Şimdi Ara

Dacia Duster eco g kullananlar klübü (67. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.346
Cevap
22
Favori
166.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • babama eco-g almıstık full paket fakat otomatik bir arac istiyor yası geregi 1000 km bile olmadı araç düşünen olursa pm atabilir

Dacia Duster eco g kullananlar klübü
  • Efsane 6060 E kullanıcısına yanıt

2023 model expression paket 1 0 eko g dusterım var. Şu anda 4.800 kilometre oldu ve hiçbir hata hiçbir sorun yaşamadım şükürler olsun çok seri ve sert bir sürüş tarzım var fakat araç bana mısın demiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ankara-06 A kullanıcısına yanıt

Merhabalar , 2020 model 1.6 sce var bende de . 3. Bakımım olacak . 44000 km ye geldi. Ankarada sıvı conta Mais de de Çelik oto da da yok . Sipariş vermemiz gerek diyorlar .yurt dışından gelecek bir daha servise gideceğiz . Fiyatta indirimli 10000 tl çıkıyor . Garantimin bitmesine 2 ay kaldı bakıma da 19 gün kaldı . Dışarda Bosch servise sordum 6000 civarı fiyat çıkıyor ancak LPG bakımı yok . Lpg bakımını harici bir serviste yaptıran oldu mu ? Araca cihaz bağlanmıyor fabrikasyon LPG lerde buna izin vermiyor sistem diye duymuştum . Dışarda lpg Cide değiştirip sorun yaşayan oldu mu arkadaşlar ? Bir yol gösterin Allah aşkına kafam davul gibi oldu ne yapacağımı şaşırdım . Saygılarımla .

• hamza06018 H kullanıcısına yanıt
    Lpgde kullanımda benzin eksiltiyormu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kapılar çamur içinde kalıyor. Çözümü var mı

• Arkadaşlar 2023 eco g 1.0 duster aracım da esp iptal tuşu yok, sigortası tam olarak nerededir nasıl iptal ederiz, dik yokuşlarda ve karda bu esp devreye giriyor ve aracı stop ettiriyor. Dik rampada habire patinaja sarması beni deli ediyo esp fren yaptırıyor haz kesilincede dik rampada rezil oluyoruz

• Mustfox kullanıcısına yanıt

https://www.youtube.com/watch?si=K467sc7-dQVfu6mc&v=oFO4_Ik-tbM&feature=youtu.be

İnşâallah işinize yarar. Videonun yorumları da ilginç

• Hayır hiçbir işime yaramadı bu video çünkü araçların sigorta panoları farklı birde benim araçta esp sigortası yok tüm panodaki sigortaları söktüm bulamadım. Bu esp beni sinir etmeye başladı

• core2ibo kullanıcısına yanıt

Bu soruna cevap arac ilk çalışırken benzin ile çalışıyor starstop da eger motor sıcaklığı istenen sıcaklığa ulaşmış ise lpg ile yapıyor star stop işlevini ama soğuk her durumda benzin ile işlem gerçekleştiriyor

• core2ibo kullanıcısına yanıt

Bende Sandero var birkaç saniye içinde LPG'ye geçiş yapıyor. 4000km'de benzinde azalma hissetmedim. Çok az benzinde kalıp LPG'ye geçiyor.

• Start-Stop ile 30-40 saniye duraklamada kendiliğinden motor tekrar çalışıyor. Bu normal mi?

• fsirin F kullanıcısına yanıt

Klima radyo vs çalışıyorsa akü de azalma olunca tekrar çalışıyor diye düşünüyorum.

• fatih2109 F kullanıcısına yanıt

Klima çalışırken start stop motoru hiç durdurmuyor zaten. Farlar veya gündüz farlarını otomatik yaktığı için de olabilir dediğiniz gibi. Bizim buralarda ışıklarda beklemeler çok uzun sürüyor ben de kontağı kapatıyorum bu sefer de bazen motor zorunlu durdu diyerek hata veriyor. Dacia Duster eco g kullananlar klübü 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsirin -- 4 Haziran 2024; 12:55:0 >
  • Merhaba 1.0 eco g aracımda vites boştayken gaz verip bıraktığımda pırr pır eden bir ses var.aşağıya video linkini bırakıyorum. Daha önceden servise sorduğumda turbo bilmemnesi dediler sorun değil demişlerdi. Sebebini bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali Frt Paşa -- 7 Haziran 2024; 13:45:20 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ali Frt Paşa A kullanıcısına yanıt

turbo westegate sesi bu, bende clio 1.0 araç var duster için foruma bakarken yorumunza denk geldim. benim 1.0 tce clio'da da var, bir soruna sebep olmuyormuş servisin dediğine göre bu sesle 600-700bin km gitmiş arabalar geliyor hala ses var ama sorun yok dediler. ancak renault artık değişim başlatmış, bu sesle gidince yazılım atıyorlar çözülmezse garantiden turbo değişiyorlar. garantiniz varsa servise bir baktırın turbo değiştirme ihtimalleri yüksek. yoksa da dert edilecek bir ses değilmiş servisin dediğine göre.

• buura7 kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim. Değiştirdikleri turboda bu ses yoksa değişim talep etmeye değer. Garantimin bitmesine 2 ay var. Önümüzdeki hafta yıllık bakıma sokacağım, orada tekrar baktıracağım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ali Frt Paşa A kullanıcısına yanıt
    Ben yaklaşık 2 aydır sıra bekliyorum turbo için hala değiştirtemedim ama parça gelince değişecekler, ülkeye sınırlı yollanıyormuş yurtdışından. Size de baktırmanızı tavsiye ederim. ben sordum servise, yeni turbolar revizyonlu bu sorun çözüldü dediler. Ayrıca garanti parçayı beklerken bitse dahi sorun olmaz dediler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Carsever kullanıcısına yanıt

Hocam replika jant almışsınız sanırım, herhangi bir balans sorunu yaşadınız mı?

• ivenrec kullanıcısına yanıt

O araçları satalı çok oldu ama balans sorunu vs yaşamadım. Ama replika jantlar kendi içinde de üretim hatalı çıkabiliyo, yanı hiç kimse yaşamaz diye bi kural yok. Ama kesinlikle göbek çapı falan uysun diye bilezikle falan montaj yapıldıysa balans sorunu yaşarsınız.

• Carsever kullanıcısına yanıt

replika olup göbek çapı birebir uyan jant var mı hocam? ben de stepway var, ilk sahibi jantlar orjinal dedi. bende lastik değişimi için lastikçiye gitmiştim, lastikçi bana abi jantlar orjinal değil bilezik var dedi. nasıl yani dedim, "orjinal jantlarda bilezik olmaz" dedi. bu bilgi doğru mudur?

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.