Şimdi Ara

dacia duster (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
51.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: blacksir

Bu arabaya neden otomatik vites seçeneği koymazlar anlamış değilim. Bu gün bir tane gördüm araba dışardan fiyatına göre on numara otomatik olsa değiştirebilirdim arabayı 30.000 jip çok iyi iç malzeme kötü gibi duruyor ama tabi iş parasına göre

Yapabilirler ama çok sorun çıkarır otomatik vites bu araçta baş edemezler
  • Selam arkadaslar ben aldım 1.5 aydır kullanıyorum .
    sonderece güzel bu fiyata olagan üstü hele yakıt 100 tl sehir ici yarı klımalı 585 km ilk yakıt ileride dahada alısır 625 rahat yapar herhalde .
    4 * 2 1600 motor disel datcia hutster 17 jant mükemmel ötesi alınacak arac zaten 30 35 bin lira .
    Tek dej avantajı yerden cok yuksek inmesi binmesi zor oluyor sanki kamyon biniyormus gibi . yuksek belki hep taksi kullandıımdandır .
    ama kesinlikle oneririm .
  • quote:

Orijinalden alıntı: milidyalı

quote:

Orijinalden alıntı: dangerousman

bu aracın turkiyedeki adı DESTUR olur. adım gibi eminim

Bana göre de adı ''HUSTER'' olur...

• arkadaşlar e-oto dergisinin eylül ayı sayısında dacia duster 1.5 dizel motor incelemesi bulunmakta, dergiyi indirmek isteyenler için link:

http://turbobit.net/nl2bl4ob0odr.html
  • Konfor çok zayıf.Vitesler falan kütük gibi resmen.İçeri ses alıyor ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: historiyst_45

Konfor çok zayıf.Vitesler falan kütük gibi resmen.İçeri ses alıyor ...

Şu anda piyasada olan yüzlerce SUV'dan konfor açısından en üst seviyede daha konforlu bir araç. Lüks kavramı ile karıştırmayalım. Bozuk ve stabilize yolda bir test edin beni daha iyi anlarsınız. Bunu sadece ben değil bütün test eden otoriteleri söylüyor.

dacia duster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umiterkan -- 13 Eylül 2010; 0:12:56 >
  • Bu forumu çok seviyorum ve özellikle bu forum sayesinde çok fazla bilgi sahibi oluyorum ama ne yazık ki forumun en karmaşık kısmı araç yorumlarının yapıldığı bu sayfalar gördüğüm kadarıyla bu sayfalarda arkadaşlarımız sorulan soruya cevap vermek yerine daha çok kendi gönüllerinden geçenleri yazmayı dayatmacı ve kendi fikirlerini empoze edici bir durumu tercih ediyorlar.Forumda duster konusu ile ilgili hemen hemen her yazıyı okudum bende aracımı değiştireceğimde iyi ve hesaplı bir 4*4 almayı istediğimden konuyla yakından ilgiliyim ancak gördüklerim komik nedeni şu soru aslında basit duster nasıl bir araçtır ? cevaplar muhtelif yok aracı alma bu araca bu para verilirmi onu al şunu al v.s. v.s
    1-Arkadaşlar sapla samanı karıştırmayın 4*4 almak isteyene 4*2 kıyaslaması çıkarmayın yada 4*4 alacak adama doblo yada kango tarzı araç tavsiye etmeyin
    2-Zaten parası olan adam bastırır parayı en kral 4*4 ü alır o adam için vergi yada donanım önemli değildir araç 2500 motorda de olsa vergisi ona dokunmaz aksesuar deyince zaten full full alır aracı o yüzden duster gibi mütevazi fiyatlı iç konforu eksik olsada vergisi az bakım masrafları az bir şekilde size 4*4 rahatlığını yaşatacak bir araba hakkında fikir soran adama pahalı alternatifleri anlatmayın

