ÇOK SAOL.tercihim %98 e900den yana olcak.herşeyi aletiyle yapcaksın bu ne foto makinesi ne mp3player sadece telefon.ama şarkıları liste yapmaması biraz kötü o kadar.telefoncuda yine bakarım.dokunmatik tuş takımı hakkında sölemek istediğin bişeyler var mı?
çok akrizmatik hiç bir sorunu yok laptoplardaki mouse dan farkı yok aynı mantık la çalışıyorlar hatta biraz daha gelişmiş üzerine basmana gerek yok elini üzerinden geçir yani kaydır tamamdır alışana kadar öle kullanırsın sonrası zatena raba sürmek gibi ayrıca yanlış tuşada basma olayı artık bende neredeyse hiç olmuyor(kamerayla kendimi çemek istediğimde az bir sorun yaşayabiliyorum değebiliyor)o kadar... git incele zaten alacağını belli edersen incelettirirler...
telefoncu babamın arkadaşı zaten 60-70milyon indirim yapcak 690a falan alcaz nasıl normal mi?çektiği resimler beni tatmin etti hem 262.000 renk hem 240x320 çözünürlük bu insanlar telefondan daha fazla ne istiyo anlamıorum.kamerayla çektiğin resimleri çıkarttırdın mı yada msn space falan koydun mu?
E900, incelediğim kadarıyla oldukça tatminkar fotoğraf kalitesine sahip.. Memnun kalacaksınız.. Şimdiden hayırlı olsun..
bende öyle olduğunu düşünüyorum macrodur autofocustur bunlar ayrıntı bence.çok profesyöneller için onlar pro adamda telin 2mpliyle zaten uğraşmaz 6-7mpler dolu piyasada(kamera).
babamdan telefon bekliorum e900e sadece bir telefon kadar uzağımm çok ilginç bi cümle oldu.
babamdan telefon bekliorum e900e sadece bir telefon kadar uzağımm çok ilginç bi cümle oldu.
şimdiden hayırlı olsun diyelim....
e900ü aldım nefis bi cihaz isteklerime tam cevap verio yorum ve yardımları için tüm arkadaşlara teşekkürler.herkese tavsiye ediorum.
quote:
Orjinalden alıntı: LuKewarm
e900ü aldım nefis bi cihaz isteklerime tam cevap verio yorum ve yardımları için tüm arkadaşlara teşekkürler.herkese tavsiye ediorum.
hayırlı olsun dedik birdaha diyelim senden de foto felan alalımda farkı görelim..
birde bir ricam olacak *#1111# *#2222# kodlarını girdiğinde yazan değerleri bana yazarsan sevinirim. şimdiden saol....
arkadaşlar yeni sayfa açmak istemedim amlüm yeniyim bayadır araştırıyorum d-600 ile e-900 arasında sadece dokunmatik ekran ve tasarım farkı var sanırım buna razı olarak e-900 almaya karar vermek üzereyim ama yinede e-900 ün dez avantajı varmı yani daha iyisini beklerken hayal kırıklığına uğramıyayım ?? cvb lar için şimdiden saolun.
arkadaşım bende sana w serisi bi teli tavsiye ederim veya k790i
aslında ben symbian bi tlf na alışkınım fakat tv ve projeksion na direk bağlantı benim için çok önemli. (öğretmen adayıyım) bu özellik samsung tlf var sadece sanırım bu bakımdan sadece samsung modelleri düşünüyorum. sizce yanlışmı yapıyorum?
fotoda kalite felan istersen w800i aynı zamanda müzik canavarı
ama samsug gibi özellikleri yada senin istedigin özellikler olmayabilir
walla arkadas bn e 900 aldım cok memnunum bazı takıldıgım seyler olmasına ragmen dokunmatik ekranı kafanı takma hiç bisi olmuo içinde aksesuar olarak sd card yuvası usb kablo kulaklık cıkıo ama kamerası cok ii bnce bn cok memnunum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme