Şimdi Ara

Dacia Sandero İnceleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Yusuf434382

Kendime okulda dacia almayı düşünüyorum çarparsam kafam rahat olur çok üzülmem eşek niyetine binerim fiyatları çok mu pahalı ?

hocam bu araçları alanları aşağılar gibi bir söylem sezdim yaptığınız çok yanlış.

eşek niyetine binerim felan insanların maddi gücü buna yetmiştir onu almıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf434382

Kendime okulda dacia almayı düşünüyorum çarparsam kafam rahat olur çok üzülmem eşek niyetine binerim fiyatları çok mu pahalı ?

hocam bu araçları alanları aşağılar gibi bir söylem sezdim yaptığınız çok yanlış.

eşek niyetine binerim felan insanların maddi gücü buna yetmiştir onu almıştır.

Kötü niyetli söylemedim zaten araçlar da bedava değil para veriliyo sonuçta sadece ix 35 gibi bir araç alacağıma bunu alırım kafam rahat olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizdede Logan mcv 2012 Var hemide 1.6/LPG'li Bende incelemesini yapmayı düşündüm ama yapacak birşey yokki 4 Teker,İsmi hidrolik ama yakından uzaktan alakası olmayan direksiyon,Ve 4 Paspas standart.ABS güya Var Kazık fren yapıyorum Lastik cayır cayır kayıyor.Henüz bi ABS'liğini göremedim.Ama benzinli olduğu için kesiciye güzel giriyorŞaka bi yana Bizde eşşek gibi kullanmak için aldık.Dün 5 top kağıt attım(Matbaacıyız)Bana mısın demiyor.Vuruyorum sırtına 300-400 KG Kağıt vs Kıçı yere yapışık kafası havada gidiyorAma harbiden bunun keyfi başka arabaya acımadan canını okumakta keyifli.İş gereği lazım olmasa zaten duvara toslayıp kaskodan paramı alıp gidip 2.4 Accord vs adam gibi bir araç almasını bende biliyorumda yapacak birşey yok.

• Bizdede stepway 90 hp olanı var .Bu yazıyı okuyunca hakkatten okadar kötümü diye düşündüm bir an .Heralde iyi arabalara binmedik ondan bize iyi geliyor.

• daciaların en iyi yanı motoru ve yüksekligi her yola gidiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: murat8361

Bizdede stepway 90 hp olanı var .Bu yazıyı okuyunca hakkatten okadar kötümü diye düşündüm bir an .Heralde iyi arabalara binmedik ondan bize iyi geliyor.

Hocam bir BMW falan demiyorum jetta focus diyorum binin freni görün c5 te frene dalla dürt direk yavaşlar direksiyonda sapmaz bunda biraz sert aban durması için direk oynamaya başlıyor benim araba lada niva 4 çeker o bile savrulmuyor 30 milyar daha ucuz hem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ek olarak aracı istediğiniz noktada durdurmak zor.
    Direksiyonu hidrolik denemez.
    Vites geçişleri kolay değil.

İyi olarak da 90hp olan gerçekten güzel hızlanıyor. Şehir içinde hızlanırken 2000 devri bile geçmeseniz yetiyor. 90 la giderken ayarsızlığı yüzünden mi bilmiyorum fark etmeden hızlanıyorsunuz.

Motor sesi duyulmuyor. Çünkü yaptığınız hızlarda 2200 devri geçmiyorsunuz tabi bunda yol ve rüzgar sesini bazı sevilen markalar kadar alıyor olmasının da payı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARES007

Ek olarak aracı istediğiniz noktada durdurmak zor.
    Direksiyonu hidrolik denemez.
    Vites geçişleri kolay değil.

İyi olarak da 90hp olan gerçekten güzel hızlanıyor. Şehir içinde hızlanırken 2000 devri bile geçmeseniz yetiyor. 90 la giderken ayarsızlığı yüzünden mi bilmiyorum fark etmeden hızlanıyorsunuz.

Motor sesi duyulmuyor. Çünkü yaptığınız hızlarda 2200 devri geçmiyorsunuz tabi bunda yol ve rüzgar sesini bazı sevilen markalar kadar alıyor olmasının da payı var.

Ben de sırf ağır, düz gidişi kötü direksiyon ve yorucu vitesleri yüzünden uzun yola hemen hemen hiç gitmiyordum, demek bu sorun aracın genelinde olan birşey..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.