Şimdi Ara

Dabbe Cin çarpması gibi bir korku filmi izlemedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gece tek başına izleyin lütfen bu filmi

Geceleyin müslüman olup da bu filmden korkmayan varsa gelsin yüzüme tükürsün.

• Çocukluğumdan beri korku filmi izlerim, bu tür filmlerle büyüdüm diyebilirim. İlk izlediğimde beni de acayip sarsmıştı, evde gece tek başına bu filmi izleyip korkmayacak insan yoktur büyük ihtimalle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk sinemasının gelmiş geçmiş en iyi korku filmidir evde tek başına büyük ekran ve ses ufffff

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 4 Ağustos 2017; 18:15:12 >
  • Gece 1den başlayıp üst üste 2 3 korku filmi izlediğimi bilirim Korku Seansı üstüne de bunu izleyin tamamdır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Korku filmleri ile büyüdüm ve Dabbe: Cin Çarpmasını kesinlikle en iyiler arasına koyarım. Ciddi derece başarılıydı ama sonradan gelen Dabbe filmleri maalesef dördüncü filmin çok gerisinde kaldı.

Alper Mestçi'nin filmleride tavsiye ederim şuan bence Hasan Karacadağ'dan çok daha başarılı.
  • Muhabbeti geçen yerden kaçıyorum xd

• quote:

Orijinalden alıntı: mRt_007

Korku filmleri ile büyüdüm ve Dabbe: Cin Çarpmasını kesinlikle en iyiler arasına koyarım. Ciddi derece başarılıydı ama sonradan gelen Dabbe filmleri maalesef dördüncü filmin çok gerisinde kaldı.

Alper Mestçi'nin filmleride tavsiye ederim şuan bence Hasan Karacadağ'dan çok daha başarılı.

aynen diğer dabbe filmleri çocuk filmi gibi kalıyor.

Dabbe cin çarpması gerek oyunculuk gerek mekan gerekse konu olarak 10 numara korku filmiydi.Ebru karakteri bile yeter başlı başına
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnsan neden durup dururken kendini korkutmak ister anlam veremiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sıkıntıya girmeye hiç gerek yok
  • Asil Türk Kanı kullanıcısına yanıt
    Alper Mestci'nin filmlerini tavsiye ederim. Begeneceksin:)

• Ben de beğenmiştim. Cinli konulu olması ve köy'de geçmesi beni daha çok daha etkiliyor aslında
  • Dabbe serisinin icinde acik ara en iyisi buydu. Ilave olarak izlemeyen varsa siccin 1 i oneriririm. Tuvalet sahnesinde tuylerim diken diken olmustu

• Harbiden iyi filmdi ama bundan sonra çıkan dabbe filmleri tam bir hayal kırıklığı oldu benim için

• quote:

Orijinalden alıntı: Physicist_Emre

İnsan neden durup dururken kendini korkutmak ister anlam veremiyorum.

adrenalin için.

Lunaparkta insanlar neden tehlikeli aletlere binmek için para ödüyorsa aynı mantık.

Korkudan zevk alıyoruz yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BERKYABGU

Gece 1den başlayıp üst üste 2 3 korku filmi izlediğimi bilirim Korku Seansı üstüne de bunu izleyin tamamdır

Korku seansı yabancıları çok korkutmuş olabilir ama beni pek korkutmadı.Şeytan çıkarma falan filan bana çok basit geliyor,müslüman olduğumdan dolayı olsa gerek.Cin çarpması filmi beni çok daha fazla korkutmuştu.içinde daha çok gerçekçilik buldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teufel

Sıkıntıya girmeye hiç gerek yok

lunaparkta tehlikeli aletlere binmedin mi hiç?

Aynı mantık bu da.
  • Bu arada Siccin 4 geliyor, fragman yayınlandı. İzlemenizi tavsiye ederim, sağlam gerecek gibi görünüyor :)
  • Asil Türk Kanı kullanıcısına yanıt
    Yabancılarda şeytan çıkarma neyse türk filmlerinde de cin çarpması kuran aynı iş. Ben hangisi daha çok korkutuyora değil kurguya ve kaliteye bakarım. Hikaye ve kaliteye bakıldığında da korku seansı açık ara üstün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BERKYABGU -- 15 Ağustos 2017; 12:14:18 >
  • Bu tarz dinle korkutan filmleri hiç sevmiyorum,hayatta izlenicek gibi filmler değiller bence.
  • Gece 3 de tek başıma izledim zerre korkmadım. 1-2 sn tereddüt ettim sadece. Sadece allahtan korkarım. Allahın yarattığından korkmak çok komik.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.