|
MOBİL OYUN OYNAYAN VAR MI? ANDROİD VS
-
-
Call Of Duty Mobile şiddetle tavsiye ederim.
Kasım ayında da Call Of Duty Warzone Mobile geliyor. -
Aga hayatim codda gecti hepsini multili vs oynadim o yüzden cod mobile bos geliyor cocuksu geliyor ok -
O halde şunu da tavsiye edebilirim; Pubg New State, Mobile değil direkt New State. Beni pek sarmadı ama iş görür bence. -
6-7 sene önce bağımlısı olduğum boom beach diye bir oyun vardı öneririm.
Para yatırmadan gayet güzel akıyordu benim zamanımda, sınav dolayısıyla bırakmıştım.
-
Mobil LoL.
Yıllar eveli bıraktım ama telefondan sariyor bilgisayardaki gibi kanser etmiyor. -
Hamza ekran kartını yakınca mobile sarmışın. Dikkat et telefonuda yakma :)
Benim önerim Wot blitz ya da wows blitz tank seversen wot gemi seversen wows iyidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenbergin asistanı -- 2 Eylül 2023; 23:38:44 > -
Eskiden ADC vardı hala duruyor mu claude miydi öyle bir şey hocamquote:
Orijinalden alıntı: crux07
Mobil LoL.
Yıllar eveli bıraktım ama telefondan sariyor bilgisayardaki gibi kanser etmiyor. -
Meh meh meh çok komik -
Senin dediğin mlbb mi neydi duruyordur herhalde. Ben league of legends mobili demiştim
-
He evet karıştırdım acaba benim telefon kaldırır mı hocam mi 9t 64 gb -
Bendede 9t pro var rahat kaldırır hocam
-
Teşekkürler hocamquote:
Orijinalden alıntı: crux07Bendede 9t pro var rahat kaldırır hocam
-
Hala oyun bulamadim omg -
Fifa mobile oynayan arkadaşlar yazabilir maç yaparız -
pubgde 4x4 death match at işte. mis gibi oyun. TWD seversen serisi vardı android için indirebilirsin hikayeli falan. Earn to die 1-2 vs de oynayabilirsin zevkliydi ben bitirdim. Minecraft story mode da var. Direkt minecraft indirebilirsin hunger games muhabbeti bile vardı bir aralar onada sarmıştım. Kafa topu indir vs vs aslında bayağı oyun var ama sen pcye alışmışsın seni mobile tatmin edemez.
-
3 tavsiyen de çöp hocam kusura bakma denedim üçünü de okkkey -
Fall guys var androidde onu dene. F1 2023 deneyebilirsin. Real racing 3 oynamışsındır zaten. Osmos vardı eski bir oyun ama çok keyiflidir. Müzikleri falan bile kafa dinlendiriyor şiddetle tavsiye ederim. Deer hunter vardı bir aralar hayvan avlıyorsun falan güzeldi o da. -
Max Payne Mobile -
Subway Surf , Among Us
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NassinGözüm -- 8 Eylül 2023; 10:2:48 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X