Şimdi Ara

Dacia

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dacia kullanıcılarına ait yorumları buraya topluyoruz.

• ARÇELİK BEKO nasılsa RENAULT DACIA da öyle kullanan tanıdıklar var memnunlar
  • 2006 model dacia logan dizel kullanıcısıyım.Aracın tek bir eksiği var; İmajı.Yıllarca masrafsız binilebilecek bir araç.46000 km yaptım hala sıfır gibi.18000 ytl ye almıştım.şimdi 15000 eder herhalde.Hangi araba ikibuçuk yılda 3 bin lira zarar ettiriyor.40000 ytl ye megane almış olsaydım 30000 ytlden fazlaya satamazdım.Benim gibi lüksü sevmeyen basit tamiri kolay parçaları kolay bozulmayacak bir araba istiyorsanız ideal.Bazıları cam düğmelerinin kapılarda olmamasına konsolda olmasına takmış.Bu kablo yoğunluğunu azaltmak elektrik aksamında arızaların en aza indirilmesi ve aracın uzun ömürlü olması için yapılmış bilinçli bir düzenleme.Yine bunun gibi konsolun plastiğinin sert olmasından bahsediliyor.Konsolu kaliteli görünen yumuşak malzemeden yapılmış araçların 5 sene sonraki haline bakın birde loganın haline inanın loganın konsolu nun eskimediğini göreceksiniz.gidin 2000 model poloların vb araçların plastik malzemelerini inceleyin.Farkı göreceksiniz.

• bence haklı
    quote:

Orjinalden alıntı: dakya

2006 model dacia logan dizel kullanıcısıyım.Aracın tek bir eksiği var; İmajı.Yıllarca masrafsız binilebilecek bir araç.46000 km yaptım hala sıfır gibi.18000 ytl ye almıştım.şimdi 15000 eder herhalde.Hangi araba ikibuçuk yılda 3 bin lira zarar ettiriyor.40000 ytl ye megane almış olsaydım 30000 ytlden fazlaya satamazdım.Benim gibi lüksü sevmeyen basit tamiri kolay parçaları kolay bozulmayacak bir araba istiyorsanız ideal.Bazıları cam düğmelerinin kapılarda olmamasına konsolda olmasına takmış.Bu kablo yoğunluğunu azaltmak elektrik aksamında arızaların en aza indirilmesi ve aracın uzun ömürlü olması için yapılmış bilinçli bir düzenleme.Yine bunun gibi konsolun plastiğinin sert olmasından bahsediliyor.Konsolu kaliteli görünen yumuşak malzemeden yapılmış araçların 5 sene sonraki haline bakın birde loganın haline inanın loganın konsolu nun eskimediğini göreceksiniz.gidin 2000 model poloların vb araçların plastik malzemelerini inceleyin.Farkı göreceksiniz.

• evet yorum iyi ama biraz daha ekonomik olanı sanırım.en azında sıfır olanlarda.
    quote:

Orjinalden alıntı: CLİO SYMBOL

ARÇELİK BEKO nasılsa RENAULT DACIA da öyle kullanan tanıdıklar var memnunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abdussamedk -- 31 Temmuz 2008; 22:18:30 >
  • dakya dogru diyosunda en gıcık oldugum sey daciada benimde bu cam acma dügmeleri adamlar diyoki resmen ben sana broadway satıyom diyo koy onu kenarlara 2 metre fazla kabloyla hiç bi arac bozulmaz eger bozulacaksada o araba kalsın
  • o 2metreler birleşim sonra kaplo yumağı oluşturuyor hoooooop arıza hoop masraf
    quote:

Orjinalden alıntı: turkun oglu

dakya dogru diyosunda en gıcık oldugum sey daciada benimde bu cam acma dügmeleri adamlar diyoki resmen ben sana broadway satıyom diyo koy onu kenarlara 2 metre fazla kabloyla hiç bi arac bozulmaz eger bozulacaksada o araba kalsın

• açıklamanız iyiymiş teşekkürler.
    quote:

Orjinalden alıntı: dakya

2006 model dacia logan dizel kullanıcısıyım.Aracın tek bir eksiği var; İmajı.Yıllarca masrafsız binilebilecek bir araç.46000 km yaptım hala sıfır gibi.18000 ytl ye almıştım.şimdi 15000 eder herhalde.Hangi araba ikibuçuk yılda 3 bin lira zarar ettiriyor.40000 ytl ye megane almış olsaydım 30000 ytlden fazlaya satamazdım.Benim gibi lüksü sevmeyen basit tamiri kolay parçaları kolay bozulmayacak bir araba istiyorsanız ideal.Bazıları cam düğmelerinin kapılarda olmamasına konsolda olmasına takmış.Bu kablo yoğunluğunu azaltmak elektrik aksamında arızaların en aza indirilmesi ve aracın uzun ömürlü olması için yapılmış bilinçli bir düzenleme.Yine bunun gibi konsolun plastiğinin sert olmasından bahsediliyor.Konsolu kaliteli görünen yumuşak malzemeden yapılmış araçların 5 sene sonraki haline bakın birde loganın haline inanın loganın konsolu nun eskimediğini göreceksiniz.gidin 2000 model poloların vb araçların plastik malzemelerini inceleyin.Farkı göreceksiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.