Şimdi Ara

DACİA SANDERO - LOGAN - DUSTER YOLBİLGİSAYARI TAKMA (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
2
Favori
25.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • parça isteyecek arkadaşlar benim adımı kullanın sohpetlerinizde yukarda yazdığım fiyatların fazlasını kesinlikle vermeyin

100bg lık chip dizel araç içinmiydi. birde sakin kullanımda yakıt tüketimini takip edersen ve yazarsan sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirES_26

rOMEN ARAKADASA ULASIP BENDE PARCALARI ISTEDİM. ŞİMDİ SIRA PARCAALRI TAKMAYA GELDİ....2011 GRİ STEPWAY

ALMANYADANDA 100 BG LİK CHİPTURNİNG PARCASI GETİRTTİM ARACIMA TAKTIM ARAC GERCEKTEN SAHLANDI...

bu chiptuning ne kadara mal oldu sana
    yakıtı nasıl etkiledi
    aracın dizelmi
    biraz anlatırsan sevinirim.
  • ARACİM DİZEL. YAKITI DAHA TAM ÖLÇEMEDİM DEOMU FUULEDİM TOPLAM KM Sİ NE BAKICAM. CHİPN 2 MODELİ VAR 98-115BG LİK BEN EKONOMİK DURUMDAN DOLAYI 98 İ ALDİM. TÜM MASRAF MALİYETİ 600 LİRA TUTTU. TÜRKİYEDENDE BAZI FİRMALAR BULDUM FAKAT 85 LİK İÇİN 850 LİRA İSTEDİLER.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirES_26

ARACİM DİZEL. YAKITI DAHA TAM ÖLÇEMEDİM DEOMU FUULEDİM TOPLAM KM Sİ NE BAKICAM. CHİPN 2 MODELİ VAR 98-115BG LİK BEN EKONOMİK DURUMDAN DOLAYI 98 İ ALDİM. TÜM MASRAF MALİYETİ 600 LİRA TUTTU. TÜRKİYEDENDE BAZI FİRMALAR BULDUM FAKAT 85 LİK İÇİN 850 LİRA İSTEDİLER.

bu chiplerin faydası gerçekten var mı?

ayrıca garantiyi götürmüyor mu?
  • BU CHİPİN FAYDASI VAR GERCEKTEN ARACIM MOTOR TORKUNU YÜKSELTİYOR. BEN KULLANDĞIM SU 14 GÜN İÇİNDE DEĞİŞİMLER FARKETTİM. ARAÇ GARANTİSİNİ BİLMİYORUM FASKAT MONTJI COK KOLAY VE SADECE 30 SN YEDE YAPILAN Bİ UYGULŞAMA OLDUĞU İÇİN SERVİSE GİDERKEN VEYAS FENNİ MUAYENEYE GİTMEDEN ÖNCE CIKARTABİLİRSİN.
  • BİDE RENO MOTORLARINDA BİLİNMESİ GEREKEN RENO NİSSAN VE DACİA ALDIKTAN SONRA 1,5 DİZEL MOTORLARDA TEK TİP MOTOR ÜRETİYOR. SU AN DACİA LOGAN -SANDERO -DUSTER RENO MEGANE SEMBOL KANGOO FLUENCE KALEOS SCENİC AYRICA NİSSAN NOTE MİCRA JUKE QASHAGI BU TÜM MODELLERDEKİ DİZEL MOTOR TİPLERİ AYNI. SADECE MOTOR BEYNİNDE UYGULANAN TORK VE BEYGİR GÜÇLERİ FARKLIDIR. 70 DEN BAŞLIYOR 130 BG DE SINIRLANDIRIYOR. ARACIN AGIRLIGINA GÖRE TORK DEGERİ UYGULUYOR. SU AN 2012 DE ÜRETİLEN TÜM 1,5 DCI MOTORLAR 90 BG LIK ARAC STANDARTINA UYGULUYOR
  • quote:

Orijinalden alıntı: myurtsever

parça isteyecek arkadaşlar benim adımı kullanın sohpetlerinizde yukarda yazdığım fiyatların fazlasını kesinlikle vermeyin

