Şimdi Ara

d820-e900-w800i-w810i hangisini almalı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: LuKewarm

arkadaşlar şu flash meselesinde bi yardımcı olan yok mu?d820 flashsız bu önemli bi ayrıntı mı değil mi?

Evet arkadasim.. gece cekimleri ve ic mekanlarda teldeki dahili flash in etkisi ve onemi buyuktur..flash olunca daha az karincali ve daha aydinlik fotolar cekersin..flash senin icin bu kadar onemli bir ayrinti ise D820 alma derim ben..ayrica secenekler arasindan benim tavsiyem kesinlike W810i olacaktir.. cunku tasarim ve iscilik disinda, ozellik olarak fazlasi var eksigi yok diger 2 telden.. fazlaliklarina deginirsek: W810i de 2 mp kamera, otofokus, makro cekim, kizilotesi, tema destegi, video streaming, megabass, stereo FM radyo, 3D java engine, entegre cift lambali flash, foto, video, melodi duzenleme uygulamalari gibi pek cok ozellik var.. ayrica kendi hafizasi 32 mb.. aksesuar olarak da 512 mb hafiza karti, adaptor, sarj aleti, usb kablo, stereo kulaklik, yazilim CD'si olarak eksiksiz geliyor.. hafizayi 4 GB a kadar artirmak mumkun, batarya omru de daha iyidir.. benim yorumlarim ve tavsiyem bu sekilde dostum..

• yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.ama ikilem halen çözülmüş değil şimdi w810 mu e900 mü?
  • w810 derim. Samsungun w810 yanında + sı olamaz.
  • Arkadaşım zaten walkman in var. W810 un walkman özelliği bi önem arz etmio senin için. Kamerasının güzel olduğu ortada ama sonuçta E900 ün kamerası da fazlasıyla işini görür diye düşünüyorum. Bence E900 böylesine bi karizmaya sahipken başka telleri düşünmeye gerek yok
  • samsungun malzeme kalitesi bile bi + değil mi sence?
  • quote:

Orjinalden alıntı: duman64

w810 derim. Samsungun w810 yanında + sı olamaz.

Karizma desek...
  • w810un dizaynını fazla abartmıyormusunuz bence
    foto(otofocus+makro) ve walkman(megabass)=w800/810
    dizayn+malzeme kalitesi+video kalitesi=D820,E900
  • Ben samsungun d500 den sonra çıkardığı telefonların dizaynını nedense hep d500 ün makyajlanmış halleri olarak görüyorum..bendemi bi sorun var yoksa sizinde dikkatinizi cektimi?
    quote:

Orjinalden alıntı: coolaly

quote:

Orjinalden alıntı: duman64

w810 derim. Samsungun w810 yanında + sı olamaz.

Karizma desek...
  • Arkadaşın walkmanı varmış.O nedenle E900 alması daha uygun.Veya biraz daha para verip D900 alabilir.
  • e900
  • E900 al tam karizma.w810 alma oyuncak telefonu gibi hiç bi estetiklik yok.hem w810dan daha özellikli w810dan tek eksi yeri otofocus olmaması
  • arkadaşlar bir iki gün içinde telefonu alıcam e900ü en çok kafama yatan.yalnız şu bekleme ve konuşma süreleri kafamı karıştırıyo...samsungun şarjının çok az gittiği konuşuluyo kullananlar bu konuda ne diyor onu merak ediyorum.birde dokunmatik tuşlar gerçekten sorun mu?bazı arkadaşlar elim cye çarpıyo işlerim yarım kalıyor diyor.son görüşleriniz nelerdir arkadaşlar...?
  • arkadaşlar anlayamadığım bişey var forumda e900 için o kadar çok olumsuz şey söylenmişki yani insanın kafası karışıyo hoparlör kalitesi 6600dan daha kötüymüş.madem bu kadar kötü o zman ben bu telefona 750ytl bayılmayayım.yok dokunmatik tuşlar dandik yok hoparlör dandik herşey olumsuz madem niye w810i 950de 700e düştü d600 halen 700ytl neden bu tel 2 yıldır fiyat düşürmüyo bu kadar dandikse tutulmaz.
  • keşke d820den vazgeçmeseydin kardeşşş....

