Şimdi Ara

Dacia Duster eco g kullananlar klübü (68. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.346
Cevap
22
Favori
166.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kullanıcı arkadaşlara bir sorum olacaktı. Yıllık bakımdan sonra aracın devir saati tutarsızlaştı. İlk çalıştırmada 1500 devirlerle çalışıp düzenli bir şekilde 1000 devire düşen aracım şimdi ilk çalıştırmada 1400 devirle başlıyor 1600e çıkıyor ve bu değişkenlikle devam edip 1000 devire iniyor.Servise götürdüğümde birşey olmadığını söylediler ama servislerin tutumu belli. Sizce sorun nerede olabilir?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • pakman81 P kullanıcısına yanıt

Aracım 2019. 1.6 eco g.

Aldığımdan beri öyle. Sıkıntı olmuyor. Kısa sürede normale dönüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba bu 1.0 eco g araca yazılım attıran hiç oldumu, 116 hp ve 204 torka çıkıyormuş bilginiz varmı.

• 63bin km 820'ye buldum. 20 kırdırıp almayı düşünüyorum ama 150bin-180bin olunca satma ihtimalim var piyasası nasıldır bilen var mı? Temiz kullanılan bir araç olduğunu düşünüyorum o yüzden sadece burada yazılan soruları soracağım satıcıya, enjeksiyonla ilgili servis gördü mü ve turbo değişti mi gibi. Eklemem gereken ekstra bir şey var mıdır? Bir de arka koltukta bebek oto koltuğu takılıyken rahat hareket edebiliyor mu yanındaki kişi? Bagaj ve yerden yüksekliği için tercih edeceğim bunu alırsam. Önceki aracım Opel Corsa D 1.4 LPG idi.

• Ben de motor yağı spesifikasyonunu sormak istiyorum. Hangi yağ, hangi yağlar uygun? Servis hangi yağı koyuyor?

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.