|
Dacia Jogger'ın Türkiye macerası 3'üncü çeyreğe kaldı
-
-
Devasa ve havalı görünüyor . Ayrıca 7 kişilik yüksek bir araç olmasıda avantaj . Fiyat olarak 500 bin altına gelirse iş yapar .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 7 Şubat 2022; 16:3:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkiye'deki piyasanın kötülüğünden olsa gerek bu aracı geçtiğimiz yıl Aralık ayında satışa sunacaklarken 2022'nin 4. çeyreğine kaldı. pazarın daralmasının, alım gücünün düşmesinin yansımaları. Mevcut 1.0 lt. CVT versiyon bu ağırlığı taşımayacağından olsa gerek otomatik versiyonu başka bir motor kombinasyonu ile getirecekler.
-
7 koltuklu araçları severim özellikle geniş aileler için gerçekten işlevli oluyor. Ancak Dacia dedin mi arka süspansiyonlar makaslı araçları aratmayacak kadar kötü olduğu için arkada oturacak 5 kişiye üzülüyorum :(
-
-
Bu araç duyurulduğunda %50 ötv ile mantıksız değildi, özellikle hafif ticarileri aile aracı olarak kullanan kitleden ve ucuza geniş otomatik arayan kitleden ciddi müşteri çekeceklerdi. Bugün ise pek satış yapamayacakları aşikar.
-
bizdeki fiyatlar yine bizi aşar
-
ayrıca tasarım fena olmamış... severim bu markanın araçlarını
-
Benim de 7 kişilik araca ihtiyacım var ama 7 kişilik araçlar 1 milyon lirayı geçmiş durumda. kaliteden ödün verip 7 kişilik araç arayanlara çare olacaktır.
yalnız 15 bin euro ile satılıyorsa Türkiye'de 400 bin altı olması gerekir ama sandero bile 400 bine yakınken bunu 500 civarına satacaklardır, yani şark kurnazlığı yapacaklar.
-
aman nolursunuz erken getirin, 7 kişiyle ucuz ucuz binmek için sabırsızlıkla bekliyoruz.
-
Satmaz turkiyede masALLAH halkimiz bmw mercedes harici arac saymiyor. Koylerde bmw ler dolu kasabalar mercedes valla almanyada yaşıyorum ben alman araclari com turkiyede daha fazla mercedas var utanmadan sikayet edenler var ekonomi kotu diye
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
artık türkiyede satacak markalar anca dacia ve aşağısı olacaktır bundan sonra.
-
Arka tarafta güzel, Volvo olmuş.
Şuan ki Lodgy kasasına göre daha iyi.
Ama 1.5 dci motorla gelmeyecekse bana göre çöp.
Bunu alcagına tıcarı arac alır mıllet yanı arkası eskı o logan mcv gıbı daha uzun olsaydı keske
-
Gel buraya o zaman. Niye kalıyon alaman ellerinde? Gel bu güzel ülkemin nimetlerinden sen de faydalan orada 3. Sınıf vatandaş olacağına…
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yok mu sunun tr modeli 0.9 motor 50hp radyosuz modeli 300bine alalim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
nasip kısmet bu işler; 3. çeyrek olur, 4. çeyrek olur, belki hiç gelmez, gelse de satılmaz.
-
Bugün YouTube da bir incelemede bu aracın uygun fiyata geleceği bilgisi verildi. Bakalım kaçtan gelecek?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Biraz uygun fiyatla gelebilse Toros un yerini alır. Ben bile düşünürüm almayı hiç fena değil gibi. Testlerde negatif olarak görünen yani yalıtımı olarak görünüyor.
guzel gorunuyor ic ve dis ama maalesef malzeme kalitesi cok dusuk dacia markasi olarak. bu haberleri gorup araclari begenip bir sekilde gidip inceliyorum maalesef yaratilan beklentilerden cok uzak kaldigini goruyorum. uzucu tabiki. kaliteyi bir tik daha artirmasi lazim.bu sefer de reno satamayacaklar :D
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Gel buraya o zaman. Niye kalıyon alaman ellerinde? Gel bu güzel ülkemin nimetlerinden sen de faydalan orada 3. Sınıf vatandaş olacağına…
|
Benzer içerikler
- youtube video indirme programı
- whatsapp hd fotoğraf gönderme
- exxen üyelik iptali ücreti
- x kullanıcı adı değiştirme
- hatasız çeviri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X