Şimdi Ara

Da Vinci's Demons (2013-2015) | BİTTİ (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.488
Cevap
39
Favori
83.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BrazzerstakiKelAdam

quote:

Orijinalden alıntı: D.

quote:

quote:

Marco Polo'yu izledikten sonra Da Vinci's Demons'a bakıyım dedim iyi ki bakmışım.3.sezonla ilgili net bir tarih yok daha okuduğum kadarıyla umarım en geç Ağustos da çıkar.

Diziyi çok beğendim.4 günde bitirdim.Sürükleyici izlerken hiç sıkılmadım.Giuliano'nun ölmesini hiç beklemiyordum, üzüldüm.Blake Ritson karizma adam ses tonu özellikle çok iyi...2.sezonun finalinde ağzım açık kaldı hiç beklemiyordum annesinin gemide olmasını.2.sezon bence 1.sezona göre daha iyi olmuş.Ayrıca Türkçe dialoglara istemsiz şekilde güldüm.

Türkçe diyaloglar bize göre sırtmış, İngilizcede konuşturabilirdiler kendi aralarında.

Ben bir şey demiyorum zaten adamların çabasını takdir ediyorum fakat çok komik geliyor istemsiz şekilde gülüyorum

Tuhaf konuşuyolar, doğru

Tabi tuhaf konuşmaları diziye gölge düşürmüyor çok beğendim.Ben 12 Haziran da başlayacak diye biliyordum hemen 3.sezonu izlerim diye plan yapmıştım daha belli değilmiş

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Marco Polo'yu izledikten sonra Da Vinci's Demons'a bakıyım dedim iyi ki bakmışım.3.sezonla ilgili net bir tarih yok daha okuduğum kadarıyla umarım en geç Ağustos da çıkar.

Diziyi çok beğendim.4 günde bitirdim.Sürükleyici izlerken hiç sıkılmadım.Giuliano'nun ölmesini hiç beklemiyordum, üzüldüm.Blake Ritson karizma adam ses tonu özellikle çok iyi...2.sezonun finalinde ağzım açık kaldı hiç beklemiyordum annesinin gemide olmasını.2.sezon bence 1.sezona göre daha iyi olmuş.Ayrıca Türkçe dialoglara istemsiz şekilde güldüm.

Türkçe diyaloglar bize göre sırtmış, İngilizcede konuşturabilirdiler kendi aralarında.

Ben bir şey demiyorum zaten adamların çabasını takdir ediyorum fakat çok komik geliyor istemsiz şekilde gülüyorum

Tuhaf konuşuyolar, doğru

Tabi tuhaf konuşmaları diziye gölge düşürmüyor çok beğendim.Ben 12 Haziran da başlayacak diye biliyordum hemen 3.sezonu izlerim diye plan yapmıştım daha belli değilmiş

Ben de öyle planlamıştım daha beklicez sanırım

• Bu dizide ki Türk ile Game of thrones dorne deki lider aynı kişi mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet aynı kişi
  • bu lanet dizi hala başlamadımı yaw
  • Malesef hocam senin gibi işin

Ulan biz martı nisanı zor bekledik halen bekliyoruz
  • 2.sezon 5.bölümü dün izledim.

3 eşya olayı beni etkiledi. Da Vinci yine şov yaptı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheYips -- 11 Haziran 2015; 9:03:24 >
  • Özledik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayyyyy hadi be

• 1.5 yıl oldu diziyi unuttum yav.
  • Tom Riley sonbaharda döneceğini söyledi. Yazın beklemeyin diziyi.

Vay arkadaş. Şubat gibi tekrar izlemiştim diziyi martta gelirse peş peşe izlerim diye. Daha şimdiden unuttum .Yazın tekrar mı izleyeceğim.
  • başlamadı ?
  • saat kaçta çıkıyor ya

şaka gibi yine mi ertelenmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shinku -- 13 Haziran 2015; 0:56:34 >
  • 2.sezon finali harikaydı

Sonunda Leo'nun anasını gördük

Bad Boys'lara Gio da katıldı

Bakalım daha sonra neler olacak
  • Dizi sonbahara ertelenmiş

• Bari 2 sezon yayınlasınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xecutioner01

Dizi sonbahara ertelenmiş

Yazık ettiler diziye unutuldu iyice.
  • Beyler diziyi starz yapıyor açık sahneler vardır büyük ihtimal sahneler çoğunlukla kaç dakka sürüyor acaba tv'atıpmı izlesem yoksa laptopdanmı diye soruyorum.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ICromwelleI

Beyler diziyi starz yapıyor açık sahneler vardır büyük ihtimal sahneler çoğunlukla kaç dakka sürüyor acaba tv'atıpmı izlesem yoksa laptopdanmı diye soruyorum.?

bilgisayardan izlemekte fayda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ICromwelleI

Beyler diziyi starz yapıyor açık sahneler vardır büyük ihtimal sahneler çoğunlukla kaç dakka sürüyor acaba tv'atıpmı izlesem yoksa laptopdanmı diye soruyorum.?

Bilgisayarda izleyin hocam açık sahneler baya bi var

• 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.