Şimdi Ara

D7100 almayı düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

uzun süredir nikon d610 almayı planlıyordum ama sonradan nedendir bilmiyorum vazgeçtim bütçenin ağırlıklı olarak etken olduğunu söyleyebilirim birde günlük çekimler yapacağım özellikle 1,5 yaşındaki oğlumu çokça çekmek istiyorum d7100 fazlasıyla yeter diye düşündüm. D610 a fazladan vereceğim parayla iyi bir lens alırım olur biter.

link paylaşmak yasakmı bilmiyorum amahttp://urun.gittigidiyor.com/fotograf-kamera/nikon-d7100-body-dslr-fotograf-makinesi-217862192#product-detail

bu makinayı almayı düşünüyorum axess 100 tl chip para ile 2131 liraya gelecek

Bu arada birde D7200 modeli var yeni çıktı fakat 1000TL daha pahalı d7100 e göre iyi bir makina fakat 1000 lira fazla para vermeye değer mi bilemiyorum .

saygılarımla

• İstanbul'da iseniz ;

https://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-nikon-d7200-sadece-body-2450tl-295701069/detay

sıfır spot D7200 alabilirsiniz bu fiyata , ki bence değer .
  • yasarcan kullanıcısına yanıt
    Daha fazla para vermeye değmez. 1000 tl'ye daha iyi bir lens alabilirsiniz.
  • Arkadaş titreşim engelleme sistemi olmayan portre lensleri kullanacak , özellikle kapalı ortamlarda da 800 isoya kadar ihtiyaç olabilir . D7100 iso bakımından parasının hakkını veremeyebilir , daha doğrusu 300 lira farkla iso konusunda çok daha iyi bir gövde almak varken D7100 almak bana göre hata olur . Düşük isolarda da detay konusunda D7200 bariz daha iyi .

D7100 vs D7200

• iso konusunda iyi olduğunu okumuştum hatta d7100 e göre daha keskin bir makina bir filtrenin olmayışından dolayı ama dediğim gibi 1000 TL fark var :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasarcan

iso konusunda iyi olduğunu okumuştum hatta d7100 e göre daha keskin bir makina bir filtrenin olmayışından dolayı ama dediğim gibi 1000 TL fark var :(

Vermiş olduğum linkte 2400 lira fiyat .
  • tanımadığım bir insandan hemde taksit olmadan alıp riske giremem.
    ithalatçı garantili ürünler bile düşündürüyor beni
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    laptop almayı planlıyorum
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İster D7100 al, ister D7200 al. İkiside fotoğraf makinesi kardeşim :) ... Önemli olan senin ne yapacağın. Fotoğraf çekeceksen eğer ikiside aynı işi yapıyor sana. Ama benim gibi takıntılıysan git D810 al. Gerçek farklar o şekilde görünüyor :))).... Şöyle bir şey var ki ; Bende D810 ve Sony A6000 var. Sony A6000 i kullanmak bana daha çok keyif veriyor :)... Tercih senin :))...
  • Ayrıca spot almak istiyorsan seni yönlendirebileceğim bir yer var. Benim makinelerimi ve lenslerimi aldığım yer kesinlikle güvenilir. Makinemi aldığım dönem D810 Body Türkiye garantili 9300 liraydı. Ben İthalatçı garantili 6200 liraya aldım. Hiç bir sorunla karşılaşmadım. Hatta şöyle bir şey var ben biraz üşengecim. Sensörüm kirlendiği zaman direkt oraya götürüyorum. A dan Z ye herşeyi ile ilgileniyorlar. Bana özel mesaj atabilirsin.
  • Kesinlikle 7200 daha iyi.verilen ilandaki fiyat iyi gibi sanki.foto da kit resmi var sadece body sayıtormuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu iş öyle bir hal aldıki madem 3000 TL ye yakın bir para vereceğim 950 daha ekleyip D610 alabilirim diye düşünüyorum şimdide en azından FF makinaya geçmiş olurum ne dersiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.