gelelim şahsi kanaatlerime göre duster nasıl bir araç ?
    1-Aracı yapım aşamasından beri takip ediyorum araç nissan altyapısı ile renault teknolojisinin bir melezi. Üretim yeri romanya diye ve marka dacia diye çamur atmaya gerek yok aynı çamuru bir zamanlar Bursa'daki renault fabrikasınada atarlardı yurt dışında. bugün skoda nasıl ağabeyi wolksvagen sayesinde adam olduysa dacia da ağabeyi renault sayesinde güzel şeyler yapmaktadır. Araçlarda kullanılan standartlar ab normlarına uygun olmasa zaten bu araçlar ab ülkelerinde satışa sunulmaz ve bu kadar ilgi duyulmazlardı ayrıca renault megana binip şahane araç diyen bir zihniyetin o araçta kullanılan motorun aynısının dusterda kullanımında motoru kötülemside anlaşılır zihniyet değildir.
    2-Bir şeyi ucuza mal etmek amacındaysanız heleki bu şey bir araç olursa ve iddaalıysanız tasarruf edeceğiniz şeylerin başında konfor gelir hem ucuz hemde konforlu diye bişiy beklemek açıkçası saflık olur o yüzden dusterler logan iç yapısından farklı bir konfor sunamaz tasarruf içinde alırsınız denenmiş renault motorlarını monte edersiniz bu araca bunu 4*4 uyarlarsınız karşınıza off-road yarışları haricinde kullanıcıyı tatmin edecek bir araç çıkar.
    3-Aracın motor gücünüde sınırlarsınız ab normlarında ucuz vergi avantajı sağlarsınız
    4-Aracınız renault garantisinde olursa bırakın Türkiyeyi dünyanın hemen hemen heryerinde servis ve ucuz bakım garantisi sağlarsınız
    5-Bütün bunları birleştirince karşınıza 4*4 sınıfında kıyaslanacak tüm araçlarda konfordaki artışa göre en az 20000 tl den başlıyacan fiyat avantajı sağlarsınız eğer bu farkında yarısını iç ve dış modifikasyona harcarsanız size son derece konforlu bir araç sahibi olma imkanı sağlar

sonuç olarak iyi şöyle kendimi dağa bayıra vurayım yolda kalmıyayım servisi ve vergisi ucuz olsun hemde 4*4 olsun diyorsanız Türkiye de 4*4 az satılmış olsada yurtdışı testler kullanıcı görüşleri ve performans videolarına göre bu araç katagorisindeki sıfır olarak en ucuza alınabilecek araç (küçük 4*4 ler ve lada ile aynı katagoriye sokmayın)

• quote:

Orijinalden alıntı: mkdmuh

Bu forumu çok seviyorum ve özellikle bu forum sayesinde çok fazla bilgi sahibi oluyorum ama ne yazık ki forumun en karmaşık kısmı araç yorumlarının yapıldığı bu sayfalar gördüğüm kadarıyla bu sayfalarda arkadaşlarımız sorulan soruya cevap vermek yerine daha çok kendi gönüllerinden geçenleri yazmayı dayatmacı ve kendi fikirlerini empoze edici bir durumu tercih ediyorlar.Forumda duster konusu ile ilgili hemen hemen her yazıyı okudum bende aracımı değiştireceğimde iyi ve hesaplı bir 4*4 almayı istediğimden konuyla yakından ilgiliyim ancak gördüklerim komik nedeni şu soru aslında basit duster nasıl bir araçtır ? cevaplar muhtelif yok aracı alma bu araca bu para verilirmi onu al şunu al v.s. v.s
    1-Arkadaşlar sapla samanı karıştırmayın 4*4 almak isteyene 4*2 kıyaslaması çıkarmayın yada 4*4 alacak adama doblo yada kango tarzı araç tavsiye etmeyin
    2-Zaten parası olan adam bastırır parayı en kral 4*4 ü alır o adam için vergi yada donanım önemli değildir araç 2500 motorda de olsa vergisi ona dokunmaz aksesuar deyince zaten full full alır aracı o yüzden duster gibi mütevazi fiyatlı iç konforu eksik olsada vergisi az bakım masrafları az bir şekilde size 4*4 rahatlığını yaşatacak bir araba hakkında fikir soran adama pahalı alternatifleri anlatmayın