ben e900 ü çok beğeniodum ama tek şekli olan dokunmatik tuşlar aslında bir dezavantaj....s.e ise gerek yok diosun....
    imkanın olsa d900 ü tek geçerim ama pahalı 950 olduğu için tek seçenek d820 kalıodu.....
    hem ince hem karizma idi.....
  • bence telefon alma komşu al

yoksa w800i al
  • Hiç düşünmeden w810i al bence.Samsung da karar kıldıysan e900 d820 den çok daha iyi ama 750 YTL verdikten sonra 3 taksit daha fazla verip d900 almak daha da mantıklısı.
  • yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum.yarın e900 alıcam.3taksit daha fazla verilmiş hali 750ytl abicim alnım çatladı aileyi d820ye ikna edene kadar sora e900 çıktı onu istedim bişe demediler ne demişler çekirge 1sıçrar 2sıçrar 17 yaşımdan sora telefoncuda babamdan dayak yemeye niyetim yok.17yaşındaysanız ve telefon almakta kararsızsanız hayat gerçekten çok zor
  • e900 bence
  • arkadaşlar 1-2 saate kadar telefonu alıcam şuan e900de karar kıldım ama şu mp3leri listelemiyo yok hoparlörü kötü ses veriyo gibi kafakarışıklıklarını bir aşabilsem.hoparlörün sesi neye göre kötü kısık ses mi veriyo yoksa cızırtı mı yapıo.bangır bangır ses vermio diyosanız hiiçç vazgeçmem e900den karı oynatmıcaz daha sonuçtabende creative muvo n200 var zaten o yüzden walkmanleri eledim ama w810 hala aklımda inşallah gidince karar değiştirmem ya.hadi arkadaşlar bi yardım.birde foto kalitesine çok önem vermiosan e900 demiş bazı arkadaşlar e900 w810iden çok daha mı kötü foto konusunda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LuKewarm

arkadaşlar 1-2 saate kadar telefonu alıcam şuan e900de karar kıldım ama şu mp3leri listelemiyo yok hoparlörü kötü ses veriyo gibi kafakarışıklıklarını bir aşabilsem.hoparlörün sesi neye göre kötü kısık ses mi veriyo yoksa cızırtı mı yapıo.bangır bangır ses vermio diyosanız hiiçç vazgeçmem e900den karı oynatmıcaz daha sonuçtabende creative muvo n200 var zaten o yüzden walkmanleri eledim ama w810 hala aklımda inşallah gidince karar değiştirmem ya.hadi arkadaşlar bi yardım.birde foto kalitesine çok önem vermiosan e900 demiş bazı arkadaşlar e900 w810iden çok daha mı kötü foto konusunda.

Arkadaşım git telefoncu da iki telefonu da eline al telefonları açma bir farkını gör hiç özelliklerine bakmadan w810i yi eleyeceksin ben cebitte açıkken gördüm ikisinide ki zaten e900 bende var direk salladım ya bana ne af macro dan fotograf makinesi almıyom ki

ki zaten forumda biri kaliteli bir fot makinesiyle bir makro koyunca millet kızıyo neden kızıyosa artık bilmiyom(fark ortada yani) yani tel le fot mak kalitesine çıkamazsın şimdilik belki n93 o da mağlum ona telefon diyenleri alnından karışlarım üçük laptop gibi bişey kocaman 1 kilo

Dışarı ses aynen dediğin gibi sorun kalite de değil çoklukta
    sanırım sebebi fazla şarz yemesin diye... de allah aşkına kaç lere dış hoperlörden müzik dinlediiz bir telefonla yahu.... heke istanbulda valla cebimden teli konuşmak içim çıkartırken tırsıyom eee evde zaten bil var daha neye koymuşlar onu anlamadım zaten boşuna masraf sadece arkadaşlarına göstermek hava atmak için gerekli diyebilrim oluyoda ne oluyo (tabi bana göre ama biraz düşünün derim).

Kamerasıyla 10*15 boyutunda çıktı al kötüyse bana gel. yani illa 7,2 lik kamera fotosu mu koyayım buraya ne işe yarıyo ki.
    bilgisayar ekranında zatenno problemo

flashına gelince 50 cm dend daha fazla mesafelerde flash pek işe yaramıyo
    zaten w810i de aslında bu böyle de millet maco çekerken kullanıyo bu da 10 cm felan ettiğinden işe yarıyomuş gibi gözüküyo.
    Belki k790i de işe yarar dicem ama carl zeiss kadar gece kötü çeken başka mercek bilmiyom.
    t33 t7 berbat çekiyolar geceleyin ki zaten flash mesafesi 3-5 metre telefonunkini düşün artık 2 metre felan anca işe yarar:
    - abi biraz daha yaklaşsana ya 2 metreden fazla uzatasın...
    felan...
    düşünme karizma bu telefonda kalite bunda ama sen yapa seçimini telefoncuya alıcını olduğunu gösterirsen 2 sinide açıp sana baktıracaktır zaten...
    Birde turununun nesi güzel yahu anlamadım gitti can yeleği gibi bişey zaten büyük neyse sen karar ver..

you rulez

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.