Şimdi Ara

DAC tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba,harman kardon avr 360 kullanıyorum.Sinemanın yanında müzik kalitesi de iyi olduğu için seçmiştim.Geçen hafta önlere müziğe ağırlık vermek için Triangle Kuma modelini aldım.Hoparlörler Avr amfi de bile gerçekten net ses veriyor.Ancak ses kalitesini daha da arttırmak için bazı sorularım olacaktı.Müzik dinlemek için mp3 ve flac dosyalarını harici media oynatıcı da dinliyorum,onun dışında dvd player da cd leri çalıyorum.Bu durumda harici oynatıcıyı DAC e bağlamamın ses kalitesini arttırmada etkisi olur mu?

• Bir kac sayfa geride kaldi dac lar ile ilgili bir konu acmistim, orayi bir okuyun isterseniz.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=49772129&p=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by@li -- 26 Mart 2012; 16:56:23 >
  • Harici media oynatıcı AVR360'a HDMI ile bağlı değil mi?

Bağlı ise Media Oynatıcı üzerinden BITSTREAM seçili mi?

Eğer öyleyse zaten DAC olarak AVR360 kullanılıyordur. Bu sorunun cevabı olmuşmudur acaba diye düşünmeden de edemedim şu anda
  • quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

Harici media oynatıcı AVR360'a HDMI ile bağlı değil mi?

Bağlı ise Media Oynatıcı üzerinden BITSTREAM seçili mi?

Eğer öyleyse zaten DAC olarak AVR360 kullanılıyordur. Bu sorunun cevabı olmuşmudur acaba diye düşünmeden de edemedim şu anda

Evet benimde demek istediğim oydu.Harici bir DAC almak ekstra fark yaratır mı diye.. 2,5mm bakır kablo kullanıyorum,kabloları gümüş kabloyla değiştirsem hissedilir bir fark görebilir miyim ?
  • Alacağınız DAC ne olacak?
    Bütçe nedir?

Eğer 300-600 TL civarında bir DAC bakacaksanız bence AVR360 kalsın daha iyi...

Bakır/Gümüş arasında genelleme yapmaya da gelmez bu konular ama yumuşak sıcak / Sert detaylı gibi bir değişim oluşabilir. Kullanılacak kablonun da kalitesine göre tabi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

Alacağınız DAC ne olacak?
    Bütçe nedir?

Eğer 300-600 TL civarında bir DAC bakacaksanız bence AVR360 kalsın daha iyi...

Bakır/Gümüş arasında genelleme yapmaya da gelmez bu konular ama yumuşak sıcak / Sert detaylı gibi bir değişim oluşabilir. Kullanılacak kablonun da kalitesine göre tabi...

DAC almaktan şuanda vazgeçtim.Dün triangle silver ghost kablo aldım,ilk kullanımda bile enstrümanlarda detaylar arttı daha bir netlik geldi.Yazıldığı kadaıryla zamanla performansı daha da artacakmış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.