Şimdi Ara

Dabbe 5: Zehr-i Cin (2014) | Hasan Karacadağ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
6
Favori
22.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Atlara Fısıldayan Adam

Filmin bi halta benzemiycegi belli bana imkan verseler en kral zombi filmi senaryosunu yazıp oscara aday gösterilirim

Senaryo yazabilmek için ne gibi bir destek arıyorsun? Bilgisayar mı? Word kullanma eğitimi mi? Yoksa temel okuma-yazma bilgisi mi?
  • Yuh ne ara 5 oldu. Sadece ilkini izledim o da saçmalık. Gerçi bizim milletin korku anlayışı in cin zaten.
  • 1881 kullanıcısına yanıt
    Destek derken anlamadım senaryo yazmadan sorun olmsz tek sıkıntı senaryonun dogru kişinin eline geçmesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum bizi öyle katil miş hırsızmış vampirmiş şeyler etkliemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BonezCrusher -- 8 Haziran 2014; 14:18:33 >
  • 26 Eylül 2014 Tarihine ertelenmiş, iyice bozdular. Bir film bitmeden bir film çekmeye çalışırsa olcağı bu galiba

Dabbe 5: Zehr-i Cin
    El-Nazar
    Yecüc ile Mecüc
    Magi

bıla bıla bıla...
  • dabbe 7 dabbe 6'dan önce çıkacakmış.
  • fragmanı çıkmış bulursam eklicem
  • Hasan sen film yapma bokunu çıkarıyorsun.
  • Fragman çıkmış yine aynı ama mekanlar güzel seçilmiş gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

dabbe 7 dabbe 6'dan önce çıkacakmış.

• Dabbe 5'in İlk Fragmanı Paylaşıldı

Dabbe 5: Zehr-i Cin (2014) | Hasan Karacadağ

Hasan Karacadağ'ın cinlerine ve korku öykülerine doymayanlara müjde! Dabbe serisinin yeni filmi Dabbe 5: Zehr-i Cin vizyon tarihini kesinleştirerek 12 Eylül 2014'te gösterime girecek. Bu haberle birlikte filmin ilk fragman videosu da geride bıraktığımız günlerde gün yüzüne çıktı.

Normal ve mutlu bir hayat süren bir çiftin hayatlarına musallat olan kötücül cinleri merkezine alan film, Dilek'in gördüğü bir kabus ile başlıyor. Genç kadın rüyasında anlam veremediği korkunç görüntüler ve yaratıklar gördükten sonra bir gece bile huzurlu uyuyamaz, dahası bu lanet çiftin dört bir yanını sarar. Çeşitli yöntemle başvuran Dilek ve eşi Ömer bu lanetten kurtuluş yolunu bulmak için Bitlis'e kadar uzanan bi yolculuğa çıkacaklardır...

Filmin oyuncu kadrosu ise A. Murat Özgen, Irmak Örnek, Elçin Atamgüç ve Sultan Köroğlu Kılıç gibi isimlerden oluşuyor.

Kaynak: Beyazperde

• komedi
  • Gittikçe saçmalayan bir seri görüyorum. Tadında bırakmaları lazımdı.
  • ben ben bütün korku filmlerini izlemişimdir ama

bu dabbeden falan korkuyom la. dabbe 1deki damarlarım çatlıyordan sonra birdaha seyretmedim seriyi

harbi korkuyorum dabbeden mesela yukardaki fragman bile bakamadım

yabancı istediğiniz filmi getirin korkunç, bakmayan şerefsizdir
    ama buna bakamam
  • Bknz: Bu filminden bence dabbe serilerinde korkmak istiyorsa birey köye çıkıcak yanlız başına evde kalıcak ıssız olucak etraf :) mesela bir önceki seriyi köyde tek başıma izledim rahmetli büyüklerimizinde mezarlıkları az ilerde yemin ediyorum çişe gidemedim o derece
  • Dabbe 1 i izlemedim 5 mi çıktı yav

• Seriyi beğeniyorum ama ses efekleri çok fazla. Aşırı sesten rahatsız oluyorum. Hele son filmde iş artık çığrından çıktı.
  • Beddualı Ruhlar,
    Seni Görüyor!

Karşılaşmaya cesaretin var mı?

Dabbe 5:Zehr-i Cin

12 EYLÜLDE SİNEMALARDA!

Dabbe 5: Zehr-i Cin (2014) | Hasan Karacadağ
  • adamlar daha napsın size ? hiç bi şeyi de beğenmiyosunuz. tamam film sektöründe iyi değiliz belki ama korku filmlerinde bizimkileri tek geçerim. bi dünya hollywood yapımı filmde dahil, korku filmleri izlemişimdir. korkutmuyor kardeşim onlarda. hollywood da olsa, bollywood da olsa, avrupa sineması da olsa korkutmuyor. cadı, şeytan, zombi, kurtadam. bunlar hayalürünü olduğu için bana saçma geliyor. tamam bizimkiler din üzerinden gidiyor diyosunuz da sonuçta adamlar korku filmi yapıyor. kitleler neden korkuyor araştırıyor ve TR halkının en çok korktuğu şeyi kullanıyorlar. ben olsam bende cadı, madı kullanacağıma bunu kullanırım. amerika bile korku filmlerinde bunlar yaşanmış olaylardan alınmıştır gibi klişe ibareyi her zaman kullanıyor. hele paranormal activity gibi neredeyse kahkaha attığım ne amaçla çekildiği belli olmayan bi tür var. onları korku filmi diye adlandırmıyorum bile.

TR halkında psikolojik baskı oluşmuş. amerika neye gülüyosa bende ona gülecem, amerika neyden korkuyosa bende ondan korkacam diye bi algıyı soktular bizim yeni nesle. bizimkiler de amerikan filmlerinden korkmasa bile popüler kültür olduğu için ay çok korkunç diyolar. bizim siccin, dabbe, azazil in fragmanlarını bile izlerken gerim gerilen millet nedense gerçekleri yazmak yerine bu ne ya hiç korkunç değil dediklerinde kendilerini cool hissediyolar. kardeşim korktuğunuz şeyden korkmuyorum demek coolluk, adamlık değildir. korkuyosanız cidden korkutmayı başardı sağlam film olmuş diyin. popüler akıma karşı durun, ayakta durun. adamsınız diyip ayakta alkışlayayım.

• Yine gelmişler filmi izlemeden kötüleyen tayfa. Son 2 filmde kendini çok geliştirdi bu seri ve bu filmde sağlam görünüyo. Tek tavsiyem korkuyosanız izlemeyin kardeşim
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.