Şimdi Ara

Dacia 54 bine dizel otomatiki satisa sundu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
1.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: redbul_540

Dizel düz vites'i 45'e alınır.55'lere çıkınca seçenekler çok artıyor.Benzinli focus,Elantra,corolla vs alınır.İllede dizel denirse İ20 1.4 Crdi bile var.Ki dacia'dan sonra Crdi i20 bmw 320d gibi gelir

54150 TL lik fiyat dizel otomatik için. Dizel manuel 48650 TL. i20 1.4 dizel manuel jump liste fiyatı 57100 TL.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

Dizel düz vites'i 45'e alınır.55'lere çıkınca seçenekler çok artıyor.Benzinli focus,Elantra,corolla vs alınır.İllede dizel denirse İ20 1.4 Crdi bile var.Ki dacia'dan sonra Crdi i20 bmw 320d gibi gelir

54150 TL lik fiyat dizel otomatik için. Dizel manuel 48650 TL. i20 1.4 dizel manuel jump liste fiyatı 57100 TL.

Jump'ı 53-54'e bırakıyorlar.Style'ı 57'ye salarlar.Sandero manuel olursa alınır ama Dizel/otm olunca 1000 Tl'lik yarı otm kıytırık şanzıman için o kadar fark çok fazla..

• Dacia Türkiye'deki en pahalı marka. Aynı sınıftaki çoğu araba Avrupa'dan sadece %5-10 daha pahalı. Dacia'da ise (dizel easy-R) Almanya fiyatı 38~42 arasında değişiyor. Yan havayastkları da standart, test edildiği gibi.

Hala çok pahalı bence. Reklamlarıyla hiç ilgisi yok. Avrupa'dakilerden neredeyse %50 daha pahalı.

Dacia 54 bine  dizel otomatiki satisa sundu

http://www.dacia.de/dacia-modellpalette/sandero/preise-ausstattung/preise-ausstattung-und-finanzierung/

• auto_man A kullanıcısına yanıt
    sanirim ibiza daha ucuz, egea bazi modeller daha ucuz hale geldi. eminim hyundaida filan daha ucuzu vardir.

dacia artik f/p dedigimiz uygunluktan cikmis durumda. verdikleri istedigi paraya oranla cok kotu hale geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

sanirim ibiza daha ucuz, egea bazi modeller daha ucuz hale geldi. eminim hyundaida filan daha ucuzu vardir.

dacia artik f/p dedigimiz uygunluktan cikmis durumda. verdikleri istedigi paraya oranla cok kotu hale geldi.

dizel otomatikte daha ucuzu var mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

dizel otomatikte daha ucuzu var mi?

buyuk ihtimalle yoktur. liste liste arastirmadim. Ancak daha once dedigim gibi istedigi fiyat verdiklerinin yaninda cok yuksek kaliyor. ben bu halde almam, alana da hayirli olsun der gecerim.
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    corsa dizel otomatik 63600 TL. 208 dizel otomatik 65900 TL. Ibiza dizel otomatik 65700 TL. Clio dizel otomatik 68200 TL. Fabia dizel otomatik 68900 TL.en ucuzuyla 9500 TL lik fark var. Buna kalite farkı de, marka farkı de ne dersen de. Bu farkta normal şartlarda az değil.

• auto_man A kullanıcısına yanıt
    dedigim gibi ben almam, alana hayirli olsun der gecerim. dizel otomatik fantezim yok. benzinli otomatik olsa da olur benim icin.
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    ben çok km yapmadığım için Bugüne kadar bırakın dizel otomatiği dizel manuel bir araç bile düşünmedim. Easy r nasıl bir ünitedir Bilmiyorum ama çok km yapan otomatik araç isteyenler için alternatif olacaktır.

• Dun araci inceleme firsatim oldu aracin koltuklarini hic begenmedim cam acma tusunuda cok dandik yere koymuslar arka diz mesafesi biraz dardi ama aracin bagaji gayet guzel birde 3 yil garanti veriyorlar fiyati gercekten cok uygunki bence piyasadaki diger araclarinda fiyatlarini gozden gecirmesine nefen olur ucuz otomotik arayanlara bence guzel firsat heleki benim gibi otv indirimi ile alacak olupta raporda otomatik ibaresi yazanlara...

• quote:

Orijinalden alıntı: agah07

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _AsDeRf_

quote:

quote:

quote:

quote:

Daciaya 54 bin cok. Gelip de ucuz demeyin buna. 4 teker bir direksiyon arabaya 54 bin yazmislar.

i10 1.2 benzinli otomatiğin 51250 TL olduğu bir ortamda dizel otomatik bir aracın 54150 TL olması çok mu

Dizel otomatik bir araba degil daciadan bahsediyoruz.

sizin kişisel görüşünüz.

Yani sizin dediginiz de icinde bulundugumuz durumu gayet acikliyor aslinda. Bir iki seneye bu fiyatlari da arar hale geliriz

bende içinde bulunduğumuz şartları düşünerek konuşuyorum zaten. Zaten bu aracın kalitesi belli. Alan bunu bilerek almalı. 2016 nisanında Neredeyse A sınıfı benzinli otomatik fiyatına dizel otomatik araç alabiliyorsak markası ne olursa olsun fiyat benim için uygundur. Birde bu taraftan bakmak lazım. Beğenmezseniz zaten bir dünya seçenek var yönelebilirsiniz.

Aslında fiyat az yada çok olayı değil Avrupa'da bu yeni otomatik vitese 600€ fark alınırken bizde 5500 tl alınması

Araba fiyatını ayrı tutarsak en pahalı yarı otomatik vites diyebiliriz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

sene 2008, dacia logan sıfır 18bin tl

Sene 2010, dacia sandero 18950 tl den başlayan fiyatlarla
  • 2015 Hyundai Accent 1.6 CRDi Otomatik 52,000 tl

20 bin km kazasız boyasız servis bakımlı, bunu tercih ederim çok net

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-otomobilinizi-bizden-alin-hyundai-accent-blue-biz-boyasiz-256157972/detay
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.