diye yere çok attım telefonu ama oyle bi problemle karsilasmadım... eğer ilk aldığındada öyle idi ise bence geri götür telefonu.... ben aldığımda öyle bi problem yoktu hala da yok

• quote:

Orijinalden alıntı: expert22

bende öyle bisey yok her türlü kullandım cebime atıcam diye yere çok attım telefonu ama oyle bi problemle karsilasmadım... eğer ilk aldığındada öyle idi ise bence geri götür telefonu.... ben aldığımda öyle bi problem yoktu hala da yok

Alıntıları Göster
    ya aslında çok az ama korkuyorum büyüyecek die çünkü çok sağlam bişeye benzemiyo insana güven vermiyo

• quote:

Orijinalden alıntı: koomagene

ya aslında çok az ama korkuyorum büyüyecek die çünkü çok sağlam bişeye benzemiyo insana güven vermiyo

Alıntıları Göster
    alla alla bende de sorun hiç olmadı ilk bir ay hergün düşürmedim ondan önce benzeri e 630u kullandım kullananlar bilir baya bi güç gerek kaydırmak için ona alıştığım için d 600üde o güçle ittim hala sağlam birtek arkasında küçük bir çizik oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lalelu

alla alla bende de sorun hiç olmadı ilk bir ay hergün düşürmedim ondan önce benzeri e 630u kullandım kullananlar bilir baya bi güç gerek kaydırmak için ona alıştığım için d 600üde o güçle ittim hala sağlam birtek arkasında küçük bir çizik oldu

Alıntıları Göster
    kullanan kişi telefonu kullanmasını bilmiyosa taş olsa parçalanır. bence D600 çok sağlam bir cihaz. güzel kullandıktan sonra hiçbir problemi olucağını sanmıyorum

• valla 6 aydır kullanıyorum maşallah taş gibi telefon. ilk aldığımda bende de güvensizlik duygusu yaratmıştı ama teli 6-7 kez düşüürdüm hala ilk günkü gibi sapa sağlam
    merak etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScHeNKii_ScP

valla 6 aydır kullanıyorum maşallah taş gibi telefon. ilk aldığımda bende de güvensizlik duygusu yaratmıştı ama teli 6-7 kez düşüürdüm hala ilk günkü gibi sapa sağlam
    merak etme
    sakınan göze çöp batar.. rahat ol ;)

TF
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanerf82

sakınan göze çöp batar.. rahat ol ;)

TF

Alıntıları Göster
    orta yon tuslari gacir gucur bozulacak gibi cok rahatsiz ediyor..
  • arkadaşlar bide bişey daha sormak istiyorum daha önce topic açtım ama ilgilenen olmadı d600de iletim raporlarının hepsini silmek diye bişey varmı tümünü sil die bi seçenek var mesajlarda oraya giriyorum gelen kutusundan iletimi işaretliyorum mesaj yok diyo acaba o iletim başka bişeymi iletim raporu değilmi yada benim teldemi bi problem var tek tek silmeyi biliyorum o şekilde oluyo
  • quote:

arkadaşlar bide bişey daha sormak istiyorum daha önce topic açtım ama ilgilenen olmadı d600de iletim raporlarının hepsini silmek diye bişey varmı tümünü sil die bi seçenek var mesajlarda oraya giriyorum gelen kutusundan iletimi işaretliyorum mesaj yok diyo acaba o iletim başka bişeymi iletim raporu değilmi yada benim teldemi bi problem var tek tek silmeyi biliyorum o şekilde oluyo
    saglamdır abı kapak koskoca samsung uyduruk kapak mı yapacak
  • quote:

arkadaşlar bide bişey daha sormak istiyorum daha önce topic açtım ama ilgilenen olmadı d600de iletim raporlarının hepsini silmek diye bişey varmı tümünü sil die bi seçenek var mesajlarda oraya giriyorum gelen kutusundan iletimi işaretliyorum mesaj yok diyo acaba o iletim başka bişeymi iletim raporu değilmi yada benim teldemi bi problem var tek tek silmeyi biliyorum o şekilde oluyo
    quote:

Orjinalden alıntı: koomagene

tümünü silden gelen kutusu içindeki iletimi işaretlediğinde iletim raporların tümünü silmesi gerekir.aslında iletim raporlarını her mesaj çektiğinde silersen daha iyi olur bence,ben öyle yapıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ned johnlansen

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ned johnlansen

evet onlar bazen problemli oluyo herhalde.benim telde hiçbir problem yok ama arkadaşım 2 ay önce d600 aldı ve tam 1 ay sonra alt yön tuşu basmaz hale geldi.haberiniz ola....

• quote:

Orijinalden alıntı: ScHeNKii_ScP

quote:

Orjinalden alıntı: ned johnlansen

evet onlar bazen problemli oluyo herhalde.benim telde hiçbir problem yok ama arkadaşım 2 ay önce d600 aldı ve tam 1 ay sonra alt yön tuşu basmaz hale geldi.haberiniz ola....

Alıntıları Göster
    gayet sağlam we çok da kullanışlı

• bu kdr kullanıcı dusunulmustur ve saglamdır
  • kızağı açtıktan sonra telefon sağa sola 1mm ounuyo belki daha ufak ama çıt çıt ses çıkartıyo budasinir bozucu sizce bunun olması normalmi sizdede ufakta olsa böle bişey yokmu yani telefonunuzun kızağı hiçmi sallanmıyo bunun olması normalmi acaba arkdaşlar nasıl tarif etsem aslında önemsenmicek kadar küçük ama 700 milyon verdim bide bu açıdan bakmak gerek yardım ederseniz sevinirim acaba servise götürsemmi daha alalı 2 hafta oldu bu arada bu sallanmanın olması için hafif zorlamak gerekiyo
  • quote:

kızağı açtıktan sonra telefon sağa sola 1mm ounuyo belki daha ufak ama çıt çıt ses çıkartıyo budasinir bozucu sizce bunun olması normalmi sizdede ufakta olsa böle bişey yokmu yani telefonunuzun kızağı hiçmi sallanmıyo bunun olması normalmi acaba arkdaşlar nasıl tarif etsem aslında önemsenmicek kadar küçük ama 700 milyon verdim bide bu açıdan bakmak gerek yardım ederseniz sevinirim acaba servise götürsemmi daha alalı 2 hafta oldu bu arada bu sallanmanın olması için hafif zorlamak gerekiyo
    bende alalı 1.5 ayı gecti benimkinde de hafif oynama var .artık kapak acmadan konusmaya calısıyorum.yoksa bu gidişle yalama olcak gibi geldi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rekuroy

bende alalı 1.5 ayı gecti benimkinde de hafif oynama var .artık kapak acmadan konusmaya calısıyorum.yoksa bu gidişle yalama olcak gibi geldi bana

Alıntıları Göster
    benim telefonda 1-2 mm oynama bile yok.... kendim elimle zorlasam anca 1mm oynuyo.... kaldır indir olayındada hiçbi problem yok...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.