Şimdi Ara

D7000 yerine 1000tl fazla verip D7100 almak mantıklımıdır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aşağıdaki linkte Tamron 17-50 f/2.8'in VC'siz ve VCli modelleri tartışılmış
    http://forum.donanimhaber.com/m_57815577/tm.htm

Bir dehttp://www.lenstip.com adresinden karşılaştırma yapabilirsiniz istediğiniz lensleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asinan -- 7 Ocak 2014; 18:00:59 >
  • d7000 kit lens ile birlikte halen fiyatlar en düşük 2.599 TL 2ay olucak nerdeyse hala bir düşüş yok :) karfo karacasu garantili olarak vatan computerden alsakmı yoksa yakında bir indirim sözkonusu olabilir mi?
  • Vay be ben 35 mm f1.8 Karfo garantili lens ile Duru ithalat garantili D7100ü 2600 TL'ye satmıştım üstelik 1200 çekimde idi makina.
  • Yaktın, yıktın, kül eyledin bilader :| Bulsak da alsak hemen.
  • bende daha fazla dayanamadım 2799a d7000 aldım dün yanındada 50mm 1.8d aldım biraz fazla ödedim ama napayım saglık olsun sensor yaglanma testlerinide yaptım hiçbir sorun yok D5100den sonra uçak gibi geldi D7000 :D hemen alıştım yeni makineme :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cromartie

Vay be ben 35 mm f1.8 Karfo garantili lens ile Duru ithalat garantili D7100ü 2600 TL'ye satmıştım üstelik 1200 çekimde idi makina.

1 ay sürdü satılması alan arkadaş tertemiz süper demişti. Nasip kısmet biraz bu işler
  • Kullanma amacına bağlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • opxah93 kullanıcısına yanıt
    Vatandan alacağınız ürün %80 ihtimalle teşhir ürünün temizlenip kutuya konmuş hali olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: lifecausee

Vatandan alacağınız ürün %80 ihtimalle teşhir ürünün temizlenip kutuya konmuş hali olacaktır

kutu açılınca iz bırakan jelatinle kapatılmış kutuydu. karfo karacasu garantili oldugu yazan bir mühür gibi bişeydi zaten. teşhir ürünü olma ihtimali yok. ayrıca vatandaki satış elemanları pek bişeyden anlayan tipler degil ilk çektigim fotografın online shutter count una baktım 1di.
  • Konuyu hortlatayim beyler nedir d7000 d7100 arasındaki farklar... Günümüzdeki fiyat farkı da biraz azalmış gibi... Hangisini almak daha mantıklı, iki makineyi de kullanan bir arkadaş, d7100 ün bariz daha kaliteli fotoğraflar çektiğini söyledi... Sizler ne dersiniz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bende şimdi bu konu açılmışmı diye bakıcaktım...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.