Şimdi Ara

Dacia Sandero İnceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CAD34

quote:

Orijinalden alıntı: esmerce

Her detaya katılıyorum ama 2014 Insignia ve Golf araçlarım kadar daseviyorum yine de Stepway imi, araç meselesi zevk meselesi; ucuz, basit, ekonomik, seri ve her yola gidiyor!

Waaaooooww süper. Bir dönem Corolla vardı sizde, hatta Laguna da vardı ve Focus oldu sonra. Güzel arabalarınız var şu an güle güle kullanın.

Eskiler bir başka, nasıl da hatırladınız bravo, çok daha iyileri sizin olsun inşallah.

• Önceki kasa sanderoyu yanına koy bu resmen çağ atlamış,kokpit berbattı onda.Plastik kısımların kenarları tırtıklıydı arkadaş maket bıçağıyla düzeltmişti kenarları.Merak ettiğim bişey var sileceklerin orda boydan boya plastik bi parça varmı eski kasada yoktu yaprak doluyodu motora resmen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Her detaya katılıyorum ama 2014 Insignia ve Golf araçlarım kadar daseviyorum yine de Stepway imi, araç meselesi zevk meselesi; ucuz, basit, ekonomik, seri ve her yola gidiyor!

Waaaooooww süper. Bir dönem Corolla vardı sizde, hatta Laguna da vardı ve Focus oldu sonra. Güzel arabalarınız var şu an güle güle kullanın.

Eskiler bir başka, nasıl da hatırladınız bravo, çok daha iyileri sizin olsun inşallah.

2007 de üye olmuştum foruma, sonra bu nick'i aldım ve bununla kaldım. Diğeri tarih oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mendieta58

Önceki kasa sanderoyu yanına koy bu resmen çağ atlamış,kokpit berbattı onda.Plastik kısımların kenarları tırtıklıydı arkadaş maket bıçağıyla düzeltmişti kenarları.Merak ettiğim bişey var sileceklerin orda boydan boya plastik bi parça varmı eski kasada yoktu yaprak doluyodu motora resmen.

Koymuşlar artık onları hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlaveten, ben bu SANDERO'yu şu an ki güncel kasa SYMBOL'ün hatcback versiyonu olarak görüyorum. Malum, Symbol aslen bir Logan. Ama SANDERO bana Logan'dan doğma Symbol'den daha sempatik ve hoş ve samimi geliyor.
  • quote:

2007 de üye olmuştum foruma, sonra bu nick'i aldım ve bununla kaldım. Diğeri tarih oldu.

Ben de 2007 de üye olmuştum, birara ad soyad ile değişeyim dediğim ama o yıllar çok aktif olduğumdan sonradan tanıyamayan arkadaşlar olur diye bu nickle kaldım, o zamanlar muhabbetler daha sıkıydı - epey buluşma düzenlenirdi çünkü..
  • quote:

İlaveten, ben bu SANDERO'yu şu an ki güncel kasa SYMBOL'ün hatcback versiyonu olarak görüyorum. Malum, Symbol aslen bir Logan. Ama SANDERO bana Logan'dan doğma Symbol'den daha sempatik ve hoş ve samimi geliyor.

Rusyada falan öylezaten hocam aaynı şey de bu daha yüksek o yüzden daha fazla.savruluyor

• clio 2 bozması bkz : vites topuzu ,konsol
  • hararet göstergesi olmaması kötü bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: echomaniac

clio 2 bozması bkz : vites topuzu ,konsol

Yapılış amacı o zaten hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki aracın arasında,pola dört fazla donanımla stepwayın önüne geçiyor, Ancak arada 19.000-tl gibi fark oluşuyor.! Bu dört özellik için o kadar fark vermeye değermi.? Kaldıki stepway 1.5 90.hp motor. Emniyet kemeri alçaklık yükseklik ayarlama aparatlarını garanti kapsamı dahilinde takılıyor.!
    Bu arada aradaki farka 2005 model astra cd araba satılıyor.
    Bence sen bu arabayla eskişehire gitme Allah korusun araba güvensiz,ama ver babana o gitsin zaten siz bu güvensiz aracı baban için almamışmıydınız:
     Dacia Sandero İnceleme Dacia Sandero İnceleme

• inceleme güzel ve eğlenceli olmuş ama samsung a .ok atmaya gerek yokmuş samsung bence plastikleri çok iyi olmasada güzel telefon yapan bir firma ve konuyla alakasız
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

inceleme güzel ve eğlenceli olmuş ama samsung a .ok atmaya gerek yokmuş samsung bence plastikleri çok iyi olmasada güzel telefon yapan bir firma ve konuyla alakasız

Plastik benzetmesi amaç zaten hocam
  • BU ARACI ALMAYIN!

Not:bir Dacia Sandero stepway kullanıcısı olarak ayrıcalığımız olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dacia sandero & stepway bence piyasanın en iyi F/P araçların başında geliyor,güncel kasa renault symbol'un (yeni dacia logan) hb versiyonu,renault desteği ile servisi her yerde,parçası ucuz en önemlisi motoru çok sağlam
  • olsun bu memlekette o arabayı bulamayan ınsanlarda var sükür dıyelım yınede arkadaşlar halımıze Dacıa veya Reno ayağımızı kesıyoor ya yoldan olsun garii bınelımm
  • -Deltoid- kullanıcısına yanıt
    2012 logan kullanıyorum kliması çok iyi her yöne hava üflüyor,abs de gayet iyi her gerekli durumda devreye giriyor,frenlerde iyi,radyo çöp zaten motor benzinliside ekonomik,tamir bakım uygun ,tamam kalite yok ama çokda kötü degil

• Çok güzel tarafsız bir inceleme olmuş bizim şirkette var binince korkuyorum valla

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk343458

2012 logan kullanıyorum kliması çok iyi her yöne hava üflüyor,abs de gayet iyi her gerekli durumda devreye giriyor,frenlerde iyi,radyo çöp zaten motor benzinliside ekonomik,tamir bakım uygun ,tamam kalite yok ama çokda kötü degil

Güzel hocam da benim lada nivadan pek farkı yok sadece dışı daha güzel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mendieta58 kullanıcısına yanıt
    hocam o bölme tamircilere lazım oluyo ,anahtarlarını ,takımlarını koyuyorlar bakım yaparken

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.