N95 8GB ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA MP3 PLAYERIDA İHTİYACIM VAR..BİLİYORUM 8GB N95 KARDEŞİM AT İÇİNE DİNLE MP3 PLAYERİ NE YAPACAN DİENLER OLACAK....
BENİM MERAK ETTİGİM MESALA Bİ İPOD GİBİ VEYA YENİ CREATİVE ZEN GİBİ YÜKSEK SES ALABİLİRMİYİM performans İYİMİDİR..... EN ÖNEMLİSİ ŞARZI ÇOK YERMİ TELEFONDAN MP3 DİNLEMEK......
SON OLARAK ŞEYTAN DÜRTÜO GİT İPHONE AL DİO YARDIM EDİN LÜTFEN.....
iPod bence en iyisi:)) telefon başka müzik başka ya:)) iPod derim ben:)
Elbette yerini tutmaz n95'den vasat bir performans alabilirsin ancak. Creative zvm kadar olmasada en azından zen stone kadar kalite sunar.
Beklentilerini biraz aşağı çekip güzel bir kulaklık aldıktan sonra müzik hayatına n95'le devam etmen en iyisi olur.
n95 dediğin aletteki ses kalitesi vibez de yok dostum
ki onuda geçtim
n91 4 gb lıktaki ses kalitesi hiç ibr ipod creativede yok ki zen kullanıcısııym
"Müziği kulağımda ses olsun diye dinlerim." diyorsan N95 fazlasıyla yeter. Ancak müziği zevk alarak dinlemek istiyorsan Ipod almanı öneririm.
tabi bi ipod un yerini bi telefon zor tutar ama bu birazda senin bekletilerine bağlı. şarz konusunda ise n95 zatn pili 1 gün giden bi telefon. eğer ipod gibi sürekli müzik dinlemek istiosan bu süre bayaaa düşebilir.
Bootscreen sen herhalde hiç Vibez dinlememişsin yada 5 ytl lik sony kulaklıklarla dinlemişsinKardeşsana tek söyleyeceğim hiç bir zaman bir telefon Mp3 çaların yerini tutamaz.Şu ana kadar nokianın yaptığı en iyi müzik telefonu N91 idi.Ama oda gerçekten çok kaba.N95 in ise müzikle alakası yok.Tamam yine dinlersin sorun yaşamazsın ama bırak Vibez ı ondan çok daha düşük seviyedeki Mp3 çalarla bile kapışamaz.Eğer gerçekten kaliteli müzik dinlemek istiyorsan Cowon,Irıver yada Vibez düşün.Ama diyorsan şekilli olsun aynı zamanda o zaman Ipod.Ama herhalukarda Ipod N95 ten çok daha iyi ses verecektir.Bu saydığım aletleri kullanan biri olarak bana güven
Bootscreen bu yazıyı gerçektende sarhoşken yazdığını var sayıyorum.ikincisi bu konu çok saçma olmuş bu aletleri yani bir telefonla mp3 player'ı kıyaslamak gerçekten çok saçma.bide vibez'le kıyaslamışsın yuhhhh gerçekten.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme