S20 FE Snapdragon Android 12'den 11'e downgrade
Arkadaş merhaba,
Türkçe bir içerik, rehber, dosya bulamadım. Bir rehber vs var mıdır bu konuda yardımcı olabileceğiniz? Nasıl yapılır bilmiyorum. Android 12'den batarya konusunda hiç memnun değilim.
Turknet modem kurulumu için destek olabilir misiniz
Arkadaşlar selamlar.
İki farklı internetim var. TTnet ve Türknet. 26.12 akşamı gelip interneti kurdular, sorunsuz biçimde 3 gün söz verilen hızda kullanıyordum.
Salı günü aynı anda hem ttnet hem de Türknet internetim koptu. TTNet yarım saat sonra geldi, Türknet hala gelmedi.
Çarşamba günü öğle saatlerine kadar kırmızı yanıyordu internet ışığı. Ve bu aşamada online islemlerde VAE:AKTİF - DURUM:OFFLİNE - Modemle buluşuyor konumundaydı.
Destek talebime şöyle mesaj geldi
Bu mesaj akabininda kırmızı yanan ışığım söndü, VAE: KAPALI Modemle Buluşmuyor hale geldi.
DSL ışığı sürekli yanıyor ancak internet yok.
Burası da güzel. Anladığım kadariyla bağlantı koptuktan sonra birinin panele girip ppoe (modem k.adi sifre) sifremi değiştirdiğinden söz ediyorlar :D neyse
zyxel modemimle temiz kurulum yaptim. Dsl yanıp sönmeye başladı internet yok.
Asus 68ACU modemimi deneyeyim dedim. Resetleyip hizli kurulum yapmak istediğimde Asus doğrudan Dsl led off hatasını verdi.
Neyse normal düz kurulum yapayim dedim Sehmus beyin verdiği linkten bakıp yaparak. Yaptım. Dsl ışığı sabit ancak internet yok.
Bugun Turk Telekom telefon hattımı kontrole gelen arkadaş Türknet kablolarina da bakti, kablolari yeniledi sorun olmadığını söyledi.(bunu ricayla yaptirdim)
Bir arkadaş rehberlik edebilir mi ASUS DSL 68ACU Xdsl kurulumu için adım adım?
48 saat oldu halen dönüş yok.
Son çarem...
Kopma sonrası değişen modem bilgileri (!)
26.12.2020 tarihinde kurulum ekibi geldi ve kurulumu tamamladı. O gün itibariyle bağlantı sorunu olmadan direkt kurulum yapıldı. Her şey yolunda idi.
Bu arada, aynı hat üzerinde 2 farklı internet servisi alıyorum. Birisi türk telekom, diğeri türk.net.
29.12.2020 tarihinde hem Türk Telekom hem de Türk.net'e ait iki internetim de koptu. Türk Telekom bir iki saat içerisinde gelmişken Türk.net uzun bir süre gelmediği için 40046745 numaralı destek talebini oluşturdum.
Arkadaşlar internet kopması sonucunda panel üzerindeki PPoe (modem kullanıcı adı ve şifremin) değişmiş olabileceğini iddia ettiler.
Tahayyül edin lütfen, bir anda internet kopuyor, öteki hattınıza geliyor ancak türk.net gelmiyor ve sebebinin ne oldu idiyse kopma sonrasında modemde halihazırda duran bilgilerin değişmesi oldu. Yanıt aynen şu: 'model kullanıcı adı ve şifreniz yanlış, bu sebepten ip alamıyorsunuz' diyorlar.
Bu cevap gelene kadar İnternet ışığım sürekli kırmızı yanıyordu.
Daha sonra böyle bir cevap geldi ve kırmızı ışık sorunu ortadan kalktı, bu kez DNS ışığının devamlı ya da belli aralıklarla yanıp söndüğünü gördüm.
Sorunun modem kaynaklı olacağını düşünerek Asus DSL-AC68U modemimle Türk.net üzerinde belirtildiği üzere temiz bir kurulum gerçekleştirdim. Modem arayüzüne göre 'uzak sunucuya erişilemiyor' hatası alıyorum. DNS ışığım yanmıyor.
Yeni bir kurulum yapmak istediğimde DSL led off hatasını alıyorum.
Lütfen bu konu hakkında desteğinizi rica ediyorum.
Çağrı merkezinizin olmaması, açılan destek kayıtlarına sorunla tamamen ilişiği olmayan vakit geçirmeye yönelik yanıtlar, teknik destek eksikliği beni henüz bir hafta bile dolmadan yıprattı.
Evlere mahkum olduğumuz şu süre içerisinde işlerimin bir hayli aksamasına neden oldu.
Sosyal mecralar üzerinde haftalardır internetten yoksun olan müşterilerinizi görmem beni iyice çaresizliğe sürükledi. Altyapımda herhangi bir sorun yok, bugün rutin bakıma gelen Türk Telekom ekipleri de test etti, kabloların bağlantılarını kontrol etti ve sorun olmadığını paylaştı.
Henüz aboneliğimin bir haftası dahi dolmadı, lakin bu ilgisizlik ve muhatap bulamama beni epey yordu. Abonelik iptali son çarem fakat ben o ilk 3 gün aldığım hizmetten epey memnunum.
CPU ve GPU fanlarının sürekli çalışması
|
Kamera ve Root hakkinda
|
5s kredi karti bilgileri vermeden apple kimligi alma yardim
|
GİGABYTE GS 202 Root hakkında bakarmısınız
|
Apple kulaklık gigabyte 202 uyar mi
|
Google hesabımı ortadan kaldırmak
|
Windows8 d3dx9_39.dll hatası nasıl giderilir yardım
|
Meslek: Öğrenci
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 111
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.561 (Bu ay: 58)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 170 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware