Şimdi Ara

DA Durma Play Bedava Oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben Adem.Size **** sitesini tantıcağım.Başlıktaki DA detaylı anlatım demek.
    Durma play overseer online dış ticaret limited şirketine bağlı bir sitedir.Ve bedavaya oyun vs alabilirsiniz.
    Şimdi sırayla anlatayım.
    _____________________________________________________________________________________
    1.Adım:Üye olmak!
    Size verdiğim bu linkten kayıt olun.
    (Bu bir referans linkidir.Bu linkten kayıt olursanız ben ve siz beraber daha hızlı altın kazanırız.Durum şu ben eğer 10 altın kasarsam sistem size 6 altın veriyor.Siz kasarsanız.)
    _____________________________________________________________________________________
    2.Adım:Üyeliği doğrulama!
    Sitede altın kazandığınızda bunu paraya çeviremezsiniz.Çevirmeniz için üyeliğinizi doğrulamalısınız. DA Durma Play Bedava Oyun

Bu sayfadaki 2 işlemi yaptığınız da 100 altınınız olur.Yani 75 kuruş.

3.Adım:Altın Kazanın!
     DA Durma Play Bedava Oyun
    Bu resimdeki sayfadan (ana sayfa) bir oyun veya sayfa seçin.
    Aşağıdaki gibi bir ileti gelecek.Kod olarak verdim.
    Bu ürün ile ilgili güncel haber ve duyuruları takip etmek istermisin?Hemen takip listene ekle haber ve duyurular email adresine gelsin ve anında iki altın kazan.Daha sonra Takip et.

Takip et derseniz 2 altın kazanırsınız.Ondan sonra o seçtiğiniz oyunun (örn steam cüzdan kodu)
    Bilgiler Galeri Haberler Yardım Forum sayfaları çıkar.Burdaki g+1 butonlarına tıklayarak (google hesabınız olmalı) 1 altın kazanabilirsiniz.
    4.Adım Harca!
    __________________________________Önemli Bilgiler_______________________________________
    Çok hızlı yaparsanız altın gelmeyebilir 10-15 dakika sonra tekrar deneyin.

DA Durma Play Bedava Oyun DA Durma Play Bedava Oyun DA Durma Play Bedava Oyun

• Kayıt linkine girince hata veriyor hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.****.com/kayit?ref=59e4ad77d09a7749aa9c71c698a057a2 bunu dene *** olan yere d ur ma pl ay yaz boşluksuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adem ÇLK -- 27 Eylül 2015; 15:16:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.