gelelim şahsi kanaatlerime göre duster nasıl bir araç ?
    1-Aracı yapım aşamasından beri takip ediyorum araç nissan altyapısı ile renault teknolojisinin bir melezi. Üretim yeri romanya diye ve marka dacia diye çamur atmaya gerek yok aynı çamuru bir zamanlar Bursa'daki renault fabrikasınada atarlardı yurt dışında. bugün skoda nasıl ağabeyi wolksvagen sayesinde adam olduysa dacia da ağabeyi renault sayesinde güzel şeyler yapmaktadır. Araçlarda kullanılan standartlar ab normlarına uygun olmasa zaten bu araçlar ab ülkelerinde satışa sunulmaz ve bu kadar ilgi duyulmazlardı ayrıca renault megana binip şahane araç diyen bir zihniyetin o araçta kullanılan motorun aynısının dusterda kullanımında motoru kötülemside anlaşılır zihniyet değildir.
    2-Bir şeyi ucuza mal etmek amacındaysanız heleki bu şey bir araç olursa ve iddaalıysanız tasarruf edeceğiniz şeylerin başında konfor gelir hem ucuz hemde konforlu diye bişiy beklemek açıkçası saflık olur o yüzden dusterler logan iç yapısından farklı bir konfor sunamaz tasarruf içinde alırsınız denenmiş renault motorlarını monte edersiniz bu araca bunu 4*4 uyarlarsınız karşınıza off-road yarışları haricinde kullanıcıyı tatmin edecek bir araç çıkar.
    3-Aracın motor gücünüde sınırlarsınız ab normlarında ucuz vergi avantajı sağlarsınız
    4-Aracınız renault garantisinde olursa bırakın Türkiyeyi dünyanın hemen hemen heryerinde servis ve ucuz bakım garantisi sağlarsınız
    5-Bütün bunları birleştirince karşınıza 4*4 sınıfında kıyaslanacak tüm araçlarda konfordaki artışa göre en az 20000 tl den başlıyacan fiyat avantajı sağlarsınız eğer bu farkında yarısını iç ve dış modifikasyona harcarsanız size son derece konforlu bir araç sahibi olma imkanı sağlar

sonuç olarak iyi şöyle kendimi dağa bayıra vurayım yolda kalmıyayım servisi ve vergisi ucuz olsun hemde 4*4 olsun diyorsanız Türkiye de 4*4 az satılmış olsada yurtdışı testler kullanıcı görüşleri ve performans videolarına göre bu araç katagorisindeki sıfır olarak en ucuza alınabilecek araç (küçük 4*4 ler ve lada ile aynı katagoriye sokmayın)

Doğru söze nedir Ama şu bir gerçek ki konfor ve lüks kavramları ayrı ayrı kavramlardır. Duster'da lüks kavramı olmayabilir ama çoğu SUV araçlardan daha konforlu olduğu kesin. Bunu ben söylemiyorum dünya söylüyor. Duster'daki süspansiyon konforu çoğu binek araçta bile yok. Tam bir bozuk yol aracı. Bozuk yolda asfaltta gidiyormuş havası veriyor. Bu özellik bile sadece alınması için yeter. 1 sene Niva ve 1 sene de Suzuki Jimny kullanmış biri olarak şunu söyleyebilirim ki piyasada bulununan 4x4 araçların çoğu arazi aracı olmasına rağmen arazide hiç de konfor sunamıyorlar. Süspansiyon sistemleri çok sert, arazide aracın heryeri tıkırdamaktan bir hal alıyor. Adamı araziye girdiğine pişman ediyor. Benim daha önceki aracım Ford Fusion'du yani süspansiyonu çok sertti. Bozuk yollarda tam bir işkence oluyordu. Duster'ın konforunu görünce araca aşık oldum desem yeridir. Özellikleri itibariyle piyasada 4x4 Duster'ın alternatifi şu anda yok. Alınabilecek tek 4x4 araç. 48.000TL'ye en full olan 4x4 1.5 Dizel 110bg Duster'ı tek geçerim. Olması gereken herşey araçta mevcut. Olmayanlar ise olmasa da olur cinsten.

