Bildirim
Dacia Logan Ferrari :))
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Logo ve FERRARI yazısıyla uçar o araba -
quote:
Orijinalden alıntı: unforgiven1127
Logo ve FERRARI yazısıyla uçar o araba
yazısı 200 beygir etse logosu 250 etse tamamdır. 450 beygirlik bir daciamız var :))) -
quote:
Orijinalden alıntı: 9997
quote:
yazısı 200 beygir etse logosu 250 etse tamamdır. 450 beygirlik bir daciamız var :)))
dikiz aynasına CD 5beygir tespih 10 beygir
-
yeni bir tür ferrari gti keşke tfsi motorda olsaymışquote:
Orijinalden alıntı: 9997quote:
yazısı 200 beygir etse logosu 250 etse tamamdır. 450 beygirlik bir daciamız var :)))
Alıntıları Göster
-
Bu araba zaten ferrari. Ferrari firması Dacia ile anlaştı. Aynı kasadan üretmek istediğini söyledi. Dacia kabul etti. Ferrari, Dacia kasalı her bir araba için Dacia'ya telif hakkı ödüyor.quote:
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Blue_Knight
yeni bir tür ferrari gti keşke tfsi motorda olsaymış
bütün markalar toplanmıs ortak motor yapmıslar tfsi,crdi,gdi,m.jet gm hepsi bir arada sadece bu kasa üzerinde çalısmıslar -
Bu araba Adrian Mutu için özel üretim Dacia Loggani 458 Romania. 4 silindir, 4000 cc, 444 hp ama tork biraz düşük 144 Nm. Bir tek bunu becerememişler. -
süperquote:
Orijinalden alıntı: emr256
Bu araba Adrian Mutu için özel üretim Dacia Loggani 458 Romania. 4 silindir, 4000 cc, 444 hp ama tork biraz düşük 144 Nm. Bir tek bunu becerememişler. -
quote:
Orijinalden alıntı: Emre BİÇER
Bu araba Adrian Mutu için özel üretim Dacia Loggani 458 Romania. 4 silindir, 4000 cc, 444 hp ama tork biraz düşük 144 Nm. Bir tek bunu becerememişler.
evet arkdasım bende gazetede okumustum bir tek torku düşük yapmıslar oda arabanın kasası cok agırmış hangi motoru koysalar yetmiyormus -
Yakışmış Logana at öne de logo taktıysa logo başına +1 beygir ama bu sıradan beygir değil tabi Ferrari beygiri. -
Renkde Ferrari kırmızısıquote:
Orijinalden alıntı: canvarol
Yakışmış Logana at öne de logo taktıysa logo başına +1 beygir ama bu sıradan beygir değil tabi Ferrari beygiri. -
quote:
Orijinalden alıntı: 9997
quote:
Orijinalden alıntı: Emre BİÇER
Bu araba Adrian Mutu için özel üretim Dacia Loggani 458 Romania. 4 silindir, 4000 cc, 444 hp ama tork biraz düşük 144 Nm. Bir tek bunu becerememişler.
evet arkdasım bende gazetede okumustum bir tek torku düşük yapmıslar oda arabanın kasası cok agırmış hangi motoru koysalar yetmiyormus
Kolay değil abi tabi ki koskoca Logan kasası. Artık yokuşlara biraz devirli giriyormuş artı düzde arkasından gelebilen yokmuş. Mutu kendisi söyledi bana.
-
önündeki aracın sahibide demiştir ''ulan bu bmw olucağına ,şu kırmızı şeytan benim olsa'' diyequote:
Orijinalden alıntı: Ex-Diesel
Renkde Ferrari kırmızısı
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: forbidden_man
önündeki aracın sahibide demiştir ''ulan bu bmw olucağına ,şu kırmızı şeytan benim olsa'' diye
Alıntıları Göster
kırmızı tamam
logo tamam
yazı tamam
bir tek ferrari yok ortada o kadar
-
quote:
Orijinalden alıntı: NİTROUS666
kırmızı tamam
logo tamam
yazı tamam
sabah sabah iyi güldük ya
-
türkmü acaba sahibiquote:
Orijinalden alıntı: NİTROUS666
kırmızı tamam
logo tamam
yazı tamam
sabah sabah iyi güldük ya
Alıntıları Göster
-
quote:
önündeki aracın sahibide demiştir ''ulan bu bmw olucağına ,şu kırmızı şeytan benim olsa'' diye
+1 -
Egzoz ucunu da es geçmeyelim lütfen ner baksanız 100 HP de ordan kazanırquote:
Orijinalden alıntı: MEHMETXXXXquote:
+1
Alıntıları Göster
-
Karpatların Ferrarisi olmuş :)quote:
Orijinalden alıntı: RBdriftking
Egzoz ucunu da es geçmeyelim lütfen ner baksanız 100 HP de ordan kazanır
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- castrol yağ barkod sorgulama
- suzuki grand vitara 1.9 ddis motor ömrü
- duster lastik basıncı
- 1.0 tce motor nasıl
- ankara ppf kaplama
- byd shark
- byd seal u hibrit fiyat
- audi q4 e-tron türkiye fiyatı
- byd u8
- renault espace 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X