Şimdi Ara

dacia duster (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
51.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 29000 den başlayan fiyatlarla ön sipariş almaya başlamışlar.
  • baya tutar bu arac bizim memlekette özellikle arazı şartlarında kullanmak isteyenler icin oldukca ideal arac toros vari
  • Arazi şartları dediğimiz zaten şehirler arası yollar , örneğin susurluk yolu yada biga yolu. Böyle yollar için tam ideal bu araç.
  • Renault-Dacia hiç çalışmamış Araç ın dışı iyi de içi yok.Herkes iç mekanıda bi o kdar güzelleştirelim derken Dacia bi o kadar kötülüyor.Bi şu iç mekana bakın
     dacia duster

Bide buna
     dacia duster

• dacia ve renault tun pazarlama stratejisi olabilir bu.Çünkü renault üst kesime kendi araçlarını pazarlıyor,düşük gelir düzeyine daciayı veriyor.Zaten belki dediğiniz gibi şahşağalı olsaydı en az 3-4 bin lira artabilirdi fiyatı.Malum plastik tamponları aynaları renkli yaptığınız zaman üstüne birde sis farı koyduğunuz zaman 5 bin lira artıyor dacia nın fiyatları.Yani illaki baz donanım al diyor kullanıcısına.
  • Baz donanım ne kadar itici görünüyor öyle ya. Zaten araç Logan platformunda üretilmiş bir araç ve kabinide logan ölçülerinde. Yani pek de bir şey beklememek gereki.
  • Bence çok güzel bir araç.Dış görünüş çok iyi,motor çok iyi özellikle 1.5dci 110 bg laguna da da kullanılan çok ekonomik ve performanslı bir motor üstelik 6 vites. 1600cc yi geçmediği için vergiside çok makul olur.Çekiş sistemide çok iyi Nissan dan alınmış normalde önden çekişli isterseniz auto moda alıyorsunuz duruma göre 2 çeker yada 4 çeker oluyor otomatik ve en güzeli duruma göre sürekli 4 çeker moduna alabiliyorsunuz ki bu işte çok çok iyi bir özellik.Tek beğenmediğin tarafı içi olmuş oda olacak artık o paraya bu kadarı fazla bile.Bu aracı aldınmı 1.5dci 110 bg full aksesuar alacaksın oda 45000tl falan yapıyorki bence bu araç için pahalı değil.
  • Araç güzelde arazide başarısız olur bu paraya 4x4 biraz düşündüryo otomatik vites yapsaya xD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rapzede34 -- 9 Mayıs 2010; 10:31:00 >
  • 45 bin e dacia aldım dersen adamı döverler

benden söylemesi heleki showroomda gördüm aracı. rezil rüsva içi ancak bu kadar kötü olabilir bi araç
  • bence dış tasarım olarak güzel bir araç. ancak iç tasarım nasıl bu kadar kötü olabilir anlamıyorum. hemen hemen aynı fiyatta olmasına rağmen cruze 'un içi çok daha iyi. bu dış tasarıma birde öyle bir iç tasarım yapsalarmış bu araç çok çok fazla satarmış. ama bu iç tasarımla çok az kişi 30-40 milyar verir bu araca.
  • Size katılıyorum.

Duster ı hem inceledeim hemde test sürüşüne cıktım bugun.Kullandıgım arac 4*2 dizel versiyondu. 5 ileri vites.Aracın oturma ve sürüş poziyonu güzeldi.Ilk kez kullanmama ragmen hiç garipsemedim.Biri görevli toplamda 4 kişi bindik.85 beygir motorun cekisişi yeterliydi.(Klima acık).Bozuk yollarda kullnam imkanımız olmadı.Yanyol ve E5 te kullandım.Genel olarak begendik.En büyük 2 eksiğinden ilki, ifade ettiğiniz gibi iç tasarım/konsol. 2.side bence yol gürültüsünü fazla içeri alması.Motor sesi pek yok ama...Dış tasarım ise albenili.En full versiyon , look paketi ile alınırsa iyi olur ESP, 4*4 versiyonda opsyion olarak alınabiliyor.

Oradan cıktık Skoda Yeti bakmaya gittik. Test aracı vardı. 1.2 TSI DSG sanzıman.Aynı sekilde yine 4 kişi bindik.Cekiş baya iyiydi ve araç içine ne motor ne yol sesi cok giriyordu.Cok hos yapmışlar.Konsol acısından zaten Duster mukayese dahi edilmez.Şürüş zevkliydi.Tek eksiği VW de de kullanılan 1.6 dizel motor ile satılmaması.Sordum yetkiliye.Geleceğini ancak DSG sanzıman kullanılmayacağını söyledi.Zaten 1.6 dizel e DSG de koyarsan VW Tiguan ı satamaz bence, millet Yeti alır.

Saygılar...

quote:

Orijinalden alıntı: SieGeRRR

bence dış tasarım olarak güzel bir araç. ancak iç tasarım nasıl bu kadar kötü olabilir anlamıyorum. hemen hemen aynı fiyatta olmasına rağmen cruze 'un içi çok daha iyi. bu dış tasarıma birde öyle bir iç tasarım yapsalarmış bu araç çok çok fazla satarmış. ama bu iç tasarımla çok az kişi 30-40 milyar verir bu araca.

• dacia dusterin fiyatı gayet makul 4x4 dizel full ü 45.000tl ye alınabiliyor ESP + ASR + Deri Döşeme Paketi (Deri döşeme koltuklar + Deri direksiyon simidi ve vites topuzu) + Güvenlik Paketi (Yan hava yastıkları + Ön gergili ön emniyet kemerleri + Ön yolcu emniyet kemer ikazı)
  • BU ARACI ÇİN YADA HİNDİSTAN LA KIYASLAMAK LAZIM .
    FİYATINDAN DOLAYI
    BEN CE BU ARAÇ ALINIP BİRAZ MODİFİYE EDİLİRSE GÜZEL OLUR
    HİNDİSTANIN KALİTESNİ BİLMİYORUM
    AMA
    ÇİN ALANLAR DÖKÜLÜYO DİYO
  • Daica alıcagıma biraz daha para ekleyip skoda süper b alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerousman

bu aracın turkiyedeki adı DESTUR olur. adım gibi eminim

Bana göre de adı ''HUSTER'' olur...
  • fiyatına göre iyi araç. ama yetinin f/p bence daha iyi.
  • içine etmişler lafı kokpite çok uygun....
  • O paraya içi anca böle olur ama içi böleyse motoru nasıl işte orda soru işareti var ??
  • Motorlar su ana kadar megane, clio ... da kullanılmış olan Renault a ait motorlar.Bu sebeple motor anlamında bir soru işareti bence yok.

quote:

Orijinalden alıntı: rapzede34

O paraya içi anca böle olur ama içi böleyse motoru nasıl işte orda soru işareti var ??
  • Bu arabaya neden otomatik vites seçeneği koymazlar anlamış değilim. Bu gün bir tane gördüm araba dışardan fiyatına göre on numara otomatik olsa değiştirebilirdim arabayı 30.000 jip çok iyi iç malzeme kötü gibi duruyor ama tabi iş parasına göre
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.