• aldınmı fullünü almak lazım 48 bin de iyi para
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

aldınmı fullünü almak lazım 48 bin de iyi para

üstadım elbetteki 48.000 tl bu ülke şartlarında büyük para hatta bu paraya şu sıralarda istanbul harici bir çok ilde daire bile almak mümkün ama gerçek şu ki ben 4x4 araç kullanmak istiyorum bu araç beni dağa bayıra sorunsuz çıkarsın,şehir içide ekonomik kullanım sağlasın,motor hacminden dolayı vergisi düşük bakım masrafı koymasın diyorsanız segmentinde alınacak en ucuz araç. İnsanların sırf cip görünümlü araca binmek için 4x2 almalarına saygı duyarım ama 4x2 araçlarla 4x4 vasıflı 48.000 tl lik bir aracı kıyaslamalarını anlayamıyorum.Ben eğer param yetse kesinlikle 4x4 duster alırım ama param az gelirse ve beni mahçup etmesin yinede 4x4 olsun dersem kesinlikle daihatsu terios (aslı toyata rush) alırım. Bu sayfalardan bu aracı alacak arkadaşlara laf yetiştirenler önce üşenmesinler duster ve teriosun tüm dünyadaki arazi performans videolarına bir baksınlar önce ondan sonra birde dünyadaki bu konularla ilgili forumlara bir baksınlar ondan sonra buralara yazsınlar.Duster dediğiniz araç türkiye'de yok sattığı gibi şu an ispanya,almanya ve italyada'da yok satıyor çünkü okadar talep varki fabrika yetiştiremiyor sonuç olarak bu araç avrupadada beğeniliyor ve avrupadada çok satıyor ve eminim şu an bu araca burun bükenler bu araçların 4x4 leri yaygınlaşınca araca sahip olmak istiyecekler.son not aracın 4x2 sini kullanan bir muhtar abimle geçen hafta konuştum inanın adam havalarda 4x2 si ile dağ bayır çamur tarla demeden dolaştım mükemmel bunun 4x4 nü düşünemiyorum bile diyor

• 2 Mart 2013 Cumartesi 15:00 sularinda Masko-2.Kopru güzergahında, TEM'de seyreden, bir tır yükü "Renault Duster" gördüm. Tır Türk plakalı idi.

Mal bu:http://www.renault.co.in/cars/Duster/home.html
  • beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starkan -- 12 Mart 2013; 16:56:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: starkan

beyler mart sonuna kadar duster 4x2 ve 4x4 alacakar bana pm atsın şu an 7-8kişiyiz 15 kişi olduğumızda ciddi indirim vereceklermiş detayları tam öğrenince bilgilendirme yapacam beni takip edin :)

Duster Renault olarak da geliyor, ondandır belki. Dikkatli olmak lazim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: twingonote

quote:

beyler mart sonuna kadar duster 4x2 ve 4x4 alacakar bana pm atsın şu an 7-8kişiyiz 15 kişi olduğumızda ciddi indirim vereceklermiş detayları tam öğrenince bilgilendirme yapacam beni takip edin :)

nasıl yani biras açarmısın
  • tükkanı kapamış bulunmaktayız herkese hayırlı olsun
  • yine bir hort olayı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: twingonote

quote:

nasıl yani biras açarmısın

2 Mart 2013 Cumartesi 15:00 sularinda Masko-2.Kopru güzergahında, TEM'de seyreden, bir tır yükü "Renault Duster" gördüm. Tır Türk plakalı idi.

• Eywallah dikkatli oluruz inşallah.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.