Arkadaşlar selamlar. İki farklı internetim var. TTnet ve Türknet. 26.12 akşamı gelip interneti kurdular, sorunsuz biçimde 3 gün söz verilen hızda kullanıyordum. Salı günü aynı anda hem ttnet hem de Türknet internetim koptu. TTNet yarım saat sonra geldi, Türknet hala gelmedi. Çarşamba günü öğle saatlerine kadar kırmızı yanıyordu internet ışığı. Ve bu aşamada online islemlerde VAE:AKTİF - DURUM:OFFLİNE - Modemle buluşuyor konumundaydı. Destek talebime şöyle mesaj geldi Bu mesaj akabininda kırmızı yanan ışığım söndü, VAE: KAPALI Modemle Buluşmuyor hale geldi. DSL ışığı sürekli yanıyor ancak internet yok. Burası da güzel. Anladığım kadariyla bağlantı koptuktan sonra birinin panele girip ppoe (modem k.adi sifre) sifremi değiştirdiğinden söz ediyorlar :D neyse zyxel modemimle temiz kurulum yaptim. Dsl yanıp sönmeye başladı internet yok. Asus 68ACU modemimi deneyeyim dedim. Resetleyip hizli kurulum yapmak istediğimde Asus doğrudan Dsl led off hatasını verdi. Neyse normal düz kurulum yapayim dedim Sehmus beyin verdiği linkten bakıp yaparak. Yaptım. Dsl ışığı sabit ancak internet yok. Bugun Turk Telekom telefon hattımı kontrole gelen arkadaş Türknet kablolarina da bakti, kablolari yeniledi sorun olmadığını söyledi.(bunu ricayla yaptirdim) Bir arkadaş rehberlik edebilir mi ASUS DSL 68ACU Xdsl kurulumu için adım adım? 48 saat oldu halen dönüş yok. Son çarem... |
Bildirim