Şimdi Ara

Dabbe 6'yı İzleyecek Misiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aptal saptal efektler abartılmış sesler bir de yalandan her filme gerçek bir hikayeden alınmıştır yaz iki de ayet yapıştır ohh mis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oha lan ilk dabbe filmini bilirim. damarlarım çatlıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

vay be yaşlanıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerkusaya

Dabbe serisini izleyenler.

1 - 2 korkunc muydu digerlerine gore. Ben bunlari tek basima izledim ve guldum izlerken. Korkunun 'k'si yoktu. Onun icin digerlerini izlemedim. Zaman kaybi diye. Gerci pek sanmiyorum korkunc olacagini. 1. Bolumu arkadaslar bana izledim 1 hafta uyuyamadim, altima mictim diye anlattilar.
    Lakin oyle degildi :D

çöp hocam bir cin vakası güldürdü daha çok tek korkunç yeri hocanın tuzağa düştük dediği sahne bana kalırsa
  • @NeİstediğiniBilmeyenAdam
    Az once 3'u acip baya bi izledikten sonra anladimki daha once izlemistim. 1 - 3 veya 2 - 3 olarak izledim. Yani 3 u izlemistim. Demekki cogu kisinin aksine bende korku etkisi yaratmadi.

@Su Torbası
    Bu yorumu daha onceden yapsaydiniz 25 dk'm bosa gitmemis olacakti :D Tuzaga dustuk sahnesini cok iyi hatirliyorum izledigimi anlardim o zaman. Ayni durumdayiz. Adamlar efektlerle + ani seslerle korkutmaya calisiyorlar. Ben buna basari diyemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NeİstediğiniBilmeyenAdam N kullanıcısına yanıt
    Bir kez bile izlemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sevgiliyle sinemaya gidip yiyişme filmi
  • insanları din üzerinden korkutmayı çokta iyi beceriyorlar adamlar iyi film yapıyorlar ama izleyemiyorum
  • up
  • YAŞ sınırı kaç gidebiliriz arkadaşla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türklerin yaptığı hiçbir korku filmine gitmem saçma bir konusu ve dandik efektleri vardır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.