100bg lık chip dizel araç içinmiydi. birde sakin kullanımda yakıt tüketimini takip edersen ve yazarsan sevinirim

mustafa hocaam verdiğin bilgiler cok tesekkürler. Bugün aracıma yol bilgisayarını taktım. Tıkır tıkır calısıyor.
  • quote:

parça isteyecek arkadaşlar benim adımı kullanın sohpetlerinizde yukarda yazdığım fiyatların fazlasını kesinlikle vermeyin

mustafa hocaam verdiğin bilgiler cok tesekkürler. Bugün aracıma yol bilgisayarını taktım. Tıkır tıkır calısıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seckinkk

Keşke bursada olsaydım dedim şimdi çok teşekkür ederim ama ne yazıkki istanbuldayım :( sırf bunun için oraya bile gelinir desem yalan değil aslında..
    Ben de istiyorummmmm.
    Nolur yardımcı olun.Size pm attım.Bursadayım bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luminesol -- 22 Şubat 2012; 18:47:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: luminesol

Ben de istiyorummmmm.
    Nolur yardımcı olun.Size pm attım.Bursadayım bende.

kime pm attın ayrıca aracın nedir dizel benzin parça temini 14 günü buluyor
  • pic proglamadan anlayan arkadaşlar varsa bu işi romenlere muhtaç olmadan yapabiliriz
  • dacia sandero almayı
    düşünüyorum... otomatik

ancak süspansiyon ve konfor hakkında
    endişelerim var....
  • Herkese merhabalar bu yol bilgisayarı işini bende yapmak isterm ama asıl isteğim radyonun direksiyondan kumnadalı olması ve ben yeni stepwaydeki teypden almak istiyorum birde araba hareket ettiğinde kapılar kapanma işi nnasıl oluyor.....
  • Arkadaşlar stepway için sorduğum direksiyondan kumanda ve yeni model usb li teyp için net olmamakla beraber ldığım cevap 1100 tl komik olan uyarmı uymazmı bilmiyorlarmış takılrmı beli değilmiş falan filan bukadar bilgisizlik olur mu yaaa servis bunu diyorsa bitmiştir .Parasıyla sipariş vermek istiye bilirim diyorum adamlar olup olmıyacağını bilmiyoruz diye cevap veriyo bana yeni stepwaylerde var diyorum nasıl teyp diye bana soruyo yedek parça bölümü....Anlaşılan bu reno servislerinde bu işleri bilen adam yok ....yazık
    Diğier servislerede danışacağım sonucu yazarım ...
  • quote:

fotoğraflar türkcell internetin azizliğinden biraz gecikti gözünü seveyim ADSL nin.

Romen arkadaş hatasını telefi etti. Eve geldiğim de yeni silecek kolu evdeydi. Ücretsiz gönderdi adam.
    Yeni aldığım mavi renk ledlerde geldi Silecek kolunu değiştirirken onları da değiştiricem.

yolbilgisayarı düşünen arkadaşlara yardıma hazırım

HOCAM YAZINIZI İLGİYLE OKUDUM BENİMDE 2010 MODEL 1,5 MCV VAR BENDE BU SİSTEMİ YAPTIRMAK İSTERİM YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM
  • Program için görüşebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyprus_soldier

Program için görüşebiliriz.

Program işini çözebildinizmi?
  • prpgram derken pic programlamayı diyorsunuz.

anlayan arkadaşlara entegrenin kodunu gönderebilirim. 8 bacaklı minik bişey.
  • Kardesim oncelikle paylasimin icin tesekkurler. Ben 2012 model dacia sandero stepway 1.5 dci aldim yalniz yol bilgisayari olmadigini orenin evis isten gecmis oldu . İnternette arastirirken senin forumdonanim haberde paylasimini gorunce sevindim yalniz sormam gereken sorular var nasil yapsak telefon yoluylami ulasmak daha kolay olur yoksa mail ile mi cunki istanbuldayim yogun islerden dolayi bursaya gelebilecegimi dusunmuyorum en azindan bu aralar.
    1. Roman arkadaslarin sitesine girince en pahali kiti 200 lei yapiyo oda 102 tl ye tekabul ediyor odemeyi nasil yapicagiz .
    2.birde bu roman arkadaslarla nasil anlasicaz zira benim ingilizcen pek iyi degil :)
    3 birde parcayi istettikten sonra sence burda yaptirrmak sanayi ve benzeri yerlerde bir problem yasarmiyim
    Yardimci olursan sevinirim simdiden tesekkurler
  • navigasyonlu dvd takılabiliyor mu peki ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.