Prestige 180bin fiyat hangi araç ve hangi koşullarda? Prestige + opsiyon var mı? Renk? Faizsiz Kredi+Kasko+Garanti uzatma kampanyaları alınarak mı bu fiyat? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dacia Duster eco g kullananlar klübü (53. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Prestige + eller serbest ve oto.klima = 1.0 LPG olan araç için verildi.Renk olarak metalik
Siz ne kadara anlaştınız? Ben bu firmadan 4 tane Duster almıştım geçen yıl ve 2019 yılında,tandığım bir bayii.
Kredi yok kasko ve garanti uzatma yok.
-
quote:
Orijinalden alıntı: babakaptanPrestige + eller serbest ve oto.klima = 1.0 LPG olan araç için verildi.Renk olarak metalik
Siz ne kadara anlaştınız? Ben bu firmadan 4 tane Duster almıştım geçen yıl ve 2019 yılında,tandığım bir bayii.
Kredi yok kasko ve garanti uzatma yok.
Ben hiçbir bayide opak renk için bile 183500un altında bir fiyat alamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Özelden yazdım,hayırlısı olsun.
-
1.0 eco g alıp kullanan arkadaşlarımızın yorumlarını bekliyoruz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Güzel günlerde kullanın ne kadara maloldu
Teşekkür ederim. 2000 tl'ye mal oldu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
Sistemin marka ve modeli nedir? Rica etsem paylaşırmısınız?
-
Çok güzel olmuş hocam hayırlı olsun. Nerede yaptırdınız bide markası ne cihazın
Düşündüğüm multimedyayı sonunda taktırdınız bizlerde toptan anlaşıp alalım derim güzel olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babakaptan -- 31 Mart 2021; 5:18:21 > -
Soundstream marka aldım. Ankara, İzmir ve Antalya'da şubeleri var.
Aldığım 2 gb ram 16 gb hafızaya sahip. Fakat çok kaliteli dağil. Dokunmatik hassasiyetini kötü ayrıca bağlantı hızı çok yavaş.
Çok büyük beklentiniz yoksa alın derim arabaya ayrı bir hava katıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: kadir_yilmaz
Soundstream marka aldım. Ankara, İzmir ve Antalya'da şubeleri var.
Aldığım 2 gb ram 16 gb hafızaya sahip. Fakat çok kaliteli dağil. Dokunmatik hassasiyetini kötü ayrıca bağlantı hızı çok yavaş.
Çok büyük beklentiniz yoksa alın derim arabaya ayrı bir hava katıyor.Bu tablet multimedyalar tüm araçlar için aynı cihaz maalesef. Sadece araca göre dış çerçevesi değişiyor. Son zamanda takılan her multimedya hemen hemen bu tablet ekranlardan.
Jetta aracı olan bir arkadaşım benden iki önce aracına 9 inc multimedya taktırdı. Aldığı ürünle benim aldığımı kıyaslayınca hem hız hem de dokunmatiği çok üstündü. Hatta benden çok daha uyguna aldı diyebilirim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: kadir_yilmazJetta aracı olan bir arkadaşım benden iki önce aracına 9 inc multimedya taktırdı. Aldığı ürünle benim aldığımı kıyaslayınca hem hız hem de dokunmatiği çok üstündü. Hatta benden çok daha uyguna aldı diyebilirim.
Belki 4 GB RAM+64GB
8 çekirdekli 2.5 Ghz olan versiyonudur
Yok hocam onunkide 2 gb ram 16 gb hafızaya sahip. N11'den almıştı.
2021 1.O ECO G İlk izlenimlerim;
6 ileri vites ve mandallı geri vites Qashqai 1.5 dizellerdeki sanzuman ve vites gurubununu aynısı mükemmel uymuş bu araca önceki sanzuman ve vites gurubuna göre harika uyumlu olmuş.
Motor o bildiğimiz eski nesil 1.0 turbolu motor değil korktuğum başıma gelmedi.Sarsıntı ve ses çok az.Tepkimeler yerli yerinde ve güzel.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babakaptan -- 31 Mart 2021; 21:17:34 > -
Güzel günlerde kullanın comfort paket mi
Hep birlikte inşaAllah,evet confort en ucuzu buydu sattığım aracın tutarı yetmedi kalanı kredi ile tamamladım.
-
Hocam yakıt sarfiyatı vs. nasıl ? gerçi rodaj dolmadan cok dogru bir veri olmaz ama yine de 1 depo lpg ile kaç km yapabiliyorsunuz? Lpg kaç litre alıyor fullediginizde? turbo etkisi ile aracın ivmelenmesi atmosferik dusterlara göre nasıl? bilgi ekranında anlık lpg sarfiyat bilgisi yer alıyormu? ve özel degilse aracı kaç tl'ye aldınız.? biraz daha detay bilgi verirseniz çok mutlu oluruz.
Saygılar , kazasız belasız sürüşler dilerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gbostan -- 1 Nisan 2021; 10:59:4 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X