|
Bildirim
|
32 cc ile bir üst vergi dilimine giren araç üretcisinin, sattığı coğrafyayı çok da iyi bildiğini düşünmüyorum.
|
Böyle ürün sattığı coğrafyayı iyi bilen firmalar kazanır, dizeli kaldırıp , üstüne hybride de 1.8 motor ekleyen firmalar avuçlarını yalar :)
Üstelik belirttiğim firma bir de ülkemizde üretim yapıyor, resmen şaka gibi. |
Dünyada zaman ilerledikçe "Teknoloji" gelişir, Türkiye'deyse "Zamlar" gelişiyor...
|
Şu resimleri görünce gerçekten çok moralim bozuluyor...
|
tasarımı çok kötü bunların
|
Fiyatların neden yüksek olduğu ortadayken; dacia bile yüzbin olmuş diye hayıflanmak yerine elinizden gelen şeyi ; fiyatları bu hale getirenlere gereğini yapın!!
Konuya dönersek; duster bir Suv. Ek olarak bir amaç arabası. Şehir içinde kullanıp markete, okula gidip gelmek için doğru bir araç değil. Bu aracı alıyorsan, doğada zaman geçirmeyi seviyor olacaksın, veya köyde yaşıyor veya çalışıyor olacaksın, şantiyelerde, madenlerde çalışıyor olacaksın. 4x2 olanlarda bile aracın yapısı gereği muazzam bir arazi kabiliyeti var. Ve bu konularda ve bu fiyata rakibi yok!. Yeni nesliyle de bariz bir kalite ve donanım artışı sağlamış durumda. 1.2 TCE motorlarda kronik sorunlar vardı. Hem reno hemde nissanlarda çok fazla sorun duydum. Muhtemelen bu sebeplerden motorları güncellediler. Toyota 1.33 lerle dalga geçerken, dacianın ( ve reno-nissan tayfasının) bunu yapması Avrupa için doğru bir karar olsa da TR'de yanlış. Kimse 32 cc için fazla vergi vermek istemez. |
Bir Dacia Duster'ın 120.100 TL'ye satıldığı bir ülkede yaşamaktan gurur duyuyorum! Hiç bir ülkede böyle bir refah seviyesi göremezsiniz... Emeği geçen herkese teşekkürler. Bu tabloyla sizde kendinizle gurur duyuyorsunuzdur eminim..
|
Bu ne fiyat arkadaş.. Toyota ya kızdık.. dacia ya bak 100 bin lira..
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmahmutd -- 15 Şubat 2019; 14:4:34 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 15 Şubat 2019; 22:2:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |